- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi Dunyamutlu
-
Ama hic birinin anlamını bilmiyorumMerhabalar 13+2 haftalık hamileyim ve dün doktor %80 erkek dedi. Aklımda baştan beridir Çınar ismi var çünkü hissettim erkek olucağınıama daha farklı anlamlı güzel isimlere açığım. Aklınızdakileri benimle paylaşırmısınız ?
Tesekkür ederimAma hic birinin anlamını bilmiyorum
Asaf- Arden--Kayra-Eymen-Buğra-Aras-Yağız Efe
Metehan dayımın cocuğunun ismi cok güzel6 aylık oğlum var Babası Metehan koydu ismini ben Berkay istiyordum çocuklar da Barış:)
Hamileyim şuan eğer bebeğim erkek olsaydı Ömer Hamza koyacaktım ama bebeğim kızMerhabalar 13+2 haftalık hamileyim ve dün doktor %80 erkek dedi. Aklımda baştan beridir Çınar ismi var çünkü hissettim erkek olucağınıama daha farklı anlamlı güzel isimlere açığım. Aklınızdakileri benimle paylaşırmısınız ?
Evet cok güzel isimlerHamileyim şuan eğer bebeğim erkek olsaydı Ömer Hamza koyacaktım ama bebeğim kızAysima koyacaz insaAllah
Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun
AYBARS: ay gibi güzel pars gibi güçlü demekMerhabalar 13+2 haftalık hamileyim ve dün doktor %80 erkek dedi. Aklımda baştan beridir Çınar ismi var çünkü hissettim erkek olucağınıama daha farklı anlamlı güzel isimlere açığım. Aklınızdakileri benimle paylaşırmısınız ?
Tesekkür ederim cook güzeller hepsini yazdım kenara eşimle kararlaştırırız artıkAYBARS: ay gibi güzel pars gibi güçlü demek
ALPARSLAN: yiğit, güçlü erkek demek aynı zamanda hükümdar ismi
MİRZA: beylik soyundan gelen beyzade demek anlamı
AREL: temiz, dürüst kimse demek
ben mirzayı çok beğeniyorum ama kuzenim benden önce davrandı :)
sağlıkla gelsin inşAllah
Şimdiden adıyla yaşasın hayırlı evlat olsunTesekkür ederim cook güzeller hepsini yazdım kenara eşimle kararlaştırırız artık
Çok güzel bir isimMerhabalar 13+2 haftalık hamileyim ve dün doktor %80 erkek dedi. Aklımda baştan beridir Çınar ismi var çünkü hissettim erkek olucağınıama daha farklı anlamlı güzel isimlere açığım. Aklınızdakileri benimle paylaşırmısınız ?
merhabalarMerhabalar 13+2 haftalık hamileyim ve dün doktor %80 erkek dedi. Aklımda baştan beridir Çınar ismi var çünkü hissettim erkek olucağınıama daha farklı anlamlı güzel isimlere açığım. Aklınızdakileri benimle paylaşırmısınız ?
Allah razı olsunŞimdiden adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun
Bende iki isim düşündüm Çınar ayaz-aras-efe-ege isimleri yanına güzel oluyor size fikir olabilirmerhabalar
bende hamile kalmadan önce rüyamda oğlum olacağını adını çınar koyduğumuzu görmüştüm.
şimdi erkek olacağını öğrendik.
çınar koyalım diyoruz ama yanına bir isim daha bakıyoruz eşim uras diyor ama isim koymak öyle zor ki çok kararsızım bende
Teşekkür ederimÇok güzel bir isimsağlıkla kavuşun
Evet uyumlu oluyorlar. Bizde düşünmüştük bunları Ayaz var ailede bir tane o yüzden onu eledik arası ben istiyorum eşim istemiyor efe yada ege de hoşmuş izmirli olarak düşünülebilir isimlerBende iki isim düşündüm Çınar ayaz-aras-efe-ege isimleri yanına güzel oluyor size fikir olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?