Merhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ERKEK BEBEK İSİM ÖNERİSİ
- Konu Sahibi hellogmom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet biraz zor uydurmak aslında. Ben Göktuğ Mert'i biraz daha hoş bulmuştum ama emin olamadım.Efe Mert
Mert Can
Yağız Mert
Doruk Mert
Mert’in yanına da pek bir şey olmaz aslında
- 26 Temmuz 2017
- 4.203
- 8.834
- 158
- 31
- 12 Nisan 2012
- 4.566
- 6.843
- 358
- 23 Temmuz 2024
- 985
- 673
- 18
- 22
Bizim henüz cinsiyet belli değil ama benimde eşim erkek olursa Mert koymak istiyor bende Arjin Mert düşündüm ama iki isimde hiperaktifliği temsil ettiğinden ağır gelir diye Mert Asaf ta karar kıldıkMerhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
- 18 Temmuz 2024
- 376
- 631
- 18
Emir Kaan :)Merhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Mert AsafMerhaba kızlar. İlk kez konu açıyorum aranıza yeni katıldım. 6 aylık hamileyim bebeğimizin erkek olacağını öğrendik. Ama eşimle hala isme karar veremedik. Eşim Mert olmasını çok istiyo benim pek içime sinmemişti ama eşimin gönlü kırılmasın istiyorum. O nedenle her ne kadar iki isim istemesem de ikinci bir isim arıyoruz. Benim bulduğum seçenekler Göktuğ, Alparslan, Kerem, Emir ve Yiğit. Farklı fikirlere açığım. Sizce Mert'e uyumlu başka ne isim olabilir. Yada bu isimlerden hangisi ile daha uyumlu?
Mert Aras
Mert Aybars vs
Ama mert tek başına daha güzel sanki yanına pek yakışan bir isim yok gibi
Kendi bulduğunuz isimlerden en uyani emir bence
Mert Emir
- 18 Şubat 2018
- 12.147
- 2
- 54.422
- 598
- 44
Bizim henüz cinsiyet belli değil ama benimde eşim erkek olursa Mert koymak istiyor bende Arjin Mert düşündüm ama iki isimde hiperaktifliği temsil ettiğinden ağır gelir diye Mert Asaf ta karar B
Bende ismin ağır gelmesinden çok korkuyorum. O yüzden sürekli araştırıyorum.Bizim henüz cinsiyet belli değil ama benimde eşim erkek olursa Mert koymak istiyor bende Arjin Mert düşündüm ama iki isimde hiperaktifliği temsil ettiğinden ağır gelir diye Mert Asaf ta karar kıldık
Çok uyumlu cidden ama dediğim gibi Mert kaçınılmaz sonumuz :)Emir Kaan :)
Aslında bende Mert ismini çok seviyodum. Ama o kadar çok olumsuz yorum yaptı ki akrabalarımız ister istemez isme karşı bi isteksizlik oldu.Oğlumun adı Kağan Mert ama biz evde sadece Mert ismini kullanıyoruz. Mert zamansız ve asil bir isim bence, çok isteyerek koymuştum bu ismi oğluma.
- 26 Nisan 2024
- 717
- 573
- 18
İşte söylememek lazım kimseye doğum esnasında öğrensinler konuşmasın kimse yaa millet sinir ediyo beni yani isim aspiratör olmadığı sürece bi yorum yapmayın ya anaaaAslında bende Mert ismini çok seviyodum. Ama o kadar çok olumsuz yorum yaptı ki akrabalarımız ister istemez isme karşı bi isteksizlik oldu.