- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
Bazen o kadar yoğun oluyorum ki, kıçımda ayı bağırıyor. O zaman böyle ısrarla, meşgule verdiğim halde arayanı boğazlamak istiyorum.Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den.
bence lanet kelimesi değil ama yaptıkların çok abartılı ve hatta takıntılı.Selam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Konuşuyorduk yazmayı bıraktı birden dedi. Öyle terk edilme olur mu ki ya:) öncesinde bir soğuk konuşmadan geç cevap vermeden vs anlamaz mı? Burda sohbet ediyorduk sustu dedi. Tabii birden susmasi saçma bir saat verir mısın vs yazıp işini halletse daha iyiO daha cok terk edilme korkusundan oluyor ama
Konuşuyorduk yazmayı bıraktı birden dedi. Öyle terk edilme olur mu ki ya:) öncesinde bir soğuk konuşmadan geç cevap vermeden vs anlamaz mı? Burda sohbet ediyorduk sustu dedi. Tabii birden susmasi saçma bir saat verir mısın vs yazıp işini halletse daha iyi
Selam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Daha sevgiliyken biraz sinirli ise uzak dur. Çünkü o sinir asla bitmicekSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Kullandığı kelime hiç hoş değil tabi ki ama senin yaptığın da bariz adamı darlamak.. Resmen erkek arkadaşını taciz etmişsinSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Sinirlendirmissin bariz belli sinirle söylemiş gibi geldi bana. İnsanların işleri olabiliyor telefona yapışık olmuyorlar herzamanSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?