Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kacinci haftasiniz. Baska konuda dort isim sectiniz bence ondan karar verin isim buldukca kafa karisiyor.

Kesinlikle mismommy size katılıyorum...mesela çağatay ismi de söylenimi güzel ve anlamı yine cengizhanın oğullarından ve tay diye geçiyor.çokta aman aman bi anlamı yok üstelik geçmişinde müslümanlara karşı politika izlemiş ve hristiyan dostu olarak bilinir yazılmış...isim ne kadar güzel ve anlamı iyi de olsa isim söylenince çağatay hanı ve yaptıklarını akla getiriyor ve getirir de bence.açıkçası ismim çağatay olsa ben kesin bakardım bu çağatay kimmiş diye ve tarihte bu şekilde geçmişi olan birinin ismini taşımak istemezdim açıkçası...

mesela mete teoman isimlerinin de çince den çevrildiği, doğru çevrilip çevrilmediği bile tam net değil..bu kişilerin kökeninin türk olup olmadığı ile ilgili birçok söylenti varken o kadar güzel ve anlamlı isimler gerçek türk ve müslüman büyükleri varken bu isimlere bu kadar talep gösterilmesine açıkçası şaşırıyorum...o yüzden de kökenleri geçmişleri net belli olmayan bu hun hükümdar isimlerini hiç aklımdan geçirmedim..herkesin düşüncesi farklı koyanlara saygım var ama dediğim gibi bana çok mantıklı gelmiyor...

Kacinci haftasiniz. Baska konuda dort isim sectiniz bence ondan karar verin isim buldukca kafa karisiyor.
karar verebıldınız mi ?

Tam net karar veremedik gerçekten şu isimdir hem söylemesi hem anlamı güzel hem yakın çevreden olmayan bi isim bulup işte bu demek çok çok çok zormuş...evet diğer konudaki dört isme yoğunlaştık..batu,çınar,kaan,mert...bu isimler de (batu hariç sanırım,batu yu da tek düşünmüyoruz)çok konulan isimler ve soy ismimizde çok fazla olan bi soy isim(çelik) o yüzden iki isim koymak daha mantıklı geliyor zaten bu dört isimde kısa isimler ...mert batu-çınar mert-mert kaan bu üçü arasında düşünüyoruz aslında...

Mert kaan kolay soyleniyor . Bir soyleyiste cikiyor . İki isim birlikte kolay denir. Çinar mert soy isimle ç ler yogunluk oldu. Batuda guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…