Erkek Bebek Anneleri Nasil Gebe Kaldi Deneyimlerini Paylassin Lutfen :)

Cansu A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
8
0
1
34
merhaba arkadaslar oncelikle tabiki rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. ben eylul ayinda hamile kalmak istiyorum. ve ilk bebegimin erkek olmasini istiyorum hem psikolojik hemde manevi olarak cubku esimin isi zor ve ben esimden sonra arkamda durabilecek bir evlat nasipse olsun istiyorum. bir cok yazi var erkek bebek dogurmayla alakali ama birebir yasayn kisiler tecrubelerini paylasabilir mi. aklimda kalan yumurtlama dan once iliski olursa kiz. yumurtlamadan sonra olursa erkek ne denli dogruluk payi var sizce. birde bir ayet okudum hadis adetten hemen sonra iliski olup hamile kalinirsa erkek diyo. iki teori celisiyo kafam cok karisik ne olur bu konuda yorumlarinizi bekliyorum

Bence de hurafe onlar. Ben de hamile kalirken dikkat etmedim ama ilk ogrendigimde kizmis gibi hissettim netten arastirdim tum belirtiler de kizi gosteriyordu. Ama simdi nedense erkekmis gibi geliyor. Oglusum diye seviyorum karnimi hayirlisi sagliklisi olsun da cinsiyet onemli degil

Cnm erkek spermler kız spermden daha hızlıdır ama kızda erkeklerden daha uzun yaşar bu yüzden döllenmeden önce ilişki olursa kızlar uzun yaşadığı için yüksek ihtimal kız çocuk oluyomuş döllenmeden sonra ilişki olursa erkek sperm hızlı oldugu için erkek çocuk olur diyolar bnde öyle duydum emin deilim ama söylemek istedim rabbim hayırlısını versin hayırlısını iste belki erkek olsa hayırlı olmuycak Herzaman hayırlısını isteyelim

Hiç gebelik geçirdinizmi?

yumurtmanin oldugu gun iliski olursa erkek sonraki gun olursa kiz yukaridaki yorumda yaziyo nedeni erkekler hizli oluyo kisa yasiyo bu yuzden hakkinizda hayirlisi

Merhaba erkek bebek bekliyorum. Ben hamile kaldigim ay isi sansa birakmamak icin ovulasyon testi kullandim. Test yumurtlamadan 2 gun once uyari veriyordu. O gun iliski oldu. 2 gun sonra iliski oldu ve ertesi gun de iliski oldu. Iliskiden once esim kahve icti ve evde tesadud eseri bulunan mesir macunundan yedi ayaklarimida yukari dikip 30 dk civari bekledim. Bu kadar.

A
Hangi ovulasyon testini kullandin Canim adi ne

Ben clearblue kullandim pahaliydi ama kullanimi kolay ve net gosterio. Diger testler biraz karmasik geldi. Silik mi koyu mu diye anlamadim. Onlari kullanip memnun kalanlarda var ama.
Evet onu kullanimi daha Iyi haklisin bende regl olcam Yarin sanirim ovulasyonu ne zaman yapmaya baslayayim ?

Bilimsel olarak kabul edilen görüş erkek spermlerin hızlı ama düşük enerjili kız spermlerin yavaş ama yüksek enerjili oldugudur. Bu yüzden yumurtlama günü girilen ilişkide büyük ihtimal erkek olur diyebiliriz. Gel gelelim ki bu sadece bir ihtimal. Örneğin ben gebelik takibiyle hamile kaldım. Yumurtlama günü tek ilişkiyle geçti aradan bir hafta gecince tekrar ilişki oldu. Çünkü sevgili kocam tek ikinci ilişki olhrsa bebeğe zarar gelir diye yapmadı. Şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah.

