Merhaba,nadir de olsa benim de başıma gelen bir durum. Bebeğim iki ay on iki günlük,erkek. Bu zamana kadar Prima ve sleepy kullandım sadece. Bezi gevşek bıraktığımda ya da cırtları orantılı olarak sıkmadığım zaman sızdırma gördüm hep. Hatta gece başıma geldi,bir tarafı daha az sıkmışım ve o tarafa yattığı için de sızdırma yapmıştı bezi.
Bende mi öyle yapıyorum acaba bu gece çok dikkat edeceğim. İyice sıkı yapıp cırtlarını da eşit yapacağım bakalım nasıl olacak. Ama gece nasıl bağlıyorsam gündüzde öyle bağlıyorum gündüz sızmıyor ve gündüz hareketli. Neden sadece gece oluyor onu anlamıyorum
İkiz erkeklerime 9 ay prima premium care kullandım. 5 aylıklardı her gün sabaha karşı sırılsıklam uyanıyorlardı. Pipileri aşağı doğru yaptık bir de baya sıktık belini. Sanırım 3 numaradaydılar o sıralar 4 e geçince kalmadı o sorun. Son 3 aydır goon premium kullanıyorum valla çok memnunum. Sızdırma , pişik vb sorunlar yaşamadım. Biri 4 numara normal diğeri 5 numara külot bez kullanıyor.
Goon premimumu bir kişi daha önermişti bugün alacağım. Denemekten zarar gelmez. Peki sizce 5 kilo bebeğe kaç numara almalıyım? Her markada fark ediyor ya sormak istedim goon için
Goon premimumu bir kişi daha önermişti bugün alacağım. Denemekten zarar gelmez. Peki sizce 5 kilo bebeğe kaç numara almalıyım? Her markada fark ediyor ya sormak istedim goon için
Tamamdır çok teşekkürler. Şimdilik goon premium ve sleepy külot bez alacağım ikisini de deneyeyim inşallah çözüm olur. Herkese çok teşekkürler iki gün deneyip güncelleme yaparım