• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek adı ve hastane yardımı :(

sevimdemirr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
4
0
6
İstanbul
Merhabalar bebeğim nerdeyse dünyaya gelicek fakat hala bi isim bulamadık daha doğrusu ne koyucağımıza karar veremedik şöyle karakterini yansıtıcak hem ufaklığında hemde büyüdüğünde hitaben güzel olucak erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var heee birde aranızda şişli özel kadıoğlu hastanesinde doğum yapan anneler varmı nolur yardımcı olun hamile kaldığımdan beri acayip kararsız oldum her konuda :emir_bebek::18:

kadıoğluna tahlillerim vardı onların fiyatı hakkında bilgi almak için gitmiştim o da beni bi kadın doğumcuya yönlendirdi tam okuyamadı tahlilleri gittik kadın doğumcunun bitanesine kapısı açıktı vurdum anlattım durumu tahlil kağıdımı eline bile almadı gözünde gözlük düzeltti gözlüğünü o tahlil burda yapılmıo dedi gayet soğuk ve sert bi şekilde hiç bişey demedim teşekkür bile etmeden çıkmadım sadece böle bi olayım geçti o hastaneyle hiç gitmedim yani canım

merhaba ben bu gün tesadüfen bir yerde Kutay ismini gördüm ve hoşuma gitti belki beğenirsin en azından benim ilerde oğlum olursa diye listemde baş sırada :) :emir_bebek:

Canım benim bebiste erkek bebeğime 3 ayından itibaren hep Eymen ismi vardı aklımızda bide cennet kapısının adı anlamı güzel tavsiye ederim

Back