Erkek bebeğim için isim önerisi

Nasıl olsa başka bir isim bulacaksınız burdakiler haricinde,öyle hissettim bir an...

Aren ,tan ,Kayra hoşuma giden yeni Ama Aren i tek geçerim

Sende kocamın seçtiği isimleri söylemişsin bende çık diyorum İki oğlan uyumlu olsun diye aren yada arden olsa diyorum acar pars koyacak diyor şimdilik

Kb sectiginiz isimleri hic begenmedim. Modernlik secelim derken isim isimlikten cikmis. Kb lutfn. Belki esiniz haklidir

Kb sectiginiz isimleri hic begenmedim. Modernlik secelim derken isim isimlikten cikmis. Kb lutfn. Belki esiniz haklidir
Fıkır bu hay hay tercıh sızın. Modernlik tarzım degıl. Benım tercıh sebebım Pamir i dunyanın catısı manası tasıdıgı için ılk duyduğum andan berı ılgı odagım olması ıkıncısı Pars gönlüme cok hıtap edıyor ucuncusu Sarp ona keza. Dıgerlerıde alternatif isimlerim bana gore de hepsı orta hallıce isimler. Eşim henuz ne ıstedıgıni bıle bılmıyor Bir fikri dahi yok.

Valla duyulmamış değil ama önceden kerem alp koyarım diyordum oğlum olsa kızım oldu. Şimdi de tek isim olur diyorum. Uygar hoşuma gidiyor artık erkek ismi nadir koyuluyor en azından

Geçenlerde parkta oglan çocuguna DÜNYA diye seslendijlerini duydum. Hosuma gitti düşünürseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…