Erkek bebek bez sızdırması acil öneri

Bende mi öyle yapıyorum acaba bu gece çok dikkat edeceğim. İyice sıkı yapıp cırtlarını da eşit yapacağım bakalım nasıl olacak. Ama gece nasıl bağlıyorsam gündüzde öyle bağlıyorum gündüz sızmıyor ve gündüz hareketli. Neden sadece gece oluyor onu anlamıyorum

Goon premimumu bir kişi daha önermişti bugün alacağım. Denemekten zarar gelmez. Peki sizce 5 kilo bebeğe kaç numara almalıyım? Her markada fark ediyor ya sormak istedim goon için

Goon premimumu bir kişi daha önermişti bugün alacağım. Denemekten zarar gelmez. Peki sizce 5 kilo bebeğe kaç numara almalıyım? Her markada fark ediyor ya sormak istedim goon için
goon premium care ile aynı ölçüydü ama molfixle nasıldır bilemiyorum. Benimkiler de biri 9 buçuk biri 11 kg. Küçük paket 2 numara deneyebilirsiniz.

Tabi daha iyi; bezlerde açılma, esneme, kayma durumu da olmuyor hem
Tamamdır çok teşekkürler. Şimdilik goon premium ve sleepy külot bez alacağım ikisini de deneyeyim inşallah çözüm olur. Herkese çok teşekkürler iki gün deneyip güncelleme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…