Erkek bebek isim kararsızlığı 🌸

İsim önerisi

• Mehmethan

OY: 0 0,0%
  • Mehmet Han

OY: 7 13,0%
  • Alperen

OY: 16 29,6%
  • Kaan

OY: 21 38,9%
  • Buğra

OY: 13 24,1%
  • Alparslan

OY: 7 13,0%
  • Kıvanç

OY: 4 7,4%
  • Kağan

OY: 2 3,7%

• Ankete Katılan
    54

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.138
560
29
Alparslan
Mehmethan yada Mehmet Han
Kaan yada Kağan
Alperen
Buğra

Arkadaşlar isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum

Benim de en çok içime sinen o . Hem anlamı çok güzel, Mehmet övülmüş methedilen hamdeden demek, han da hükümdar yönetici anlamında. Adı gibi yaşasın oğlum isterim 😊☺️
Amiin. Sağlıkla gelsin. Buğra da çok güzel ama Buğra ismindekiler biraz hiperaktif oluyor sanırım 😅

Alperen de düşündüklerimiz arasında 🌸 ama böyle Alperen ismini taşıyan hoşuma gitmeyen biri olunca o isimden soğuyorum Alperen o açıdan biraz soğuduğum bir isim 😁 ama çok güzel bir isim
O zaman şıklara koyma çıkar bu ismi

Mehmet Han ver ismini madem beğeniyorsun

Mehmet Kaan olabilir, Mehmet Han'da çok güzel ama ayrımı yazılacak bitişik mi sorunu olabilir. Buğra'yı beğenmedim ben.

Benim de oğlum olacak nasipse, Daha isme karar vermedik.Alparslan ismini seviyorum bende ama son yıllarda çok fazla koyuluyor, nereye dönsem Alparslan.Alperen ismi de güzel 🤗 Benimde aklımda Ömer, Kerem,Eymen, Yağız, Yiğit isimleri var tâbi eşimde yanına bir isim koyacak o yüzden bizim işler daha da bir karışık 😂

Mehmet Kaan olabilir, Mehmet Han'da çok güzel ama ayrımı yazılacak bitişik mi sorunu olabilir. Buğra'yı beğenmedim ben.
Mehmet Kaan dayımızın oğlunun ismi yoksa benim ilk aklıma gelen oydu ☺️ Mehmet Han evet ayrı mi bitişik mi diye sorulabilir ama aynı sorun Kaan’da da olacak ğ var mı yok mu diye 🙈 Buğra evet anlamı hoş değil ama kulağa güzel geliyor 😊

X