Doğuma Hazırlık erkek bebek bekleyen anneler ve tüm hamişler size sorum olacak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
43
selam canlarım.
14 haftalık hamileyim.2 yıllık evliyim ve evliliğimin başından beri sıklıkla duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak ve hatta sizlere danışmak istedim.hamileliklerin bazılarında kahverengi akıntı sıkıntısı oluyor.tabi ilk ay gelen kahverengi akıntı yerleşme akıntısı oluyor ama bazı hamişlerde neredeyse hamileliğin sonuna kadar ara ara kahverengi akıntı olduğunu duydum.bende de 14 haftamda olmama rağmen var bu sıkıntı.dr a gittim tabi bunun için ama bişey çıkmadı.
sadede geleyim;çevremde 3 kişi var özellikle:kahverengi akıntıyı yaşayan ve hamilelik sonuna kadar.bunların üçüde erkek bebek annesi oldu.yani erkek bebek bekleyen annelerin ara ara kahverengi akıntı yaşadığını düşünüyorum...bakalım sizler ne diyeceksiniz bu duruma...bakalım doğruluğu var mı?

ilginç bi saptama 18.haftamdayım erkek bebek bekliyorum ilk aylarda benimde oldu koyu renkli kanamaydı benimki progestan kullandım çok sık olmuyodu benim 3 aya gelmeden kesildi bi dahada hiç olmadı ablamda hatırladığım kadarıyla hiç böle bişi olmadı onunda 2 oğlu var valla doğruda olabilir olmayabilirde hikayemi yazdım cnm karar senin olsun:)

erkek bebek beklıyorum 14 haftaya kadar ınanılmaz kahverengı lekelenmelerım oldu doktorum hormonlardan kaynaklandıgını soylemıstı
cınsıyetle bı alakası varmı biemıyorum canım opuyorumnanaktan
allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan

canım bnim gorumceminde ara ara dedigin gibi kanamalaı oldu ve kızı var bence cocugun yerlesimiyle ve hormonlarla alakalı

bende erkek bebek bekliyorum.benim böyle bir sıkıntım yok ama erkek bebeği olacaklarda lekelenmeler olduğunu daha önce bende duymuştum..

ben şimdi senden duydum
bende bi tosun bekliyorum canım ama hamileliğimin başından beri hiç lekelenmem olmadı hatta gebelikten sonra beklenen adet günümde bile olmadı.

Hoş bende bulantı kusma vs gibi belirtilerinde hiç biri yoktu, halada ultrasonda görmesem hamile olduğuma bende inanmıycak durumdayım

ben erkek bebek bekliyorum 4 aylık bendede bu ay oldu kahverengi akıntı kızlarımda olmamıştı..

:Saruboceq:değil kahverengi saydam beyaz hiç bir renkte cinste akıntım olmadı benim şükürler olsun

bence çok saçma benimde bir oğlum var ve yine hamileyim bunun daha cinsiyetini bilmiyorum ama hiç böyle bir akıntıyla karşılaşmadım bence sadece söylenti biraz daha beklersek inşallah hepimiz cinsiyetlerini öğrenecez.

bende erkek bebek bekliyorum bendede olmadı hiç bu tür bencede hormonlarla ilgili kişiden kişiye değişiyodur.:teytey:

Ben de erkek bebek bekliyorum. Ama akıntım falan olmadı. Cinsiyetle değil bünyeyle ilgili bence

Canım benim de 10. haftaya kadar kahverengi akıntım oldu ve erkek bebek bekliyorum. Daha önce ben de duymuştum bunu. Yani her erkek bekleyende akıntı olacak diye birşey yoktur mutlaka ama belki kahverengi akıntı, bilimselliği kanıtlanmasa da, erkek bebeğe işarettir...

bende erkek bebek beklıyorum.bende de hıc kahverengı akıntı olmadı yerlesme kanaması falan hıc bır sekılde olmadı.
gorumcem hamıleyken her adet donemınde kahverengı akıntısı olmus fakat kız bebısı var.
hormonlarla alakalı bır durum bence.

ben de erkek bebiş bakliyorum ama ne akıntım, ne aş ermem ne de mide bulantım var. allah'tan biraz karnım çıkmaya başladı da hamile olduğum belli oluyor :umursamaz:

walla benımde 6. haftada kanamam oldu az bı mıktar sonra kahverengı akıntım dewam ettı su an 9. haftaya gırıyoruz ara ara yıne devam edıyo. cevremde bu sekılde az kanamalı ve kahverengı akıntılı hamıslık gecıren herkesın erkek cocugu olmus. butun tanıdıklar erkek dıyo. daha zor yerlesıyomus erkek bebek oyle dıyo eskıler ben onların yalancısıyım :)

canım bende erkek bebek bekliyorum hiç bisey gelmedi bu zamana kadar 7aylık hamileyim.bence o bünyeyle alakalıdır....

kızlar bana dr.un biri erkek dedi başka bir dr.da kıza da benziyor dedi....daha kesin değil ama sanırım erkek ve bende de tuttu bu erkek bebek bekleyende kahverengi akıntı olayı......
yine de biraz zaman sonra kesinleşsin de tam tuttu diyebileyim....

benimde oğlum olacak ama hiç öyle bir lekelenme yaşamadım.cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum açıkçası.

selam canlarım.
14 haftalık hamileyim.2 yıllık evliyim ve evliliğimin başından beri sıklıkla duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak ve hatta sizlere danışmak istedim.hamileliklerin bazılarında kahverengi akıntı sıkıntısı oluyor.tabi ilk ay gelen kahverengi akıntı yerleşme akıntısı oluyor ama bazı hamişlerde neredeyse hamileliğin sonuna kadar ara ara kahverengi akıntı olduğunu duydum.bende de 14 haftamda olmama rağmen var bu sıkıntı.dr a gittim tabi bunun için ama bişey çıkmadı.
sadede geleyim;çevremde 3 kişi var özellikle:kahverengi akıntıyı yaşayan ve hamilelik sonuna kadar.bunların üçüde erkek bebek annesi oldu.yani erkek bebek bekleyen annelerin ara ara kahverengi akıntı yaşadığını düşünüyorum...bakalım sizler ne diyeceksiniz bu duruma...bakalım doğruluğu var mı?

tamamen tesaduf canim, ben ucuncu erkek coccuguma hamileyim uc hamileligimde de oyle bir akinti ile karsilasmadim....

Benim oğlum olacak ne başında ne de sonunda kahverengi akıntı yaşamadım. Şu anda 24 + 4 günlük hamileyim...:nazar:

X