• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun

Kadermuhammed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
17
3
1
31
Erkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum

Erkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum
Kendimde sağlık personeliyim hiç böyle erkek kız bebek belirtisi şu diye duymadım.Gönlünüze göre olsunn

Dikkat edin çünkü kız bebek isteyenler hoş görülürken erkek bebek isteyenler linçleniyor forumda haberiniz olsun🤦‍♀️

Sorunuza gelince insan ikisini de tatmak istiyor ama hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah belirtiler kişiden kişiye değişiyor yani kız olunca şöyle erkek olunca şöyle olmuyor maalesef bariz bi belirtisi yok Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah🤲🤲🤲

Dikkat edin çünkü kız bebek isteyenler hoş görülürken erkek bebek isteyenler linçleniyor forumda haberiniz olsun🤦‍♀️

Sorunuza gelince insan ikisini de tatmak istiyor ama hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah belirtiler kişiden kişiye değişiyor yani kız olunca şöyle erkek olunca şöyle olmuyor maalesef bariz bi belirtisi yok Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah🤲🤲🤲
Evet aynen öyle dediğiniz gibi teşekkür ederim anlayışınız için cevabınız için 🙏🤲

:anneadayı: Ben aslında bu belirti olayına inanmıyorum keza bu forumda da bebeği sağda taşıyan erkek de olmuş kızı olanda olmuş...

Kendi bünyemin tepkilerinden bahsedecek olursam;

✓ Bebek sol taraftaydı.
✓Limonata hastasıyım ki hala öyle 3.aydan sonra ağzıma sürmedim tiksindim🤷🏻‍♀️Çılgınlar gibi tatlı yiyebilirdim ama frenledim (şeker vs.çıkmasın diye)
✓Karnım yayvan şekilde genişledi...Top gibi değildi..
✓Arkadaşımla beraber gidiyordu hamileliğimiz...Onun poposu çıkmış bende yoktu..O senin ki erkek , benim ki kız demişti bu da tesadüfen denk gelmiştir...Zaten popom yok ve onun vücudu buna elverişliydi neyse...

Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin ve nasip etsin...

:anneadayı: Ben aslında bu belirti olayına inanmıyorum keza bu forumda da bebeği sağda taşıyan erkek de olmuş kızı olanda olmuş...

Kendi bünyemin tepkilerinden bahsedecek olursam;

✓ Bebek sol taraftaydı.
✓Limonata hastasıyım ki hala öyle 3.aydan sonra ağzıma sürmedim tiksindim🤷🏻‍♀️Çılgınlar gibi tatlı yiyebilirdim ama frenledim (şeker vs.çıkmasın diye)
✓Karnım yayvan şekilde genişledi...Top gibi değildi..
✓Arkadaşımla beraber gidiyordu hamileliğimiz...Onun poposu çıkmış bende yoktu..O senin ki erkek , benim ki kız demişti bu da tesadüfen denk gelmiştir...Zaten popom yok ve onun vücudu buna elverişliydi neyse...

Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin ve nasip etsin...
Amin çok teşekkür ederim 🤲

Kızımda da oğlumda da bir fark yoktu aa bu şu cinsiyet diyebileceğim. Ama bu şekilde çok istiyoruz olarak kız istemekte erkek istemekte bana tuhaf geliyor. İkisi arasında bir ayrim göremiyorum. Aynı şekilde bir oğlumuz var kız istiyoruz desenizde aynı yani bence.

Bence de bir belirtisi yoktur canım ayrıca erkek çocuk istiyor diye insanları linçlemeyi de hiç aklım almıyor kız çocuk isteyince yapılmıyor bu durum her türlü yanlış tabi artık bekleyeceksin 16. Hafta gibi ortaya çıkar zaten💕

Back
X