- 30 Kasım 2011
- 216
- 328
- Konu Sahibi Mariaajulienn
Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 41. Haftada zorla doğurdum yoksa geleceği yoktu. Bol yürüyüş ve yaptığım bazı hareketlerleHanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Evet önden gidiyor gebelik şekeri de çıktı bende o yüzden normal doğum yapar mıyım erken doğar mı merak ediyorumBen de takipteyim konuyu. Sizin de bebeğinizin boyu ve kilosu önden gidiyor mu?
Ben şeker yüklemesi yapmadım doktor kan değerlerime ve bebek gelişimine göre gerek görmedi. Ama 28 haftalıkken bebeğim 43 cm idi ve dolayısıyla kilosu da 1,5 kg üzeri çıktı. Doktorum tamamen normal olduğunu söyledi ama benim de aklım karıştı. Bu haftada böyle olur ise 38 haftada 4 kiloyu geçmez mi? O zaman normal dogum da olmaz diye endişeleniyorum.Evet önden gidiyor gebelik şekeri de çıktı bende o yüzden normal doğum yapar mıyım erken doğar mı merak ediyorum
Ben 40+3 ya da 4 te yapmıştım.Hanımlar, erkek bebekler ile ilgili hep geç doğduğu söylenir. Normal doğum yapan annelere sormak istiyorum? Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Benimki 40. Hafta idindeyken girmemisti hala38+0 da doğum kanalına girmemişti bebek doktorum artık girmesi gerekiyordu dedi. Ne zaman girmişti sizinkiler?