• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek isim önerileri 🤰🏻💙

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.106
1.722
53
31
Kızlar benim 3 yaşına girecek bir oğlum var. Adı Yiğit Ali. Kısmetse yine bir oğlum olacak Nisan'da. Şöyle çok klâsik olmayan ama yine çok da yeni nesil olmayan bir isim önerir misiniz? Hala bir isim netleşmedi kafamızda.

Ben kerem ismini cok begeniyorum ogulcan gibi. Oglumun adi yigitcan babasinin denizcan oyle bisey bulabilirsiniz belki

Kızlar benim 3 yaşına girecek bir oğlum var. Adı Yiğit Ali. Kısmetse yine bir oğlum olacak Nisan'da. Şöyle çok klâsik olmayan ama yine çok da yeni nesil olmayan bir isim önerir misiniz? Hala bir isim netleşmedi kafamızda.
Yani Yiğit ismine yakışan isim bulmak zor Y harfinde hem eski olmayıp hem popüler olmayan pek isim yok. Benim de yeğenimin ismi Yağız Ali. Yağız ismini düşünebilirsiniz. Bonus olarak Yekta(pek sevmem) ve Yaman var. Aklıma da başka gelmedi.

Yani Yiğit ismine yakışan isim bulmak zor Y harfinde hem eski olmayıp hem popüler olmayan pek isim yok. Benim de yeğenimin ismi Yağız Ali. Yağız ismini düşünebilirsiniz. Bonus olarak Yekta(pek sevmem) ve Yaman var. Aklıma da başka gelmedi.
Yağız Alp düşündük ama Yağız, esmer kara kaş kara gözlü erkek demekmiş. Benim ilk oğlum sapsarı bu da ultrasondan gördüğüm kadarıyla abiye benzeyecek yağız koyamam o yüzden. Yoksa çok güzel isim😄

Back