- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.716
- 748
Deli dilaver miDilaver
Akilisi olsunDeli dilaver mi
Aren ,tan ,Kayra hoşuma giden yeni Ama Aren i tek geçerimPAMİR ıstıyorum eşim olmaz dıyor
PARS istiyorum onada cık dıyor
Olmadı SARP olacak dıyorum bunada az burun kıvırıyor valla bu eşlere anlam veremıyorum
Onlarda olmazsa CESUR, ATEŞ, ACAR dıyecem. Oy bırlıgıylemı olur ne olur ıkna edecem bırıne
Sende kocamın seçtiği isimleri söylemişsin bende çık diyorum İki oğlan uyumlu olsun diye aren yada arden olsa diyorum acar pars koyacak diyor şimdilikPAMİR ıstıyorum eşim olmaz dıyor
Olmadı SARP olacak dıyorum bunada az burun kıvırıyor valla bu eşlere anlam veremıyorum
Onlarda olmazsa CESUR, ATEŞ, ACAR dıyecem. Oy bırlıgıylemı olur ne olur ıkna edecem bırıne
Kb sectiginiz isimleri hic begenmedim. Modernlik secelim derken isim isimlikten cikmis. Kb lutfn. Belki esiniz haklidirPAMİR ıstıyorum eşim olmaz dıyor
Hic guzel isimler degilSende kocamın seçtiği isimleri söylemişsin bende çık diyorum İki oğlan uyumlu olsun diye aren yada arden olsa diyorum acar pars koyacak diyor şimdilik
Harika eşini destekliyorumSende kocamın seçtiği isimleri söylemişsin bende çık diyorum İki oğlan uyumlu olsun diye aren yada arden olsa diyorum acar pars koyacak diyor şimdilik
Fıkır bu hay hay tercıh sızın. Modernlik tarzım degıl. Benım tercıh sebebım Pamir i dunyanın catısı manası tasıdıgı için ılk duyduğum andan berı ılgı odagım olması ıkıncısı Pars gönlüme cok hıtap edıyor ucuncusu Sarp ona keza. Dıgerlerıde alternatif isimlerim bana gore de hepsı orta hallıce isimler. Eşim henuz ne ıstedıgıni bıle bılmıyorKb sectiginiz isimleri hic begenmedim. Modernlik secelim derken isim isimlikten cikmis. Kb lutfn. Belki esiniz haklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?