• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek bekleyen anneler cinsiyetini kaç aylık hamileyken öğrendiniz?

bizimki bacak bacak üstüne atmıştı ikili test için büyük ultrasona girdiğimizde göremedik. yada kendi dr.um değildi söylemek istemedi bilemiyorum yani. bugün gittim yine emin olamadı dr.um önce erkek sora kız gibi dedi çok merak ediyorum bi öğrenseydik :1:

ayyy yaaa bende yarın kontrele gidecem inş bakalım bellimi bende 12. hafta içindeyim bende içinden bi ses erkek diyor hayırlı bakalım :16: erkekse belli olurmu yarın zaten kızlar göstermiyor deniliyor :9:

Son düzenleme:
benimde drum 12.haftada erkek gibi dedi 16.haftada gittiğimde de kesin erkek dedi.bakalım sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil.

ilkinde 12.haftada %70 erkek dedi
14.haftada gittiğimizde %100 kız dedi :) canım kızım doğdu
şimdi 2.bekliyorum içimden kız geçiyor ama hayırlı sağlıklı olsun inşallah 2 hafta sonra belki tahminde bulunur dr.

ben 12 haftalık hamileyim çin takviminde ve başka bi site de yorumcu diye orda da baktım erkek çıkıyor ama ben çok merak ediyorum elimde değil çünkü 2 kızım var bi de oğlum olsun istiyorum allahın izniyle
Cin takvimi tutuyor icin rahat olsun bir de hamile kaldığını erken ogrendiysen o da erkek oluyor kizlar biraz nazli olduklari icin gec ogreniliyor.

Çin takviminde benim kız çıkıyor ama benim minik erkeğim olacak hayırlısı sağlıklısı olur inşallah

Arkadaşımda erkek bebek bekliyo 3 buçuk aylıkken doktoru erkeğe benziyo demiş ve 4. ayda kesin erkek demiş :)

12.haftamda erkeğe benziyor dedi:55:
14.haftada %90 erkek ama yinede bekliyelim biraz daha dedi:55:
16 .haftada oo bibilimiz büyümüş maşallah dedi:1:

Ben de 12 haftalikken ogrendim 16.haftada kesinlestirdi dr erkek oldugunu.;-)

Son düzenleme:
Back