Yav bari çaktırma dimi direk göze sokuyorlar ama koruma moduna geçseydi direk herkes anlardı iki üyeliğininde hep aynı yorum ve soruları varBu sitede tepki gelen konusuna ikinci üyelikten başka biriymiş gibi yorum yapıp kendisine hak verenler vardı. Şaşırmıyorum artık
Bence arayıp kendini küçük düşürme o seni seviyorsa arayıp bulur ama bak diyorsun çok sinirli diye daha evlenmeden sana böyle söyleyen evlendikten sonra neler söyler bence iyi bir düşün bu konuyu ilişkini gözden geçirin bence ilerde üzülen sen olma diyeSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Hatalarıma bahane bulup kendimi haklı çıkardığımda iç sesime bu cümleyi kuruyorumÇok sağ ol canım beni bir tek sen anladın sdfghj
Yaa sürekli sürtünmeden dolayı hamile mi kaldım konuları var yani sürekli sorduğu için ki ıkı hesabında da aynı bu yüzden millet bir şey demesin diye çekinip eşim bir yerde demiş kuzuMeralciğim, diğer hesabında evlisin ama burada erkek arkadaştan bahsetmişsin?
Sakin ol champ kızın kalbine inecek
Konu ne Firdevs hanim benimle ne ilgisi var
Lütfen korunsun artık ya, resmen her seviştikten sonra hamile miyim diye konu açmışSakin ol champ kızın kalbine inecek
Okudum ve ben kimse değilim ben benim zaten kafam dolu elli tane hesap acip ayri ayri laf yetistirmem İcin mucize olmasi lazım ve neden benle bagdastirdiniz merak ettimSakin ol champ kızın kalbine inecek
Ailesi psikolojik ilaç almasına izin vermezmis,dediğine göre . Sanırım ailesi doğum kontrol hapi almasına da izin vermediği için korunmuyor .Lütfen korunsun artık ya, resmen her seviştikten sonra hamile miyim diye konu açmış
Adam musaıt olmadıgını belırtmıs.Musaıt olunca arardı .Sureklı arayınca agzından cıkıvermıs.Sizde aynını yapın anlasın nasıl oldugunu .Musaıt deılsede acar musaıt deılım der .Selam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Ben şimdi daha önce kimseyle birlikte olmadım o yüzden ne desem havadan konuşmak gibi olur ama kondomun sadece hamile kalmamak için değil, çeşitli hastalıklardan korunmak için de kullanılması gerekmez mi? Herhalde hap kullansaydım bile partnerime söylemezdim bu durumu, yine kondom kullanmasını isterdim.Ailesi psikolojik ilaç almasına izin vermezmis,dediğine göre . Sanırım ailesi doğum kontrol hapi almasına da izin vermediği için korunmuyor .
Cozum, sen hiç karışma,erkek arkadaşına kondom aldır. Sonuçta o almiş olacak, senin ailen ona da laf etmez herhalde
Tek diyeceğim bana sevgilim yapsa kaç yıl olursa olsun engeli yer meşgule atmak meşgulüm demektir işte bunu algılayamıyor musunuz hayatta en gıcık olduğum şeyler listesinde top 5 e oynar bu hareket siz bin kere arayınca meşgul olma durumu geçmiyor yani buna + olarak bir de cevap vermeyince kırk kere arayan var ona da ayrı gıcığımSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
Ayy düşürmeyin aklına insanlarda bunu yapacak potansiyel var ben bunu bu hanımda gördümPolisi arasaydınız, az olmuş dadanmak...
beni biri ardada arasa ben de sinirlenirim. O ne ya adana nefes aldırmamışsınız. Demek ki müsait değil ki meşgule atıyor. Ömür törpüsü gibisinizSelam hanımlar.. Erkek arkadaşım ablasında kalıyor işi gereği. Yaşadığı bazı seylerden ötürü biraz tahammülsüz ve sinirli. Neyse Akşam konuşuyorduk sonra bir anda mesajlarıma bakmamaya başladı. Yazıyorum Yazıyorum yok. Aradım önce hemen meşgule attı ilk çaldığı gibi.. dedim heralde işi var aradan yarım saat geçti yine öyle. Arıyorum meşgule atıyor Arıyorum meşgule atıyor. Artık kendimden şüphe etmeye başladım benden kaynakli mi yapıyor diye. Arka arkaya birçok kez Aradım ve hepsinde kapattı. Anladım yani telefon bariz elinde. Arada 2 sn aktif olup geri çıkıyor birde wp den. Her neyse sonunda girdi. Lanet olsun, bi dur bi dur, demek ki işim var ki bakamıyorum falan dedi. Ben şok oldum lanet kelimesini kullanmasına. İkimiz de küfür dahi etmeyen insanlarız beklemiyordum hani. Sonra telefonla görüntülü konuşuyorduk dedi ama bu da söylenmez ki.. Ne diyorsunuz çok mu abarttım bunu. 2 yıldır birlikteyiz birde. Bende sadece konuşuyordunuz ve sen bu yüzden bunu mu dedin deyince konuyu bilmiyorsun anlatmayacağım falan dedi. Tecrübeli ablalarım söyleyin ben mi çok abartıyorum bu lanet kelimesini....
sırada üçüncü üyelik almak var. Ordan da zıtlaşanlara haddini bil yazacak durunİkinci üyeliğinden cevap verdin upsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?