Erkek arkadaşımın yaşadığı ev ve Ben

Semblante

iyi olacağım
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
2.610
13
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Düşüncelerinizi öğrenmek istediğim bir konu var. Erkek arkadaşım 3 ay öncesine kadar ailesiyle yaşıyordu. Onların yanından ayrıldı ve 3 aydır yanlız yaşıyor. Yaşadığı evde daha önce bir arkadaşı kalıyordu, o evlenmek için ayrılınca erkek arkadaşımda daha iyi bir ev bulursam oraya geçerim ama madem o evden ayrılıyor kirayı üstüme alıp ben oturmaya devam ederim mantığıyla orada yaşamaya başladı. Ben beğenmiyordum ev olarak orayı ancak başka bir daire denk gelmedi o zaman için, baktı, araştırdı, emlakçılara sordu oradan daha uygun bir yer bulamadı.
Pazartesi gecesi telefonda konuşurken konu evden açıldı. Daha önceden orası arkadaşının evi olduğu için ara sıra orayı kullanmış olduğunu biliyordum, söylemişti. Ama şimdiye kadar aklıma hiç gelmeyen şey o gece aklıma takıldı ve kendisine sordum. Benden önce bu evi başka bir amaçla kullandın mı dedim. İlk önce tam bir cevap vermedi, ne yapacaksın kullanıp kullanmadığımı, neden öğrenmek istiyorsun bunu dedi, merak ettiğimi söyledim ve ben çok ısrar edince evet kullandım dedi. Sadece bu kadar, başka hiçbir açıklama yapmadı. Bende bunu duyunca beni bir daha arama, bitti deyip kapattım telefonu.
Kendimi kötü hissettim çünkü, farklı bir amaçla kullandığı eve, öyle bir ortama beni nasıl götürebilir, nasıl adım attım öyle bir yere diye kendimi yiyip bitirdim, ağlamaya kadar vardırdım işi. O ev benim gözümde iğrenç bir yerdi artık, bana bunu yapan adamda iğrenç biri.
Konuştuğumuz gecenin günü ikindiden sonra aradı beni, nasıl olduğumu sordu. İyi olmadığımı söyleyip, neden aradığını sordum. Merak ettim, sesini duymak istedim çok acı çekiyorum dedi. Ben onu dinlemedim tabii, bir sürü şey söyledim ve kapattım. Akşam ezanından sonra markete gitmek için evden çıkmıştım ki onu gördüm karşımda, tanımıyormuş gibi geçip gittim yanından. Arkamdan geldi, sadece dinle beni lütfen dedi. Ayaküstü konuşmaya çalıştı, beni ne kadar sevdiğini, benim için yaptıklarından vazgeçtiği şeylerden bahsetti. Duymak istediklerim bunlar değildi, kızdım, söylendim gittim yanından. Kendimi kötü hissetmem tamamen yüzüme yansımıştı o da gördü bunu. Akşam mesajında benim yüzünden acı çektiğini bilmek beni kahrediyor, seni üzeceğime keşke ölseydim yazmış. Bende öl, geber umrumda değilsin yazıp gönderdim.

Gece yine aradı, dün gece yani ve bu sefer evet kullandım sözünün açıklamasını şu şekilde yaptı bana. Senden önce sadece 2 bayan geldi bu bu eve benimle birlikte, birini zaten tanıyordum, birgün söylemiştim ona yok mu bir arkadaşın beni tanıştırsana diye, o da var tanıştırırım dedi ve o tanıştıracağı kişiyi getirdiği yanında. 3 kişi oturduk, ben ve tanıdığım bayan bira içtik, benimle tanışmaya gelen bayan içmedi sadece oturduk, yedik içtik sohbet ettik ve anlaşamadık, o görüşmede o şekilde oldu dedi. Yalan söylüyorsun dedim, inanmıyorum. Alkol aldığın, eve geldiğin birileriyle sadece sohbet etmiş olamazsın. Kesinlikle o şekilde oldu başka hiçbirşey olmadı dedi. İnanmıyordum ve aslında yapmamam gereken şeyi yaptım, ailesinde, en yakınında onun çok sevdiği ve önemsediği engelli biri var. Onun ismini vererek, onun üzerine yemin eder misin dedim. Hiç düşünmedi, evet ederim dedi. Birkaç kez sordum bunu hepsinde de ederim dedi.

