Erkek bebeğim için isim önerisi

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Merhaba 4 aylık hamileyim oğluma herkezde olmayan anlamlı bi isim bakıyorum sizinde bildiğiniz varsa önerirsiniz

çağatay veYa Ege Aslan istemiştim. Doğukan oldu (oy birliğiyle)

bende senin gibi düşünüyorum çok kişide olmasın alinin yanına bi isim daha araştırıyorum hem güzel anlamı olsun hem çok kişide olmasın

Sana önerim siraç olabilir kuzum

Giray
Babür
Artun
Aybars
Pamir
Aral
Arben
Birbey
Cihangir
Herkesde olmayan degil ama nadiren kullanilan isimler bunlar..

Herkeste var mı bilmiyorum, ya da beğenir misiniz onu da bilmiyorum ama benim önerim Evren olabilir.

Benim kızım olacak, eğer oğlum olsaydı Barış ya da Özgür adını düşünüyordum. Hele ki Barış çok tatlı bir isim ve de güzel bir anlamı var..
Bence farklı olsun diye üfürükten teyyare isimler koymaktansa bilinen ama artık çok tercih edilmeyen isimleri koymanız daha hoş olur sanki :)

PAMİR ıstıyorum eşim olmaz dıyor
PARS istiyorum onada cık dıyor
Olmadı SARP olacak dıyorum bunada az burun kıvırıyor valla bu eşlere anlam veremıyorum
Onlarda olmazsa CESUR, ATEŞ, ACAR dıyecem. Oy bırlıgıylemı olur ne olur ıkna edecem bırıne

Biz koçak ve kuzey düşünüyorduk kuzey koyduk koçak cok fazla kimsede yok gercekten

Konunuzu okuyunca Mete, Egemen, Akif, Miraç isimleri geldi aklıma. Bilinen ama fazla kullanılmayan isimler

Erim ismi de cok fazla duyulmayan isimlerden..
Eralp var..
Noyan var..
Yaman, Cesur, Lider, Arın...

Son düzenleme:
Aynı sıra ile pamir ve parsa aynı tepkileri aldım en son ya gökalp ya kaan seç artik birini diye isyan edince kaan dedi etkenler gerçekten bu konuda bizden daha beter inceliyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…