Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın erkek arkadaşımla ilk kez buluşcaz baya çekiniyorum kilo aldım beğenmez diye ama mecburum sizce neye dikkat etmeliyim fön çektirmelimiyim ?
Kızlar yarın erkek arkadaşımla ilk kez buluşcaz baya çekiniyorum kilo aldım beğenmez diye ama mecburum sizce neye dikkat etmeliyim fön çektirmelimiyim ?
Bu soruyu daha önce de sordunuz. Normalde arkadaşlarınızla buluşurken ne giyiyorsanız, hangi kıyafetle kendinizi rahat ve mutlu hissediyorsanız; onu giyin. Fön çektirmenize gerek yok.
Saçların güzel görünsün hafif bir makyaj yap güzel takılar tak. Kendini rahat hissettiğin şekilde giyin, güler yüzlü ol ve elinden geldiğince özgüvenli olmaya çalış. Bir kadını olduğundan daha güzel gösteren özgüvenidir. Hele ki canayakın ve hoşsohbet biriysen bana göre bu en güzel özellik.
Asla kilondan bahsetme en rahat ve güzel hissettiğin kıyafetlerini giy güzel saç makyaj koku tamamdır bebek gibisin. Kilonu da bu kadar dert etme sağlıklı ol kendini sev yeterli. Alınan kilo verilir de zaman zaman olur böyle şeyler.