Erkek bebek anneye güzellik katarmış kızda güzelligini alırmış derler?

ben pek inanmam bu tarz şeylere,nedense hep erkek bebekte bütün olumlu şeyler söylenir.mesala ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi gibi.kız düşmanı bunları söyleyenler dermişim.:emir_bebek:

benim de oğluşum olacak ve yüzüme bi güzellik geldiğini kocişim dahil herkez söylüyor..:CüvCüv:
bence annelikten gelen güzellik bu erkek kız değilzemuszemus

walla benımkı kız ama hamılelıgımın basından berı yuzumde her zamankınden fazla bı sıvılcelenme,vucudumda asırı kıllanma var. son bı kac gundur de burnum kıpkırmızı ve sabahları şiş oluyor :bbo:

arkadaşlar bende 5 aylık hamileyim kız benimki hatta dün kız elbisesi aldım herkes kız olmayabilir acayip güzelleştin almasaydın dediler demekki böyle bir düşünce varki her gören öyle diyor bana mesela kendime hamile kalmadan önce çok bakardım kuaföre bile gitmedim 5 aydır kaşlar falan duruyor ama gören şaşırıyor ne kadar değişmiş diye kilomu yarıyor aceba.

benimde pek inanasim gelmiyor..kan miktari cogaliyor ve cok faydali besleniyoruz ee buda vücuda cilde yariyor...ama yinede bi yandanda aceba öylemi diyorum..eltimin erkek bebegi olcak yüzü cok cnlandi yanaklari pembe pembe oldu...ama ben ayni:S hatta ergenlikte bile sivilcem böle cok degildi ilk defa sivilce sikintisi cekiyorum..yüzümde kavrulmalar cok oluyo o kadar krem kullanmama ragmen...cildimde sorun yasiyorum yani 2 bucuk haftam kaldi cinsiyet ögrencem..

Benim erkek .. genelde herkese güzelleştin hamilelik sana yakıştı diyorlar :)) ama bende geçen haftaya kadar kaktüs gibi dolaşıyordum yani bi sürü sivilcem vardı en irilerinden :bbo: sanırım kiloyu yakıştırdılar yüzüme :lepi:

yooo benim de kızım var,
gerek hamilelik gerekse doğum sonrası herkes eskisinden daha güzel olduğumu söyleyip durdu.
sanırım hormonal değişim bazılarına olumlu yönde bazılarına da olumsuz etki yapıyor. kız veya erkek bebek beklemekle alakalı olduğunu sanmıyorum ben.
erkek bebek beklediği halde çirkinleşen tanıdıklarım da var. aslında çirkinleşmek demeyelim de hormonal değişim nedeniyle bazı şişkinlik, sivilcelenme veya tüylenme gibi. ama geçici yani.

slm larzemuszemus vallahi benim ablamlarda erkek doğuran çok güzelleşti fazla kilo da almadı diğer ablam kız doğurdu çirkinleşti eli yüzü şişti sivilce doldu yaşlandı gibi oldu sanki sonra düzeldi tabi.bende 7 haftalık hamişim banada güzelleştin diolar 45 kiloyla hamile kaldım şimdi bulantı filan yiyemiyorum iyce sarsıldım ama buna rağmen güzelleştin diolar bekarken zayıfladıkça çirkin oldun ördek gibisin derdi annem:)bakalım benim neyim olacak????sağlıkla inş....

evet aynen öyle oglanlarda güzellestim etrafda söyledi fakat kizimda sistim cirkinlestim

Şimdilik öyle bir değişiklik yok aynıyım çok şükür.Sadece karnım çok kıllandı.

saçma bişey bence kızım olcak bnm her gören aa oğlunmu olcak sana çok yakışmış güzellik gelmiş yüzüne diolar sadece göbeğim çıktı lekelenmem olmadı yüüzmde bnce bünyeyle alakalı bebeğin cinsyetiyle deil

benimde erkek.herkez yüzün pırıl pırıl oglunmu olcak dıyor.evet ben de ınanmazdım böyle seylere ama dogru valla.....

ben cinsiyet için gittiğimde buyuk ihtimalle kız dedi doktorum.Bana gelince inanılmaz sivilce,leke,çille birlikte suratım ruh gibi:)))) nasıl çirkinleştim anlatamam.aynaya bakamıyorum bile...bizimki demek çok guzel olacak,butun guzelliğimi aldı :P

walla ben de 16+1 im.öyle sivilcelendim ki.ergenlikte bile yüzümde aynı anda 2 den fazla sivilce çıkmazdı.şuan nerden baksanız 10 tane mevcut ve bunların yarısı nerdeyse leblebi boyutunda.doktor "kız,kesin gibi"dedi.halbuki daha 1 ay öncesine kadar herkes bana "çok güzelleşmişsin kesin oğlun olcak" diyodu.sonuç ortada.velhasıl ben inanıyorum bu olaya:))

çok merak ediyorum kızım mı olucak oğlummu, yazılanlara bakınca hala kararsızım,yuzumde sıvılce yok veya suana kadar bir lekelenme de yok ama çok solgun cansız duruyor bırde beyaz tenlıyım zaten ruh gıbı dolaşıyorum,ama daha 1 haftadır bırseyler yıyebılıyorum ondandır diymi fisfisfis 15.haftama gırdım hala mıde bulantısı cekıyorum,ama guzelım allah içinsırnaşık şey yanı kızdan erkekten ne değişicek ki,hem zaten geçicıymış gelen çrkınlık bıle olsasenağlama diğilmi....

canim ben oglumda daha güzel görünüyordum..karnimda cok güzeldi..kizimdaysa sistikce sistim ve cok cirkinlestim..ayrica karnimda bir tuhafti..sivri,büyük ve acayip bir sekildeydi.görenler sok oluyordu...ben bu görüse katilmiyorum..her hamilelik farkli oluyor..bence bunun cinsiyetle alakasi yok..

benim kızım olucak ,herkez çok güzelleştiğimi söylüyor..yüzümde hiçbir lekelenme olmadı tam tersine iyice pürüzsüzleşti..bence de cinsiyetle alakası yok,kişiden kişiye değişir..

Back
X