Kız İsteme Erkek Arkadasımla ailem tanısıcak

ZHR83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
237
66
118
34
İstanbul
Kızlarrr , cumartesi aksam erkek arkadasım ailemle tanısmaya geliyor kuzenlerim filan da olucak aile ortamı olucak , ne yapmak lazım ?

Son düzenleme:
Ne yapmak derken neyi kastediyorsun canım? İkramlıkları mı?:44:

Benim eşim ilk tanışmaya gelirken anneme ayrı bana ayrı çiçek almıştı (ben söylemiştim annemin gönlünü kazansın diye) bir de baklava almıştı sanırım..eli boş gelmesin de ne tatlı aldığı çok önemli değil..

ikram olarak canım evet canım ,,ayrıca gelirken ne alsın :)

Bizde isteme olmadı ama onlar tatlı ve çiçek getirmişlerdi canım, küçük bir buket çiçek ve tatlı olabilir türü bişeyler olabilir, ikram olarakta poğaça, kek, kurabiye, patates salatası veya kısır, sarma gibi örnekler çoğaltılabilir aslında, bir de yanına çay verirsiniz, devamında cola vs.

Selamlar, benim eşimde bana ayrı anneme ayrı çiçek getirmişti. Bir de annem kaymaklı ekmek kadayıfını çok severdi. Evde de hazır baklava yiyen yok o yüzden kaymaklı ekmek kadayıfı almıştı. (ben söylemiştim tabi). Ayrıca eşim, bize akşam yemeğine gelmişti. Biz yemek ortamının daha samimi olacağını, masa da sohbetin daha güzel gelişeceğini düşündüğümüz için böyle bir karar vermiştik.

Bir de nacizane fikrim, keşke kuzenleriniz vs olmasaydı da, sadece ailecek olsaydınız. Bence çok daha hoş olurdu. Ama tabi ki yine karar sizin, şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Allah gönlünüze göre versin.

çok tşkler kızlar , annem biraz sorun çıkardığı için bana destekçi olanları cağırdım :) :)

Çiçek ve tatlı alabilir canım en uygunu onlar yani :)hadi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…