• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek bekleyen anneler cinsiyetini kaç aylık hamileyken öğrendiniz?

cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

yusuf suresini yaz üzerinde taşı doğana kadar ultrasonda ne deselerde aldırış etme Allah a yalvarmayı hiç bırakma bana 13 de erkek gibi dediler 14 de yüzde doksan kız dediler hep dua edeceğim tabiki önce sağlıklı ve hayırlı sonrada gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle Allah ım yada hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle diye
İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler aminnnn bende ikinci kızıma hamileyken 7 aya kadar erkek dedi doktorum sonra kızım oldu :) ve doktorum acıbadem hastanesinde prof. dr. düşünün yani ama yinede allah bilir doğana kadar hayırlı doğumlar sizede banada :)

Ben de cok merak ediyorumm kiz mi olucak erkek mi diye:0 ama daha cok erken 10 haftaligim,tabiii saglikli olmasi en onemlisi ama kizim olmasini cok istiyorum:))

kızlar 13 haftam dolduğunda medikal park hastanesindeki doktorum % 95 erkek dedi sonra 14 haftalıkken acıbadem hastanesine gittim orda doğum yapmayı düşünüyorum allah izin verirse.. orda ki doktorum da %100 erkek dedi ve renkli resmini çekti verdi yani pipisinin :) allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah benim iki kızım vardı allahın izniyle birde oğlum olucakmış allahm çocuk isteyen tüm annelerimize de nasip etsin inşallah.... şimdiden hepinize hayırlı doğumlar

kızlar 13 haftam dolduğunda medikal park hastanesindeki doktorum % 95 erkek dedi sonra 14 haftalıkken acıbadem hastanesine gittim orda doğum yapmayı düşünüyorum allah izin verirse.. orda ki doktorum da %100 erkek dedi ve renkli resmini çekti verdi yani pipisinin :) allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah benim iki kızım vardı allahın izniyle birde oğlum olucakmış allahm çocuk isteyen tüm annelerimize de nasip etsin inşallah.... şimdiden hepinize hayırlı doğumlar

Hayirli olsun canim,Allah anali babali buyutsun,en onemlisi bebislerimiz saglikli olsun gerisi bos:)
Ne guzel iki kizin varmis bir de oglan,Allah nazarlardan korusun arkadasim.

Hayirli dogumlar sana da.

banada görenler erkek diyolar ama bilemiyorum görünüşle alakalı mı bünyesel olarak kilo alımına bağlı olduğunu düşünüyorum ben göbekten kilo alırım hep her görende erkek diyo salı günü kesinleşicek inşallah henüz bir şey demedi doktorum 4. aya giriyorum

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

banada görenler erkek diyolar ama bilemiyorum görünüşle alakalı mı bünyesel olarak kilo alımına bağlı olduğunu düşünüyorum ben göbekten kilo alırım hep her görende erkek diyo salı günü kesinleşicek inşallah henüz bir şey demedi doktorum 4. aya giriyorum

ALLAH gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı versin inş

(MANOLYA) Hayirli olsun canim,Allah anali babali buyutsun,en onemlisi bebislerimiz saglikli olsun gerisi bos:)
Ne guzel iki kizin varmis bir de oglan,Allah nazarlardan korusun arkadasim.

Hayirli dogumlar sana da.

amin cnm allah razı olsun aslında öyle önemli olan sağlıklı olmaları hayırlısı artık amin cnm benm amin tekrar teşekkürler allah razı olsun aminnnnnnn

Son düzenleme:
evet canım istanbul ikitelli batıbahat dr.gürkan ağralı çok iyi bir doktor ben doğum yaptım 18 gün oldu ve ikinci doğumum çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim

ben 16 haftamı doldurcam hala öğrenemedim ama hep erkekmiş gibi geliyo. ikili testte öğrenenler olmuş cinsiyetini neye göre anlıyolar bilen var mı?

çok sevindim senin adına umarım hayırlı sağlıklı bir evlat olur. rabbim herkesin gönlüne göre versin, gönlündekini de hayırlı eylesin..

inşallah rabbim gönlüne göre verir. benim de hep öyleydi hatta kalça ve basenden kilo almaya meyilliyken şimdi kocaman bir karnım var. herkes erkek mi diye soruyor ama ben hayır kız diyorum. umarım senin istediğin gibi olur.

ben 16 haftamı doldurcam hala öğrenemedim ama hep erkekmiş gibi geliyo. ikili testte öğrenenler olmuş cinsiyetini neye göre anlıyolar bilen var mı?
ikili test yapıldığında ben sordum benim doktorum çok erken dedi. ama çoğu doktor tahmin yapıyor en azından bacak arasında çıkıntı olup olmamasına göre. 16. haftamda yüzde yüz kız dedi bana

yusuf suresini yaz üzerinde taşı doğana kadar ultrasonda ne deselerde aldırış etme Allah a yalvarmayı hiç bırakma bana 13 de erkek gibi dediler 14 de yüzde doksan kız dediler hep dua edeceğim tabiki önce sağlıklı ve hayırlı sonrada gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle Allah ım yada hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle diye
İNAN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM

yusuf suresini yaz demişsin ama kendi elinle mi yazıyorsun

ikili test yapıldığında ben sordum benim doktorum çok erken dedi. ama çoğu doktor tahmin yapıyor en azından bacak arasında çıkıntı olup olmamasına göre. 16. haftamda yüzde yüz kız dedi bana[/QUOTE

evet 12 13 hafta da doktorlar biliyormuş ama malesef söylemiyorlar çünkü cinsiyeti seçimi yapanlar yüzünden aldırdıkları için ama size şunu söylim benim iki kızımda da ultrasonda geç şekillendiler yani 4 aylıkken falan ama şimdi ki hamileliğim de yani oğlumda daha 1 buçuk 2 aylıkken şekillenmişti elleri yüzü falan ve doktorumun dediği ilk kelime erken şekillenmiş hadi hayırlısı deyip gülüşüydü ve sonradan duyduklarım yani büyüklerimizden erkek bebek hemen şekillenir kız çocukları çok geç şekilleniyor deikleri bende öyle düşünüyorum ve erkek bebekler hemen hareketleniyor kız bebekler geç hareket ediyor allahım herkesin gönlüne göre versin ve hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz için aminnn

ne zaman şekillendiğini bilmiyorum ama daha on altı haftalıktı ilk gebeliğim olmasına rağmen sağ tarafta pıt pıt hissediyordum. şimdi de hiç durmuyor maşallah.

Back