- 15 Mayıs 2022
- 17
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kadermuhammed
Erkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimde sağlık personeliyim hiç böyle erkek kız bebek belirtisi şu diye duymadım.Gönlünüze göre olsunnErkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum
Son adet tarihiniz nedir acaba ?Erkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum
Dikkat edin çünkü kız bebek isteyenler hoş görülürken erkek bebek isteyenler linçleniyor forumda haberiniz olsunErkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum
Evet aynen öyle dediğiniz gibi teşekkür ederim anlayışınız için cevabınız içinDikkat edin çünkü kız bebek isteyenler hoş görülürken erkek bebek isteyenler linçleniyor forumda haberiniz olsun
Sorunuza gelince insan ikisini de tatmak istiyor ama hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah belirtiler kişiden kişiye değişiyor yani kız olunca şöyle erkek olunca şöyle olmuyor maalesef bariz bi belirtisi yok Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah
26 aralıkSon adet tarihiniz nedir acaba ?
Amin çok teşekkür ederimBen aslında bu belirti olayına inanmıyorum keza bu forumda da bebeği sağda taşıyan erkek de olmuş kızı olanda olmuş...
Kendi bünyemin tepkilerinden bahsedecek olursam;
✓ Bebek sol taraftaydı.
✓Limonata hastasıyım ki hala öyle 3.aydan sonra ağzıma sürmedim tiksindimÇılgınlar gibi tatlı yiyebilirdim ama frenledim (şeker vs.çıkmasın diye)
✓Karnım yayvan şekilde genişledi...Top gibi değildi..
✓Arkadaşımla beraber gidiyordu hamileliğimiz...Onun poposu çıkmış bende yoktu..O senin ki erkek , benim ki kız demişti bu da tesadüfen denk gelmiştir...Zaten popom yok ve onun vücudu buna elverişliydi neyse...
Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin ve nasip etsin...
Tam bilemedim ama kız mı acaba ?26 aralık
Bence de bir belirtisi yoktur canım ayrıca erkek çocuk istiyor diye insanları linçlemeyi de hiç aklım almıyor kız çocuk isteyince yapılmıyor bu durum her türlü yanlış tabi artık bekleyeceksin 16. Hafta gibi ortaya çıkar zatenErkek bebek belirtileri nelerdir cok ıstiyoruz kızımız var bir oglumuz olsun ben en başından beri erkek hissediyorum kesin belirtiler nelerdir güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum