Angela bana da soyler misin ismini? Inan merak ettim@Sephoraa inan rencide olursun durduk yere.
İzleyen küfür yağdırıyor filme ve ben cesaret edip izleyemedim bile, psikolojim bozulur.
Sana yorumlarının linkini atayım özelden, çok merak ettiysen.
Evlatlarıma elletmem diyorsun.Köpeğim var.
Sevgilim olacak adam böyle bir şeye yeltense bile polise vermeden önce samimi söylüyorum ağzını burnunu kırar öyle veririm. Köpeğimin üstüne köpek salmaya kalktıkları için "kadın halimle" tinercilerin üstüne yürümüş insanım, gözüm döner. İnsan katil olur.
Elimden bir kaza çıkar.Evlatlarıma elletmem diyorsun.
Vallaha sadece elinden çıksa iyi, benim elim ayağım kafam ağzım artık nerem denk gelirse bir sürü kaza çıkar. Ben polise vermem şerrimden kendi sığınır muhtemelen.Elimden bir kaza çıkar.
Şuna yorum yazarken biraz ötemde uyuklayan çocuğuma bakıyorum, içim sıkışıyor. Tüyüne zarar gelmesine katlanamazken elin (buraya küfür geliyor) herifi evladıma tecavüze yeltenecek/edecek ha... O evden sağlam çıkamaz o kadar diyeyim.Vallaha sadece elinden çıksa iyi, benim elim ayağım kafam ağzım artık nerem denk gelirse bir sürü kaza çıkar. Ben polise vermem şerrimden kendi sığınır muhtemelen.
Bende özleden istiyorumMar söyledi filmi. İzleyemem sanırım ama bir bakacağım neymiş diye.
Izleme ben oyle bir hata yaptimBende özleden istiyorum