Olayla hiç alakası olmayan birinin, üstelik engelli birinin ismini kullanarak yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum. Başka türlü inanamazdım çünkü ona. O kişinin önemi çok büyük çünkü onda. Ve, benimle ilgili hiçbir beklentisinin olmamasını bunu göz önünde bulundurarak doğruyu söylemesini, dürüst olmasını istemiştim. Olayın aynen bahsettiği şekilde olduğunu, başka hiçbir şey yaşanmadığını söyledi tekrar. O zaman ben sorduğumda neden kullandım dedin dedim, ben başka bir amaç için kullanıp kullanmadığını sormuştum biliyorsun diye de ekledim. Ha birlikte olmak, ha 2 bayanla bir evde oturup alkol alarak sohbet etmek. İkiside iğrenç değil mi dedi. İkiside evi kullanmak olmuyor mu dedi. O yüzden kullandım dedim, sadece açıklamasını yapmadım seninle konuşulacak bir konu olmadığı için dedi. Ağladı, çok ağladı hemde. Seninle beraber olduğumuz günden beri sana tek bir yanlışım olmadı, hep sana sadık kaldım, hep seni düşündüm dedi. Hiçbir yanlışınıda görmedim zaten. Hep benimle çok ilgili, beni çok seven, çok değer veren biri oldu.

Bugün öğlen yemeğe çıktık, elimi tutarak gözleri dolmuş bir şekilde senin kendini rahatsız hissedecek başka hiçbir olay yaşanmadı o evde, inan dedi. Ben hiçbir şey söylemedim. Ev hakkındaki düşüncelerin aynı mı diye sorduğunda evet dedim, o eve bir daha adım atmayacağımı biliyordu ve peki evi boşaltayım o zaman dedi.

Siz olsanız ne düşünürdünüz böyle bir durumda arkadaşlar? Abartıyor muyum sizce? Mesele onun geçmişi değil benim için, kendisine de söylemiştim benden sonrası önemli benim için demiştim. Ama yinede beni o eve hiç götürmemeliydi diye düşünmekten kendimi alakoyamıyorum. Artık oraya kesinlikle adım atmayacağımıda söyledim kendisine biliyorum, peki dedi. Haklı olduğumu düşünüyorum, ağır basan düşüncem bu. Az da olsa bir yanım da acaba abartıyor musun diyor. İşin içinden çıkamıyorum...

Haklısın sinirlenmekte..eve götürdüğü 2 kişiyi ne amaçla götürdüğünü ve aralarında ne geçtiğini tam olarak anlattı mı?

ya aslında abartılıcak bişey yok fazla sonuçta konuşup anlaşmamışlar doğru söylediğine eminsen sorun yok..ama ev bekar evi olduğu için (daha önce giren çıkan vardır, ne bileym sonuçta eski arkdşnın) istememekle haklısın, başka ev baksın..

Şimdi kendimi senin yerine koyuyorumda esi sevgilisiyle o eve gittiyse eğer bende senin gibi tepki verirdim:19:

Haklısın sinirlenmekte..eve götürdüğü 2 kişiyi ne amaçla götürdüğünü ve aralarında ne geçtiğini tam olarak anlattı mı?
Evet. Şu kısımda yazmıştım yaptığı açıklamayı.
Gece yine aradı, dün gece yani ve bu sefer evet kullandım sözünün açıklamasını şu şekilde yaptı bana. Senden önce sadece 2 bayan geldi bu bu eve benimle birlikte, birini zaten tanıyordum, birgün söylemiştim ona yok mu bir arkadaşın beni tanıştırsana diye, o da var tanıştırırım dedi ve o tanıştıracağı kişiyi getirdiği yanında. 3 kişi oturduk, ben ve tanıdığım bayan bira içtik, benimle tanışmaya gelen bayan içmedi sadece oturduk, yedik içtik sohbet ettik ve anlaşamadık, o görüşmede o şekilde oldu dedi. Yalan söylüyorsun dedim, inanmıyorum. Alkol aldığın, eve geldiğin birileriyle sadece sohbet etmiş olamazsın. Kesinlikle o şekilde oldu başka hiçbirşey olmadı dedi. İnanmıyordum ve aslında yapmamam gereken şeyi yaptım, ailesinde, en yakınında onun çok sevdiği ve önemsediği engelli biri var. Onun ismini vererek, onun üzerine yemin eder misin dedim. Hiç düşünmedi, evet ederim dedi. Birkaç kez sordum bunu hepsinde de ederim dedi.

Şimdi kendimi senin yerine koyuyorumda esi sevgilisiyle o eve gittiyse eğer bende senin gibi tepki verirdim:19:
Eski sevgilisi değilmiş canım ya, 2 bayan var ortada bir tanesini tanıyor, diğeride tanışmaları için getirilmiş zaten ama anlaşamadık sonra da gönderdim onları dedi. Başka birşey olmadığını söylüyor.

