• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek bekleyen anneler cinsiyetini kaç aylık hamileyken öğrendiniz?

ben 12 haftalık hamileyim çin takviminde ve başka bi site de yorumcu diye orda da baktım erkek çıkıyor ama ben çok merak ediyorum elimde değil çünkü 2 kızım var bi de oğlum olsun istiyorum allahın izniyle

Cnm 11+6 da dr gorfu soylemedi 16 haftalikken yuzde yuz erkek dedi gonlunce oldun insalla

7,aya kadar kiz dedi doktorum besigini bile pembe almistik ayrintili ultrasyona girince erkek oldu
gu cikti ortaya tabi buyuk sok yasadik esimle doktorum biraz yasli gorememis heralde pipisini sonra degistirdik besigi ama annem hep israrla oglan diyip duruyodu karnin sivri kesin erkek diyodu anne doktor kiz diyo desemde ikna edemiyodum en sonunda annemin dedigi cikti herseyin hayirlisi kiz erkek ikiside evlat sonucta ama genelde erkek cabuk gosterir derler ama

12. haftada dr %90 erkek dedi bir sonraki gidişimizde ise oğlumuz bayaa büyümüş dedi :1:

ben 12 haftalık hamileyim çin takviminde ve başka bi site de yorumcu diye orda da baktım erkek çıkıyor ama ben çok merak ediyorum elimde değil çünkü 2 kızım var bi de oğlum olsun istiyorum allahın izniyle
Canım hayırlı evlat olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bakmıştım öğrenmeden önce onlara..Hep kız çıkmıştı..bazen yanıltıcı olabiliyor.

12.haftamda doktor erkek bebege benziyor dedi,15.haftamdada kesin erkek dedi :)) suan doguma 1,5ayim var ve oglum hala erkek :)))

Benimde 14. Haftada erkek dedi suan doğurdum doğurucam gün sayıyorum ilk doğumum çok zordu inşallah bu kolay olur dualarınıza beni de ekleyin...

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler aminnnn bende ikinci kızıma hamileyken 7 aya kadar erkek dedi doktorum sonra kızım oldu :) ve doktorum acıbadem hastanesinde prof. dr. düşünün yani ama yinede allah bilir doğana kadar hayırlı doğumlar sizede banada :)

Allah kurtarsın hepinizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

11 haftalıkken öğrenmiştik
net olmasa da:nazar::nazar::nazar::nazar:

doğru çıktı ama:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben daha doğum yapmadım ama doktorum 12.haftada erkege benziyo dedi geçen hafta gittiğimdeyani 16.haftamda ksin erkek dedi.Yinede Allah bilir tabi..

12. haftada dr %90 erkek dedi bir sonraki gidişimizde ise oğlumuz bayaa büyümüş dedi :1:

Canım hayırlı evlat olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bakmıştım öğrenmeden önce onlara..Hep kız çıkmıştı..bazen yanıltıcı olabiliyor.

arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz o kadar erken söylüyor ne olur adını yazın
ben 13 + 3 üm doktoruma ne zaman geliyim dedim bana 17. haftayı söyledi

2 li tarama testine gittiğimizde küçük adama benziyo dedi ama kesin değil dedi doktorum 16. Haftamda kesinleşti

Back