Erkek Bebek İçin

Çalıştığınız ortamda birilerinden hoşlanmayabilirsiniz bunu anlarım.
Akrabalarınızdan birilerinden hoşlanmazsınız bunu da anlarım.
Çevrenizden, oturduğunuz siteden birilerinden hoşlanmazsınız bunu da kabul.

Peki hiç tanımadığınız birinin bir şey istemesine neden tahammülünüz yok..
Duygularımızı, içimizdeki hevesleri anlatmaya toplumca çekinelim mi? Bunu mu istiyorsunuz?

Neden hiç tanımadığımız insanları; çok istediği, gerçekten gönülden istediği bir şeyi dile getirdi diye linç girişimine başlıyorsunuz?
Ya da bunu isteyenler kafirmiş hatta kız çocuklarını sevmez erkek de erkek dermiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?

Son olarak bu kadar acımasızca eleştri yapmak istiyorsanız ya da ahkam kesmek istiyorsa canınız gidin;
Çocuk tacizcilerine çocuk tecavüzcülerine saldırın..
Acımadan, gözünü kırpmadan hayvanlara zarar verenlere öldürenlere saldırın..
Kadın cinayetlerine dur deyin..
Ormanları otel için sırf daha çok para için katledenlere saldırın..
Dünyanın bir ucunda çocuklar açlıktan ölüyorken; Bi arabam daha olsun daha lüksü olsun. Bir ev daha alayım onunda kiraya veriyim üstüne bide yazlık alayım diye koşturanlara saldırın..
Torpil yaptırıp bir yerlerde mevki sahibi olup insanları hor görenlere saldırın...

Ben Allahtan bir tane erkek çocuk istiyorum. Tekrar söylüyorum Rabbimden istiyorum. Kimden isteyim?

Duygularımızı, içimizdeki hevesleri anlatmaya toplumca çekinelim mi? Bunu mu istiyorsunuz?

Neden hiç tanımadığımız insanları; çok istediği, gerçekten gönülden istediği bir şeyi dile getirdi diye linç girişimine başlıyorsunuz?
Ya da bunu isteyenler kafirmiş hatta kız çocuklarını sevmez erkek de erkek dermiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?

Son olarak bu kadar acımasızca eleştri yapmak istiyorsanız ya da ahkam kesmek istiyorsa canınız gidin;
Dünyanın bir ucunda çocuklar açlıktan ölüyorken; Bi arabam daha olsun daha lüksü olsun. Bir ev daha alayım onunda kiraya veriyim üstüne bide yazlık alayım diye koşturanlara saldırın..
Torpil yaptırıp bir yerlerde mevki sahibi olup insanları hor görenlere saldırın...

Ben Allahtan bir tane erkek çocuk istiyorum. Tekrar söylüyorum Rabbimden istiyorum. Kimden isteyim?
Ay çen bi de duyar mı kastın oy oy oy. Bizim hiç olmuyo böyle saçma şeyler okuyunca, duyunca da çıldırıyoruz.

Ay çen bi de duyar mı kastın oy oy oy. Bizim hiç olmuyo böyle saçma şeyler okuyunca, duyunca da çıldırıyoruz.

Duyarı siz kasıyorsunuz.. Yok bu saçma şeylerle uğraşılmaz yok Allahtan hayırlısı isteyim...
Ahlak dersi online ile duyar kasma bloguna hoşgeldiniz.. 👏👏

Duyarı siz kasıyorsunuz.. Yok bu saçma şeylerle uğraşılmaz yok Allahtan hayırlısı isteyim...
Ahlak dersi online ile duyar kasma bloguna hoşgeldiniz.. 👏👏
Aa senin yazdığın kompozisyonun yanında benimki ne ki. Eline su dökemem. :KK52:

