• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla doğru düzgün konuşamıyoruz napmalıyım?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Erkek arkadaşım 2 hafta önce işe girdi işi biraz zor tüp su dağıtım
marketlere su dağıtıyorlar anlattığına göre baya yorucu gündüzleri arada bir yazıyor yoğun olduğu için
Her neyse gündüz konusamamamiza lafım yok sonuçta çalışıyor o sırada benimle ilgilenemez ama akşam olduğu zaman da eve geliyor az konuşuyoruz hemen uyuyor günün nasıl geçti diyo sonra başlıyor dert yanmaya yarın çok iş var bugün çok yoruldum tamam anlıyorum da sıkıldım yani gereken ilgiyi de göremiyorum kendisinden insan akşam arar dimi onu bile yapmıyor bunu yapmıyorsun şunu yapmıyorsun deyip darlamak da istemiyorum ama sıkıldım yani herkes çalışıyor ama azıcık bana ayıracak da vakti olur illaki en azından akşamları araması lazım
Bütün gün konuştuğumuz kelime sayısı 50 yi geçmez herhalde napmalıyım bilmiyorum o yazmadıkça ben de yazmıyorum

Evet başka bir şey yok çalıştığı vakitlerde zaten yazmasını beklemiyorum çok yoğun çalışıyor çok yoruluyor ama akşam eve gittiğinde en azından aramasını bekliyorum ya da ne bileyim mesajlasiyorsak bile sürekli dert yakınmasından sıkıldım beni de merak etsin sorsun istiyorum

Seven her türlü arar yazar bence bi saniye bile olsa sevdiğinin sesini duymak ister

Eskiden üstüne çok düştüğüm zamanlar da oldu beni çok daraltıyorsun bunaliyorum diyordu ben kendimi geri çektim ama yine olmuyor

Eskiden üstüne çok düştüğüm zamanlar da oldu beni çok daraltıyorsun bunaliyorum diyordu ben kendimi geri çektim ama yine olmuyor
Aramayin yazmayın bakalım napcak

En sevmedigim tip valla. Elde edene kadar her dili dökerler sonra böyle olurlar

Yoruldum valla üstüne düşsem ayrı bir dert uzaklaşsam ayrı bir dert ne yapacağımi şaşırdım tamam üstüne düştüm mü gerçekten bunaltiyordum sürekli ardı ardına mesajlar aramalar niye bana yazmiyorsun beni sevmiyor musun demeler kendime çok kızıyorum değerimi de düşürmüsum sanki ona muhtaçmisim gibi

Erkek milletine böyle yapmayacan canım. O senin peşinden koşsun neden sen yapasın ki. Ne kadardır birliktesniz

1.5 yıldır birlikteyiz
Evet haklısınız ben onunla ne kadar ilgilensem o da o kadar kaçıyordu benden ama öyle tuhaf biri ki merak ediyorum acaba o benim kadar peşimden kosar mi hiç sanmıyorum ama

1.5 yıldır birlikteyiz
Evet haklısınız ben onunla ne kadar ilgilensem o da o kadar kaçıyordu benden ama öyle tuhaf biri ki merak ediyorum acaba o benim kadar peşimden kosar mi hiç sanmıyorum ama
Değer verdiğin sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın. O kadar değer verip üstüne düşüp bi yerlerini kaldırıp vazgeçilmez oldugnu sanmasin canım. Kendini düşün nereye kadar böyle olabilirsin ki.

Evet çok haklısınız zaten bir süre elime hiçbir şey geçmeyince hem yoruluyorum hem de kendi değerimi düşürdüğümle kalıyorum
istiyorum ki o benimle ilgilensin o arasın sorsun
şu zamanlar öyleyiz ben kendimi üstünden çektim kendisi iletişime geçiyor ama dediğim gibi konuştuklarımiz bir şeye benzemiyor niye böyle yapıyorsun ara beni yaz bana demek de istemiyorum ilgi meraklısı der diye

Neden sevgisinden şüphe ettiğin biriyle ilişkiyi ilerletme çalışıyorsunuz ? Size vaktinin 5 dakikasını bile ayırmayan biri için kendini niye üzüyorsun mutsuzsan ayrıl. Eminim çok ilgisini çeken biri olsaydın yazmak veya aramak için bi taraflarını yırtardı. Sizi Üzmek istemem ama değmez gerçekten değmez.

Neden sevgisinden şüphe ettiğin biriyle ilişkiyi ilerletme çalışıyorsunuz ? Size vaktinin 5 dakikasını bile ayırmayan biri için kendini niye üzüyorsun mutsuzsan ayrıl. Eminim çok ilgisini çeken biri olsaydın yazmak veya aramak için bi taraflarını yırtardı. Sizi Üzmek istemem ama değmez gerçekten değmez.

Back