- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- Konu Sahibi standartfit
Kızlar benim yaklaşık 4 aylık bi ilişkim var(dı). Ben biraz zor bi insanım farkındayım ilişkimizin 2. ayında falan tartışmalar başladı ben her şeyin altında bi neden-sebep olumsuzluk aradığım için, yani o öyle söylüyor. Onun bende istemediği bu gibi kötü huylarımdan vazgeçmeye başladım kendimi düzeltmeye çalıştım o da bu konuda çok yardımcı oldu sağ olsun ama en sonki tartışmamızda yine ileri gittim kızdırdım o da yeter dedi her gün modum düşük gezemem ben seni istiyorum bunları değil dedi ve ayrıldı. Ben biraz daha düşünmesi gerektiğini söyledim 2 gün düşünmek için zaman istedi 1. günün sonunda yok yapamıyorum daha önce de söz verdin olmadı değişeceğine inancım kalmadı dedi. Bir başkası olduğu ihtimalini de düşündüm ama hiç aklıma yatmıyo bu fikir her şeyini benimle paylaşırdı küs olsak bile bi yere gidiyosa haber verirdi ailesiyle de konuşuyodum gayet samimi sıcak bi ilişkimiz vardı yani. Her yerde fotoğraflarımızı da paylaşırdı bu yüzden başka biri olduğu fikrine kapılmıyorum. Bu durumu nasıl düzelteceğim hiçbi fikrim yok.
Onun da ilişki içerisinde hataları olmadı değil ama ben söyledikçe kendine çeki düzen vermişti ben neden yapamıyorum? Hayatım boyunca bu şekilde nasıl ilerleyebilirimki o olmasa bile başkasıyla? Onu geri istiyorum ne yapmam lazım? Bu tarz bi şey yaşayan varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi çok ihtiyacım var...
2 gündür de rüyamda görüyorum beni özlemeye başlamış olabilir mi?
Onun da ilişki içerisinde hataları olmadı değil ama ben söyledikçe kendine çeki düzen vermişti ben neden yapamıyorum? Hayatım boyunca bu şekilde nasıl ilerleyebilirimki o olmasa bile başkasıyla? Onu geri istiyorum ne yapmam lazım? Bu tarz bi şey yaşayan varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi çok ihtiyacım var...
2 gündür de rüyamda görüyorum beni özlemeye başlamış olabilir mi?
Son düzenleme: