- 30 Mart 2020
- 29
- 26
- 38
Çalıştığınız ortamda birilerinden hoşlanmayabilirsiniz bunu anlarım.
Akrabalarınızdan birilerinden hoşlanmazsınız bunu da anlarım.
Çevrenizden, oturduğunuz siteden birilerinden hoşlanmazsınız bunu da kabul.
Peki hiç tanımadığınız birinin bir şey istemesine neden tahammülünüz yok..
Duygularımızı, içimizdeki hevesleri anlatmaya toplumca çekinelim mi? Bunu mu istiyorsunuz?
Neden hiç tanımadığımız insanları; çok istediği, gerçekten gönülden istediği bir şeyi dile getirdi diye linç girişimine başlıyorsunuz?
Ya da bunu isteyenler kafirmiş hatta kız çocuklarını sevmez erkek de erkek dermiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?
Son olarak bu kadar acımasızca eleştri yapmak istiyorsanız ya da ahkam kesmek istiyorsa canınız gidin;
Çocuk tacizcilerine çocuk tecavüzcülerine saldırın..
Acımadan, gözünü kırpmadan hayvanlara zarar verenlere öldürenlere saldırın..
Kadın cinayetlerine dur deyin..
Ormanları otel için sırf daha çok para için katledenlere saldırın..
Dünyanın bir ucunda çocuklar açlıktan ölüyorken; Bi arabam daha olsun daha lüksü olsun. Bir ev daha alayım onunda kiraya veriyim üstüne bide yazlık alayım diye koşturanlara saldırın..
Torpil yaptırıp bir yerlerde mevki sahibi olup insanları hor görenlere saldırın...
Ben Allahtan bir tane erkek çocuk istiyorum. Tekrar söylüyorum Rabbimden istiyorum. Kimden isteyim?
Akrabalarınızdan birilerinden hoşlanmazsınız bunu da anlarım.
Çevrenizden, oturduğunuz siteden birilerinden hoşlanmazsınız bunu da kabul.
Peki hiç tanımadığınız birinin bir şey istemesine neden tahammülünüz yok..
Duygularımızı, içimizdeki hevesleri anlatmaya toplumca çekinelim mi? Bunu mu istiyorsunuz?
Neden hiç tanımadığımız insanları; çok istediği, gerçekten gönülden istediği bir şeyi dile getirdi diye linç girişimine başlıyorsunuz?
Ya da bunu isteyenler kafirmiş hatta kız çocuklarını sevmez erkek de erkek dermiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?
Son olarak bu kadar acımasızca eleştri yapmak istiyorsanız ya da ahkam kesmek istiyorsa canınız gidin;
Çocuk tacizcilerine çocuk tecavüzcülerine saldırın..
Acımadan, gözünü kırpmadan hayvanlara zarar verenlere öldürenlere saldırın..
Kadın cinayetlerine dur deyin..
Ormanları otel için sırf daha çok para için katledenlere saldırın..
Dünyanın bir ucunda çocuklar açlıktan ölüyorken; Bi arabam daha olsun daha lüksü olsun. Bir ev daha alayım onunda kiraya veriyim üstüne bide yazlık alayım diye koşturanlara saldırın..
Torpil yaptırıp bir yerlerde mevki sahibi olup insanları hor görenlere saldırın...
Ben Allahtan bir tane erkek çocuk istiyorum. Tekrar söylüyorum Rabbimden istiyorum. Kimden isteyim?