- 28 Mart 2023
- 2.106
- 1.722
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum olsaydı Aslan koyardımKızlar var mı aklınızda başka isimler daha?
Aslan değil ama Alparslan fikri var aslında peki o nasıl sizce? Çok koyulduğu için tereddüt ediyorduk.Oğlum olsaydı Aslan koyardım
Babasının adı Fatih abisinin adı Yiğit Ali. Hiç uyumlu bir şey gelmiyor aklımızaBen kerem ismini cok begeniyorum ogulcan gibi. Oglumun adi yigitcan babasinin denizcan oyle bisey bulabilirsiniz belki
Ya sizin kullanıcı adınıza denk gelince kahkaha atıyorumBen kerem ismini cok begeniyorum ogulcan gibi. Oglumun adi yigitcan babasinin denizcan oyle bisey bulabilirsiniz belki
Herkesin çocuğu Alparslan ya bu ara. Alper tınısı daha güzelAslan değil ama Alparslan fikri var aslında peki o nasıl sizce? Çok koyulduğu için tereddüt ediyorduk.
Alper isminin anlamı da "yiğit, cesur erkek" demek. Anlamdan özdeş olurHerkesin çocuğu Alparslan ya bu ara. Alper tınısı daha güzel
Yani Yiğit ismine yakışan isim bulmak zor Y harfinde hem eski olmayıp hem popüler olmayan pek isim yok. Benim de yeğenimin ismi Yağız Ali. Yağız ismini düşünebilirsiniz. Bonus olarak Yekta(pek sevmem) ve Yaman var. Aklıma da başka gelmedi.Kızlar benim 3 yaşına girecek bir oğlum var. Adı Yiğit Ali. Kısmetse yine bir oğlum olacak Nisan'da. Şöyle çok klâsik olmayan ama yine çok da yeni nesil olmayan bir isim önerir misiniz? Hala bir isim netleşmedi kafamızda.
Biliyo musun bebem 1 yasinda kocam cocuk istiyo ben her yerde alnima dahadadogurmam yazasim geliyo ahdjajsYa sizin kullanıcı adınıza denk gelince kahkaha atıyorum![]()
Alparslan çok var. Okula başlayınca zor olurAslan değil ama Alparslan fikri var aslında peki o nasıl sizce? Çok koyulduğu için tereddüt ediyorduk.
Ahahahah kocana de ki "sen doğurup bakacaksan tamam" ama ben yediğim ayazı unuttum 18 aylıkken falan kocam kandırdı beni ikna oldumBiliyo musun bebem 1 yasinda kocam cocuk istiyo ben her yerde alnima dahadadogurmam yazasim geliyo ahdjajs
Yağız Alp düşündük ama Yağız, esmer kara kaş kara gözlü erkek demekmiş. Benim ilk oğlum sapsarı bu da ultrasondan gördüğüm kadarıyla abiye benzeyecek yağız koyamam o yüzden. Yoksa çok güzel isimYani Yiğit ismine yakışan isim bulmak zor Y harfinde hem eski olmayıp hem popüler olmayan pek isim yok. Benim de yeğenimin ismi Yağız Ali. Yağız ismini düşünebilirsiniz. Bonus olarak Yekta(pek sevmem) ve Yaman var. Aklıma da başka gelmedi.
Büyük oğluşumun adı Yiğit Ali