- Konu Sahibi nazende_87
tamam canım 2 tane alt ve kanz tulumu ekledim 101 yapıyor ama 100 tl oldu. yarın gönderiyorum inş.tm ekle canım oğlum huysuzlandı sen tamamlarsın iyi geceler,kargo senden kapıda ödeme ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım 2 tane alt ve kanz tulumu ekledim 101 yapıyor ama 100 tl oldu. yarın gönderiyorum inş.tm ekle canım oğlum huysuzlandı sen tamamlarsın iyi geceler,kargo senden kapıda ödeme ok
tamam hayırlı olsun inşallah...kolları kırmızı çizgili,krem sweet koydun di mitamam canım 2 tane alt ve kanz tulumu ekledim 101 yapıyor ama 100 tl oldu. yarın gönderiyorum inş.
tamam hayırlı olsun inşallah...kolları kırmızı çizgili,krem sweet koydun di mi
mrhba nazende hanım sonunda ulaşabildim size 1 haFTADAN beri size ulşmaya çalşıyorum ama bugüne kısmetmş allhın izniyle bebişim olacak çok ta durumumumuz yok kıyafetlerinizin hepsini almak istiyorum
tamam hayırlı olsun inşallah...kolları kırmızı çizgili,krem sweet koydun di mi
mrhba nazende hanım sonunda ulaşabildim size 1 haFTADAN beri size ulşmaya çalşıyorum ama bugüne kısmetmş allhın izniyle bebişim olacak çok ta durumumumuz yok kıyafetlerinizin hepsini almak istiyorum
canım özel mesaj kutun dolu telefonla rahatsız etmek istemdim. ismini özel mesaj gönderir misin. kargo için lazım
tamam canım sen bak ben yazıyorum,keşke arasaydın telden
mesaj gelmedi sana sanırım,iyisi mi sen beni ara ya,telini bilinmeyen olarak ayarlarsan nuımaranı görmem,sanırım endişelerin var,bak biz adresimize kadar veriyoruz,stres oldum,bebeişimle ilgilenmeliyim
büyük bir kısmı satıldı ama 0-3 ay olanlar duruyor. sen hangilerine talipsin?
tamam ben bu siteyi kullanamıyorum 0 3 aylık koy ben de ona göre degerlendirirm
uyuyorsundur diye aramadım:))
estağ. ne endişesi hemen arıyorum dün akşam da aradım hatırlarsan:))
merak ettim neden kimse talib olmamış,dha önceden satışınız var mıydı