- 4 Kasım 2023
- 30
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi hytglms016
Birde Bartu ismini ekledim kızlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Timur'dan emin değilim, Cenk ismini seviyorum. Adı Ceyhun olup sevdiğim bi insan olmadı içten pazarlıklı geliyorlar bana. O yüzden Cenk, Timur'u bilemesem dee
Teşekkürler yorum için.Timur'dan emin değilim, Cenk ismini seviyorum. Adı Ceyhun olup sevdiğim bi insan olmadı içten pazarlıklı geliyorlar bana. O yüzden Cenk, Timur'u bilemesem dee
c seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler daha hoş bir sey olsa? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece
c seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler daha hoş bir sey ol? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece
Timur ismi hep hoşuma gidiyordu evlenmeden daha, Cenk isminide yanına uyumlu buldum manası gereği ve tek hece olması yakıştırdım. Ceyhun da bu ara yine hoşuma giden isim oldu.Yine de yorumlara göre bi karar vereceğim teşekkürlerc seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler daha hoş bir sey olsa? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece
TeşekkürlerTimur ya da cenk ya da ceyhun 3ü de ayrı ve tek konulursa bence okey.
Artık sonlara yaklaştık karar veremiyoruz bu isimler arasında o yüzden sizlere danışmaya karar verdimTabi siz beğeniyorsanız bilemem ama ben ikisini de beğenmedim. Cenk olabilir sadece. Ama C seçeneği olsa iyi olurdu
Hayirla sağlıkla kucağınıza alın inşallahArtık sonlara yaklaştık karar veremiyoruz bu isimler arasında o yüzden sizlere danışmaya karar verdim
elbet büyüyecek ama değil mi teşekkürlerBüyümüşte küçülmüş erkek isimleri gibi geldi ama Cenk olsun
İsim size kalmış canim, bize hayırlı bir ömrü olsun demek düşerelbet büyüyecek ama değil mi teşekkürler
amin inşallah canımHayirla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
elbet büyüyecek ama değil mi teşekkürler
Amin teşekkürler canımİsim size kalmış canim, bize hayırlı bir ömrü olsun demek düşer
Bartu diyelim bir deYorumlara katılıyorum c seçeneği yokmu belki tek başına cenk olabilir