Eski sevgilisi değilmiş canım ya, 2 bayan var ortada bir tanesini tanıyor, diğeride tanışmaları için getirilmiş zaten ama anlaşamadık sonra da gönderdim onları dedi. Başka birşey olmadığını söylüyor.

He öylemi ben yanlış anlamışım ozaman canım kusura bakma :9:
Ozaman bu kadar abartmana gerek yok tabi erkek arkadaşının söylediklerine inanıyorsan.

ya aslında abartılıcak bişey yok fazla sonuçta konuşup anlaşmamışlar doğru söylediğine eminsen sorun yok..ama ev bekar evi olduğu için (daha önce giren çıkan vardır, ne bileym sonuçta eski arkdşnın) istememekle haklısın, başka ev baksın..
Doğru söylediğine eminim aslında yani inanma sebebimi açıkladım. İsmini verdiğim kişi üzerine yemin ettiği için inandım. Yoksa söylemiştim zaten benden bir beklentin olmasın, bu yüzden doğruyu söyle diye. Eve kesinlikle adım atmayacağımı hatta orayı görmek istemediğimi bile söyledim zaten. Öğlen yemekte evi boşaltayım o zaman demişti.

He öylemi ben yanlış anlamışım ozaman canım kusura bakma :9:
Ozaman bu kadar abartmana gerek yok tabi erkek arkadaşının söylediklerine inanıyorsan.
Sorun değil canım, uzun yazdığım için okumak ve anlamak biraz zor, sizlerde haklısınız.
Daha öncede dedim, isim verdiğim kişi üzerinden yemin ettiği için inanıyorum söylediklerine evet.

Sorun değil canım, uzun yazdığım için okumak ve anlamak biraz zor, sizlerde haklısınız.
Daha öncede dedim, isim verdiğim kişi üzerinden yemin ettiği için inanıyorum söylediklerine evet.

Ozaman büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum canım ben madem inanıyorsun.
Sonuçta daha önce kimseyle birşey yaşamamış o evde ne biliyim bu benim fikrim tabi:31:

Ozaman büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum canım ben madem inanıyorsun.
Sonuçta daha önce kimseyle birşey yaşamamış o evde ne biliyim bu benim fikrim tabi:31:
Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için canım.
Bende artık daha fazla büyütmemeye karar verdim ama o eve birdaha da adım atmayı düşünmüyorum, yani o düşüncemden kurtulamıyorum bir türlü.
Sence haklı mıyım eve gitmeme konusunda? Yoksa abartıyor muyum gidip gitmememe konusunu?

Teşekkür ederim fikrini paylaştığın için canım.
Bende artık daha fazla büyütmemeye karar verdim ama o eve birdaha da adım atmayı düşünmüyorum, yani o düşüncemden kurtulamıyorum bir türlü.
Sence haklı mıyım eve gitmeme konusunda? Yoksa abartıyor muyum gidip gitmememe konusunu?

Rica ederim canım.Bana sorarsan biraz abartıyorsun gibi.
Eğer eski sevgilisiyle gitmiş olsaydı o eve sonuna kadar haklısın kesinlikle gitme derdim.
Ama aralarında hiç birşey geçmemiş ve sende inanıyorsun sevgiline.
Düşünsene ozaman eskiden görüştüğü kızlarla gittiği aynı cafeye bile gitmemen lazım :44:

Rica ederim canım.Bana sorarsan biraz abartıyorsun gibi.
Eğer eski sevgilisiyle gitmiş olsaydı o eve sonuna kadar haklısın kesinlikle gitme derdim.
Ama aralarında hiç birşey geçmemiş ve sende inanıyorsun sevgiline.
Düşünsene ozaman eskiden görüştüğü kızlarla gittiği aynı cafeye bile gitmemen lazım :44:
Anladım canım, abarttığımın farkındayım.
Çünkü herşeyi o kadar büyüten nalet bir tarafım var ki, bende nefret ediyorum bu huyumdan.
Cafe olayında da haklısın, benim kafamı kurcalayan insan biriyle tanışacaksa niye bunu evde yapar? İlk görüşme sonuçta.
Söylediklerine inanıyorum ama o eve gitmek içimden gelmiyor artık.
Kararsız kaldığım tek noktada bu, gidip gitmemek işte..
Düşünce şeklim yüzünden böyle oluyor aslında.

Anladım canım, abarttığımın farkındayım.
Çünkü herşeyi o kadar büyüten nalet bir tarafım var ki, bende nefret ediyorum bu huyumdan.
Cafe olayında da haklısın, benim kafamı kurcalayan insan biriyle tanışacaksa niye bunu evde yapar? İlk görüşme sonuçta.
Söylediklerine inanıyorum ama o eve gitmek içimden gelmiyor artık.
Kararsız kaldığım tek noktada bu, gidip gitmemek işte..
Düşünce şeklim yüzünden böyle oluyor aslında.

