• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Erkek bebek isim oylaması🩵

sizce hangi erkek bebek ismi 🩵👼🏻 daha iyi?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Timur'dan emin değilim, Cenk ismini seviyorum. Adı Ceyhun olup sevdiğim bi insan olmadı içten pazarlıklı geliyorlar bana. O yüzden Cenk, Timur'u bilemesem dee

Timur'dan emin değilim, Cenk ismini seviyorum. Adı Ceyhun olup sevdiğim bi insan olmadı içten pazarlıklı geliyorlar bana. O yüzden Cenk, Timur'u bilemesem dee

Teşekkürler yorum için.🖐🏻

Tabi siz beğeniyorsanız bilemem ama ben ikisini de beğenmedim. Cenk olabilir sadece. Ama C seçeneği olsa iyi olurdu😍🙈

Timur ya da cenk ya da ceyhun 3ü de ayrı ve tek konulursa bence okey.

c seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler 😂 daha hoş bir sey olsa? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece 🥰

c seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler 😂 daha hoş bir sey ol? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece 🥰

c seceneği yok mu? çok çıkar çıkmaz savasa girecek biri gibi duruyor isimler 😂 daha hoş bir sey olsa? tabi sizin evladınız sonucta ama konu açtığınız için fikir belirttim sadece 🥰
Timur ismi hep hoşuma gidiyordu evlenmeden daha, Cenk isminide yanına uyumlu buldum manası gereği ve tek hece olması yakıştırdım. Ceyhun da bu ara yine hoşuma giden isim oldu.Yine de yorumlara göre bi karar vereceğim teşekkürler🙏🏼

Back