• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek bebek için kanguru,sut sağma makinası buyuk beden hastane ıcın pıjama takımı

tostip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
176
5
68
43
İçel Mersin
arkadaslar dogacak olan ıkıncı bebegım ıcın bırcok seye ıhtıyacım var oncelıkle acıllerı almaya calısıyorum elınızde uygun fıyatlı erkek bebek ıcın kanguru , en uyguna sut sagma makınası , buyuk beden ıcın hastanede gıymek ıcın pıjama takımı olan var mı

kanguru ve portbebe war sıfır ayarında..
zıbın tulum vs de war bakabilirsin.. lansinoh göğüs kremi de istersen hiç kullanılmadı.. ilgilenirsen haber bekliyorum

Son düzenleme:
budur.....................

Eklentiler

• $DSCF3993.jpg
    $DSCF3993.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 97
Philips avent pompa ve pelin marka gecelik takımı var ,gecelik dantelli değil gayet sade sonrada rahatlıkla giyebilinecek bir model düşünürsen..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $image.jpg
    $image.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 73
gecelık guzelmıs ama bana kucuk 48 gıyıyorum sımdı rahat olsun dıye 50 dedım agustosta olacak dogum bır de mersındeyım daha da sıcak o yuzden sut sagma makınası ıcın ne dusunursun

Sıfırını internette 170 e falan bulabiliyorsun bu aralar,ben 200 e almıştım ,elektrikli ve pilli kullanımı var dilediğinde aparatlarıyla manuele de çevriliyor ,fiyatı 90 tl ye indirdim canım

Sıfırını internette 170 e falan bulabiliyorsun bu aralar,ben 200 e almıştım ,elektrikli ve pilli kullanımı var dilediğinde aparatlarıyla manuele de çevriliyor ,fiyatı 90 tl ye indirdim canım

cok ıyı fıyat aslında canım 5.5- 6 arası esım gelıyor ona da gostereyım fıkrını alayım sana donerım canım olur mu

Tamam canım inşallah olur ,tertemiz ir makine anca bir ay kullandım sütümü artırmak için sonra gerek kalmadı..garantili hemde..

Benim bebeğimde erkek ,kullanmadığım bazı ürünlerde var düşünürsen zıbın ,havlu gibi..

kanguru ve bebek arabası buradan ıkı arkadasımdan alıyorum kendılerıne coook tesekkur ederımm halen sut sagma makınası ve ana dızı dıye gecıyor sanırım elınde uygun fıyata olan varsa talıbım

Back