Bende büyütürüm aslında olayları,ama sonra durup düşününce daha iyi karar verebiliyorum.
Seninde belki biraz zamana ihtiyacın vardır bu konuda,kafanı kurcalayan şeyleri erkek arkadaşınla konuş tekrar.
İnşallah tatlıya bağlarsını bu durumu:16:

Bende büyütürüm aslında olayları,ama sonra durup düşününce daha iyi karar verebiliyorum.
Seninde belki biraz zamana ihtiyacın vardır bu konuda,kafanı kurcalayan şeyleri erkek arkadaşınla konuş tekrar.
İnşallah tatlıya bağlarsını bu durumu:16:
Sağol canım, inşallah. :71:

Doğru söylediğine eminim aslında yani inanma sebebimi açıkladım. İsmini verdiğim kişi üzerine yemin ettiği için inandım. Yoksa söylemiştim zaten benden bir beklentin olmasın, bu yüzden doğruyu söyle diye. Eve kesinlikle adım atmayacağımı hatta orayı görmek istemediğimi bile söyledim zaten. Öğlen yemekte evi boşaltayım o zaman demişti.

O zaman içini ferah tut:) abartılıcak bişey yok, tepki vermekte haklısın ama bi sorun yok... O evi boşaltsın aranızda bi sorun kalmaz umarım

O zaman içini ferah tut:) abartılıcak bişey yok, tepki vermekte haklısın ama bi sorun yok... O evi boşaltsın aranızda bi sorun kalmaz umarım
Teşekkürler canım. :71:
Malesef çok abarttım ben ama bugün yine görüştük ve konuştuk, o eve gitmeyeceğimden kendiside emin artık zaten ve evi boşaltacağını söyledi.
Böylelikle sorun kalmamış oldu, yani şimdilik..

Sevgilinin geçmişi bence seni ilgilendirmez. Geçmişte takılıp kalırsan senin peşini hiç bırakmaz bu şüpheler. Senden önce ne yaşandıysa yaşandı (ki birşey yapmadım diyormuş) ne olduysa oldu, sen şimdiki zamana sana karşı davranışlarına ve geleceğe bak derim ben. Mutluluklar..

Sevgilinin geçmişi bence seni ilgilendirmez. Geçmişte takılıp kalırsan senin peşini hiç bırakmaz bu şüpheler. Senden önce ne yaşandıysa yaşandı (ki birşey yapmadım diyormuş) ne olduysa oldu, sen şimdiki zamana sana karşı davranışlarına ve geleceğe bak derim ben. Mutluluklar..
Sorun geçmişi değil canım, özellikle belirttim bunu yazarken zaten. Benim problem ettiğim konu, bu evi farklı bir amaçla kullandın mı dediğimde hiç açıklama yapmadan evet kullandım demişti. Bende o şekilde kullandığı bir evi ne tutmalıydı ne de beni götürmeliydi diye düşünüyordum. Daha sonra yaptığı açıklamada o evde beni rahatsız edecek hiçbir şey yaşamadığını söyleyince ve yemin ettiği için ben ona inanınca çözüldü sorun. Ha, diyebilirsin ki birşeyler yaşamış olsada sonuçta senden önceymiş, onda da haklı olabilirsin ama ben farklı amaçlı birşeyler yaşadığı bir ev diye düşününce orada sorun oluştu.

Yoksa, geçmişinde değilim işin, benden sonrası beni ilgilendirir tabii. Ki, beraber olduğumuz zamandan bu yana hiçbir yanlışınıda görmedim zaten.

Sorun geçmişi değil canım, özellikle belirttim bunu yazarken zaten. Benim problem ettiğim konu, bu evi farklı bir amaçla kullandın mı dediğimde hiç açıklama yapmadan evet kullandım demişti. Bende o şekilde kullandığı bir evi ne tutmalıydı ne de beni götürmeliydi diye düşünüyordum. Daha sonra yaptığı açıklamada o evde beni rahatsız edecek hiçbir şey yaşamadığını söyleyince ve yemin ettiği için ben ona inanınca çözüldü sorun. Ha, diyebilirsin ki birşeyler yaşamış olsada sonuçta senden önceymiş, onda da haklı olabilirsin ama ben farklı amaçlı birşeyler yaşadığı bir ev diye düşününce orada sorun oluştu.

Yoksa, geçmişinde değilim işin, benden sonrası beni ilgilendirir tabii. Ki, beraber olduğumuz zamandan bu yana hiçbir yanlışınıda görmedim zaten.

Sorun çözüldüyse problem yok canım :46:

Back