Meşgule atan insani niye habire arıyorsunuz o müsait olunca döner size. Wp çevrimiçi diye sadece sizle mi konuşmak zorunda arkadaşlarıyle konuşuyor olabilir. Lanet olsun da Amerikan filmi repliği gibi şok olacak bir şey yok bence. bir de görüntülü aramada telefon geldikçe arama duruyor ona kızmış ben olsam ben de kızarım.Selam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Ay çıldırıcam şimdi evet saygı ilişki de kesinlikle çok önemli ama bu kadarı da fazlaSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Üstüne bu kadar düşme ve gitme. Şimdi lanet der sonra baska birşey. Çünkü erkekleri kendi ellerimizle sisiriyoruz. Sonra bize patlıyor. Ayrıca müsait olmadığım bı durumda eşim beni arayip dursa bende ona lanet demem de bok mi var derim. Abartma canım. Yine sen üzülürsünSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
yani adam haklı müsait olsa açardı yada yazardı. wp online olması, meşgule atması, telefonunun elinde olması, müsait demek değildir. her aradığınızda açmak yada yazmak zorunda değil dünya sizden ibaret değildir. bu kadar sık boğaz ederseniz normalSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Kirdin beni god damn it Kirdin
get back over here CanselCansel beni dinle!
Listen to me diyorum sana hey
get back over here Cansel
Sizin saygınız bitmiş o kesin. Yoksa karşıdaki insanın işi vardır tek uğraşı ben olacak kadar ıssız değildir der bir dururdunuz. Ama adama saygınız yok demek ki. Üst üste aramalar...Lanet olsun demesinden cok sinirli olduğunu anlıyorum.. Ama düşündüğüme göre siniri benden cok konuştuğu şeye. Sizce saygı bitmiş olabilir mi ki böyle birşey dedi.
"Heey dostuumm lanet olsun buda ne böyle !"nin versiyon TürkçesiSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Sizin saygınız bitmiş o kesin. Yoksa karşıdaki insanın işi vardır tek uğraşı ben olacak kadar ıssız değildir der bir dururdunuz. Ama adama saygınız yok demek ki. Üst üste aramalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?