Kimse size saldırmıyor. Duanıza da kimse karışmıyor lakin kalkıp sahih olmadığı milyonlarca kez söylenmiş bir hadisi (!) paylaşıp soru soruyorsunuz. Üstüne bir de ben denedim olmadı diyen üyeye ilk kez olumsuz cevap aldım 2 kişide olumlu olmuş diyen de sizsiniz. Madem erkek bebek böyle oluyor yapın efendim. Lakin kız olduğunda da adını Muhammed koyarsınız zira adak adamış oluyorsunuz :) Farkında olun/olmayın hurafe yayıyorsunuz ve asıl bu yaptığınız günah. Gidin kurban adayın, gariban çocuk sevindireceğinizi adayın bunlar islamda var niye illa olmayan bir şeyi oluyormus gibi bir de peygambere adayarak yapıyorsunuz yahu? Cevap gelince de isyan edeceksiniz. Tuhafsınız gerçekten. Belli ki cinsiyete takıksınız insanlar üzülmeyin diye hayırlısını isteyin demişler ona bile lagalugaaaa. İlla İslami bir yanıt arıyorsanız dua edip erkek çocuğum olursa Koç keseceğim diye adayın. Ve iddia ettiğiniz şeye olumsuz cevap alınca da ben başkalarından olumlu aldım “Amaaaa bana var denildiiiiğğğğ” yapmayın :D

Eklentiler

• BF3A3896-F7C5-478F-BDEF-CC4F552D4271.webp
    BF3A3896-F7C5-478F-BDEF-CC4F552D4271.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 107
Kimse size saldırmıyor. Duanıza da kimse karışmıyor lakin kalkıp sahih olmadığı milyonlarca kez söylenmiş bir hadisi (!) paylaşıp soru soruyorsunuz. Üstüne bir de ben denedim olmadı diyen üyeye ilk kez olumsuz cevap aldım 2 kişide olumlu olmuş diyen de sizsiniz. Madem erkek bebek böyle oluyor yapın efendim. Lakin kız olduğunda da adını Muhammed koyarsınız zira adak adamış oluyorsunuz :) Farkında olun/olmayın hurafe yayıyorsunuz ve asıl bu yaptığınız günah. Gidin kurban adayın, gariban çocuk sevindireceğinizi adayın bunlar islamda var niye illa olmayan bir şeyi oluyormus gibi bir de peygambere adayarak yapıyorsunuz yahu? Cevap gelince de isyan edeceksiniz. Tuhafsınız gerçekten. Belli ki cinsiyete takıksınız insanlar üzülmeyin diye hayırlısını isteyin demişler ona bile lagalugaaaa. İlla İslami bir yanıt arıyorsanız dua edip erkek çocuğum olursa Koç keseceğim diye adayın. Ve iddia ettiğiniz şeye olumsuz cevap alınca da ben başkalarından olumlu aldım “Amaaaa bana var denildiiiiğğğğ” yapmayın :KK70:

🥴

Sizin Allah'tan bir şey istemenize bir şey diyen yok. Zaten inandığınızla sizin aranızda olan meseleyi kim ne bilsin de sizi linç etsin. Ama sperm yumurtayı döllemiş, spermdeki kromozoma göre cinsiyet oluşmuş. O andan 1 dk. sonra dahi büyü yapar gibi yok elini karna koyarak, şöyle böyle yaparak bir şeyler söyleyince cinsiyetin değişmesini aklınız alıyor mu? İlişki zamanı da geçersiz bir teori. Yumurtlama günü aşılama yapılıyor; sonuç, yarısı kız yarısı erkek. İnançlı olduğunuzu varsayarak söylüyorum; siz bir kul olarak kaderiniz üzerinde bu kadar hüküm sahibi olabileceğinizi nasıl düşünebiliyorsunuz?

Cok duydum maden suyu icer ise ve et yerse kromozlari etkiledigini ve erkek bebek oldugunu cok okudum
Bende et yiyenlerin genelde erkek olduğunu duydum maden suyunu duymadım birde sağa yatınca erkek sola yatınca kız diye okudum nette halk arasındalar solda erkek diyorlar bilemedim

Back
X