- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Mirac gercekten güzel benim oglumun adi Aras anlami aras nehrinin adi ikinci anlami allahdan gelen iyilik demek soylemek istedimHerkese merhaba.
Nasipse mayısta bir oğlumuz olacak. İsmine bir türlü karar veremiyoruz. Mayıs ayı Miraç kandilinin olduğu ay. Oğlumuza Miraç ismi koysak mı acaba diye düşünüyoruz Bi kaç gündür. Bu isim nasıl sizce ve sizin başka önerileriniz var mı?
Teşekkürler :)demek sizin oğlunuzda Miraç:) Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Mirac gercekten güzel benim oglumun adi Aras anlami aras nehrinin adi ikinci anlami allahdan gelen iyilik demek soylemek istedim
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşallahNişanlıyım ama hep erkek çocuğum olsun isterim. İsmi de Yiğit Efe olsa ne güzel olur
Bizim daha cinsiyetimiz belli degil ama erkek olursa kuzey mirac dusunuyorum Allah sagliklo bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahHerkese merhaba.
Nasipse mayısta bir oğlumuz olacak. İsmine bir türlü karar veremiyoruz. Mayıs ayı Miraç kandilinin olduğu ay. Oğlumuza Miraç ismi koysak mı acaba diye düşünüyoruz Bi kaç gündür. Bu isim nasıl sizce ve sizin başka önerileriniz var mı?
Amiin inşallah :) Allah güzel hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin size deBizim daha cinsiyetimiz belli degil ama erkek olursa kuzey mirac dusunuyorum Allah sagliklo bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
AminMiraç çok güzel isim
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin evladınız inşallah
Hayırlı olsun yavrunuz sevde ve sevda hoş isimlerBenimde kızım olucak inşallah adını sevde koymayı düşünüyorum aslında başka isimler de var aklımda masal ismini çok seviyorum ama eşimle ilk konuşurken sevde dedik şimdi değişmesini istemiyor kararsızım
Yok yok dönmez merak etme :)hz sevde peygamberimizin ikinci eşinin ismiymiş hz fatımanın hayatını okurken dikkatimi çekmişti öyle de kaldı bende sevda ya dönmesinden korkuyorum çok yakın birbirine
Tesekkur ederim :)Amiin inşallah :) Allah güzel hamilelik ve sağlıklı doğum nasip etsin size de
Amin inşallah sağ olun :) Tuğra da güzelmişAllah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Mirac cok guzel bir isim..
Onun disinda; Yasir, Tugra, Arda, Taha, Eren, Kerem, Can Ahmed isimlerini de severim..