Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.
Bi sorum olacak.
Adet bitimi erkek oluyor diye duyuyoruz hepimiz.
Fakat şöyle bi durum var. Kimisi ovulasyon günü dışında hamile kalamıyor.
Ve erkek bebeği olsun istiyor.
Bu durumda ovulasyon testi alıp tam yumurtlama günü birleşme sağlaması gerekiyor.
Ovulasyon testi alamayacak durumda olanlar da var.
Veya tam yumurtlama gününü denk getiremeyip kızı varken oğlu olmasını isteyen ama denk getiremediği için tekrar kız bekleyen anneler var.
Bu durumda cinsiyet belli olmadan önce şu duayı okuyup erkek bebek bekleyen var mı?
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
Deneyen annelere soruyorum.
Ben denedim hamile iken esim okudu bu duayi ama her sey kismet yine kizimiz olduDuyan veya deneyen kimse yok mu
Ben denedim hamile iken esim okudu bu duayi ama her sey kismet yine kizimiz oldu![]()
Hamile olduğumu ogrendik okudu 40 gun gecmemistiCinsiyet belli olma süresinden önce mi okumuştu eşiniz. Yani kaç haftalıktı okuduğunuzda
Allahim herkeze hayirlisi ile istedigini versin insallahCinsiyet belli olma süresinden önce mi okumuştu eşiniz. Yani kaç haftalıktı okuduğunuzda
Hamile olduğumu ogrendik okudu 40 gun gecmemisti
Olumsuz ilk cevap oldu bu. İki kişi biliyorum bu şekilde oğlu olan. Hayırlısı demek ki.
Peki bunu nasil yapabiliriz ,varmi bir çözüm??Erkek bebeğinizin olması için eşinizin spermlerinde bulunan x kromozomlarının hepsini yok etmeniz gerekli. Böylelikle y’ler kalacak ve erkek bebeğiniz olacak, lol.
Konuya tesadüfen girdim ve bu mesajı gördüm gerçekten böyle bir şeyin olabilceğini düşündünüz müPeki bunu nasil yapabiliriz ,varmi bir çözüm??
Cok duydum maden suyu icer ise ve et yerse kromozlari etkiledigini ve erkek bebek oldugunu cok okudumKonuya tesadüfen girdim ve bu mesajı gördüm gerçekten böyle bir şeyin olabilceğini düşündünüz müRabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin cinsiyetin önemi yok.
djfmdkdmns ay ilahi çok güldüm ciddiye almayacağım bunuPeki bunu nasil yapabiliriz ,varmi bir çözüm??
Tabiki herseyin hayirlisi ,rabbim ne nasip ederse o dur ,yiyeceklerle de alakasi oldugu soyleniyor beN bunu demek istedim yanlis anlasildim,djfmdkdmns ay ilahi çok güldüm ciddiye almayacağım bunubence siz dalga için konu açtınız. Neyse yine de cevap yazacağım zira bu zihniyette bir insan da bunu okuyabilir. Erkek bebek olmasının dua ile vs alakası yok dinen cinsiyet kaderdir değiştiremezsiniz. Lokman suresinde de geçer “Rahimde olanı ancak o bilir” diye. Size tavsiyem İslam’da bir şeye inanacağınız zaman önce Kur’an-I Kerim’e bakın sonra sahih kabul edilen hadislere. Öyle uyduruk hadislere inanmayın kaldı ki akılla çelişenlere asla... Ayrıca madem dine inanıyorsunuz sizin için hayırlı olanı da Allah’ın bildiğine inanıp hayırlısı olanı istemeniz gerekli. Ama tıbben doğacak bebeğin cinsiyetini belirleme mümkün. Tüp bebek tedavisinde mesela genelde 2 tane y kromozomu içeren bir tane de x içeren sperm kullanılır. X yani dişi içeren spermler Daha kolay tutunur y içerenler ise tutunma ihtimalleri az olduğu için 2 tane kullanılır. Türkiye’de tüp bebekte cinsiyet belirlemek yasal değil lakin başka ülkelerde yasal olarak tüp bebek tedavisinde cinsiyet seçme vs mümkün olabilir. Yine de ben hayrını göreceğinize inanmıyorum. Siz bence hayırlı sağlıklı vatana millete faydalı bir evlat isteyin. Nice erkek evlatlar var anne baba katili...