Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay genel anestezi mi veriyorlar bilmiyordum ben...:1shok: Ay şimdi daha çok kortktum yaa. Acaba lokal anestezinin yaş sınırı kaç biliyormusun canım?
danıştığım doktor 1,5 aylık olana kadar yapılan sünnetlerde genel anestezi olmuyor dedi. bizim oğlanlar bu ayı geçeli çok oldu.
danıştığım bir çocuk doktoru ise zorunlu haller dışında yenidoğan sünnetine karşı. bu işin bir çok hastanede rant meselesi haline geldiğini söyledi. sen de bilirsin bebek sünnetleri çok daha pahalı. ayrıca çocuk bu kadar küçükken zorunlu olmadıkça genel anestezi almasın deyince biz vazgeçtik canım.
Ya doktor her muayenesinde sünneti tekrar tekrar hatırlatıyor özel bir durum diye üzerine bastıra bastıra söylüyor. Ama ben kıyamıyorum. İlk doğduğunda hem benim hem bebeğimin doktoru sünnet ettirin çıkmadan dedi ben karşı çıktım olmaz diye bezden kurtulsun dedim. Kıyamadım yaa minicik canı acır dedim. Eşim o zaman bişe söylememişti ama sonradan bezden kurtulunca aklı erecek neden o korkuyu yaşatacaksın çocuğa dedi. Ben hatırlasın işte ne güzel dedim mevlüt falan da yaparız dedim. Eşim kızdı sen sünnet oldun mu nerden biliyorsun hatırlamak isteyeceğini dedi. Küçücük çocuğa pipini kesecekler dedikleri zaman dehşete düşer dedi. Yaa off kararsız kaldım..