Hep celiski var aynen Guya ovulasyon testi de kullanmissin yumurtlama zamaninda iliski olmuss ama bebegin kiz. Hep farklilik gosteriyo ya ama deneyecegm ins tutarsa yazarm sonucu :) bakalm nasibimizde ne olcak hayirlisi

Cnm bnce akisina birak Allahimdan her zamn hayirlisini iste Allahim oyle bir erkek nasip eder ki yaninda duracagina seni ezer gecer oylede bir kiz verir ki her zamn yaninda dimdik durur sana sahip cikar o yuzden bnce erkek istiyorum filan deme Allahim hangisi hayirliysa onu nasip etsin insallah saglikli bir sekilde

Hep celiski var aynen Guya ovulasyon testi de kullanmissin yumurtlama zamaninda iliski olmuss ama bebegin kiz. Hep farklilik gosteriyo ya ama deneyecegm ins tutarsa yazarm sonucu :) bakalm nasibimizde ne olcak hayirlisi
Niye erkek istiyorsun illa bi de ben kızımdan çok memnunum yani yarın kızın olursa sevmiycek misin onu

Böyle saçmalıkları görüp duyunca çıldırmamak elde değil! İnsanlar yıllarca evlat kokusuna hasret biçare bi şekilde deva arıyorlar o hissi tadabilmek adına.
Kimisi de yaşıyor ama rabbim evlatla sınıyor belki sağlığında belki karakterinde verdikleriyle Allah korusun..
Bir de böyle bilinçsizce bakkaldan ekmek almaya gider gibi çocuk sipariş eden tipler var.
Yazık.
Biraz etrafınıza bakın ve kendinize gelin Allah hayırlı olanı versin diye dua edin.

Ilk gebelik deneyiminiz olucak sanirim cvp vermedinz ama benim söylemek istedigm bi sey var insanlar o kadar

ugrasiyoki gebelik icin sağlikli 1 evlat sahibi olabilmek için siz neden bu ayrima giriyosuniz ve daha gebe kalip kalmayacagnizi bile bilmyosunuz

muhtemelen siz allahtan isteyin

gönlünüzdende gecirin kiz erkek neyse

hayirlisini isteyerek dua edin nasibinizde ne varsa olur zaten degiştiremezsiniz.

Canim kuzeninin iki tane kizi var üçüncüyü düşünüyorlar erkek bebek için doktora gidiyor. Doktor 15. Günü yumurtladigini söylemiş sadece 15. Günü korunmasizi ilişki yasa diğer günler korun demiş 8 aydir hamile kalamadi. Alahin gücüne gider kizda erkekte evlat ama neyi çok istersen Rabbim onu vermez o yüzden boyle şeyler düşünme oluruna birak ve bebegin cinsiyetini erkeklerin belirlediğini unutma o am hangisi denk gelirse Rabbim neyi dilerse o olur. Bide günün geçer geçmez oğlan duasi diye bir dua var onu okuyorlar uç cuma denenmiş bisey hep okutanlarin oğlu oldu çevrede cuma namazindan once okunmasi gerekmis ama ben yanlis buluyorumm ve kendim yapmadim kiz bebek olursa duayi olursan düşüyormuş kuzenim iki hamilik geçirdi ikisinde de okuttu ve düşük oldu üçüncü hamileligde okutmadi kizi oldu

Evet onu kullanimi daha Iyi haklisin bende regl olcam Yarin sanirim ovulasyonu ne zaman yapmaya baslayayim ?
Bide çevrede yine deneyen çok sanliurfaya gidip balikli golde dilek dilersen allahim bana bir erkek evlat ver eğer erkek evladim olursa adini halil İbrahim koyacagim derse erkek bebek oluyor tanidigim 4 kişinin dileği kabul oldu

Sen önce bi evlat sahibi olabilmek için dua et.erkek evlat olması için ne yapmam lazım diyor ya hey Allahım. Şükretmesini bilmezsiniz yarın birgun Allah kız evlada da muhtaç eder. Nerden biliyorsun ya erkek olup hayırsız olursa yüzüne bile bakmazsa kız evlat sahibi olmak senin için daha hayırlı ise.ne yani cidden kız evladın olursa üzülecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…