Erkek arkadaşımın yapışkan kuzeni ve annesi!

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Kızlar merhaba yine aynı arkadaşım adına yazıyoruz,

Öncelikle hepinize iyi seneler iyi yıllar dilerim

Benim erkek arkadaşımla aramda baya bir sorunlarım var. Aslında aramız çok iyi onun da beni sevdiğini biliyorum ama bana göre birkaç eksiği var ve ailesiyle de uyuşamayacağımı düşündüğüm için ilerisi olmayacağını görüyorum. Ama ne kadar mantığım böyle dese de onu çok seviyor ve çok değer veriyorum. Gelelim konuma,

Benim erkek arkadaşımın bir kuzeni var. Kendisi 18 yaşında. Ben erkek arkadaşımın hayatına girdiğim ilk 3 4 sene hiç sorun yaşamadım. Telefonda benimle konuşur ... ablacım falan derdi. Gel gelelim son 2 senede kızda baya bir değişimler oldu. Geçen sene onlara oturmaya gittiğimde sebep yokken önü çok aık bir bluz giyip erkek arkadaşıma bak güzel olmuş mu dedi göğüslerini eğerek ve göstererk. Ben hiçbir tepkide bulunmadım. Daha sonra annesi gelmesine rağmen sevgilime yanaşmaya, sürekli yanında oturmalar beni bir bahaneyle kaldırıp yenına geçmeler falan sıklıkla devam etti. Akşam annesi geldiğinde ki çok severim çok akıllı kültürlü bir kadındır. Fotosentezciğim sen kızımı kafana takma daha küçük o bir de tek çocuk olduğu için paylaşmayı bilmiyor dedi. ( bende tek çocuğum ama hiçbir kuzenimi kıskanmadım ayrı mesele)

Neyse o günden sonra çok takmadım sonuçta annesi ve güzel konuştu kadın. Falan filan. Sonra o yaz onlara gittik sevgilimle, denizde evleri vardı günübirlik. Biz denize gittiğimizde, bu kız aramış tam karşıdan geliyordum ki baktım annesi gülüşüyor kahkahalar atıyor hayırdır dedim çünkü öyle sıcak bir kadın falan değildir. Geldiğimizde oğluna döndü .... (kuzeni) aradı. Sana çok kızmış sen fotosentezle denize gidiyorsun ya ben gelince hiç gitmiyor dedi. görecek o gelecek yaz bütün bir tatil öyle günübirlik falan da değil gelicem ve bütün yaz benimle denize girmek zorunda kalıcak falan demiş.

Şimdi arkadaşlar ben kıza kızmıyorum aslında kızıyorum da ben ona bu davranışlarını kısıtlamayan ailesine kızıyorum. Bu kadın kalktı dalga geçti ay çok hoş paylaşılamıyorsun oğlum havalarında. Bu nedir biliyor musun o kızı da benden soğutur beni de ondan soğutur. Benim annem olsa o telefonda ...cığım elbette oğlum sana değer veriyor ama o da onun kız arkadaşı 7 senedir beraberler zaten kız günübirlik gelmş. Sen kafana takma seneye sende gelirsin beraber zaman geçirirsiniz derdi. Ama bu kadın resmen kalktı gıcıklığına güldü etti. Şimdi belki önceki konumu okumayan olduysa bunu öylesine sevecenliğinden söylemiş olabileceğini düşünenler olabilir. Lütfen eski konuma bakarsanız anlarsınız.

Neyse bugün yılbaşı ve benim ailem yanımda olduğu için erkek arkadaşımla geçiremeyeceğim. O da annesinin yanına gidecekti. Annesigil bu yılbaşı bu kuzenlerine gideceklermiş ve telefonda dedi ki gülerek gel de kuezeninle şöyle beraber bir yılbaşı geçirin

Şok oldum. :26: Erkek arkadaşım yok ben gitmem burda tekl başıma evde otururum dedi ama ona da içim sinmedi :S Şimdi ben ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Burda kalırsa yazık yalnız olacak. Giderse ben ona güvenirim ama gene de nasıl desem içime sinmiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?.

Son düzenleme:
sen erkek arkadaşının kuzeninden ve annesinden haz etmiyorsan niye evlerine gidiyorsun anlamadım.

Haz etmediğim dönem değildi o. Henüz bu yanlarını görmediğim zamandı. Farkındaysan bana önceden ablacım der demiştim. Sonradan farkettim ve artık görüşmüyorum zaten.

Çok gıcık ve zor dayanılır bir durum. Allah sabır versin...
Bu nedir böyle ya?
İnsan kendini zor tutar valla ...
Boşver gitmesin kuzeninin yanına.En iyisi bu. içine sinse de sinmese de.

ailen sevgilini tanıyorsa size çağırsana yılbaşını beraber kutlayın?

zaten babamla falan tanışıyorlar hatta dünde bizdeydi ama babamı germek istemiyorum sonuçta yılbaşı yapacak birşey yok sanırım ama ben nasıl bir tepki vermem gerektiğini bilmiyorum birde az önce aslında ben senle gitmek isterdim dedi yok artık sen deli misin dedim ne güzel beraber olduğumuzu görürlerdi dedi bilemiyorum sanki bana bu sebebin altında kaynaştırmaya çalışıyor gibi geliyor bu cevabı da sinir etti beni. Çünkü ailesi yüzünden kendisiyle bir gelecek düşünemediğimi bildiği için kaynaştırmaya çalışıyor.

paylasamama gbı degıl resmen sevıyor ıste sevgılını anlayamadınmı hala ?

valla sen iyi sabırlısın bende mi tuhaflık var bilmiyorum okurken o kadar sinirlendim ki anlatamam ben olsam asla böyle bişeye izin vermem ya o ya ben...

yuh! okurken ben sinirlendim. nasıl kuzenmiş öyle ya? insanın saçını başını yolası gelir. benim erkek arkadaşımın öyle bi kuzeni olsa, akrabası falan dinlemem yani. böyle şey mi olur? ne demek açık bi şey giyip eğilip güzel olmuş mu demek, neden benle denize girmiyosun demek. yani beni sevgilimin yanından kaldırıcak, o oturucak falan. ahah. sinir bozucu ya, insanın gülesi geliyor.

bence içine sinse de sinmese de bi şekilde yeniyıla o kızla girmesine izin verme. öyle kuzene başlarım ya, o nasıl bi şeymiş öyle. manyak mıdır nedir. görüşmesin yani.

Anlıyorum sizi. Şimdi birileri buraya yazsa bunları kalkar kızım sen ne biçim bayansan git o yol onu derdim bende. Ama bana çok şey yaşattı o ve annesi. İstemeyerek yaşattı karakteri böyleydi ezdirdi herkese beni. Ama gene de insan 7 yılını verdiği birine kıyamıyor sanırım. Ne olursa olsun çok seviyorum onu ama bunlardan dolayı soğudum sanırım.

Şimdi aradı, dışarı çıkmış naaptınız dedim, kuzenine benim adımla hitap etmiş 2 3 kere kız çıldırmış kavga etmişler falan dayısı araya girmiş. Ama nedense çok etkilemedi bu olay beni. Yalanda olabilir hiç bilemiyorum.

canım bence gerçekten seviyosan ve ilerisini düşünüyosan kuzeniyle görüşmemesini iste oda seni seviyosa kabul eder böyle giderse o senin başına daha kimbilir ne dertler açarrr acaba bu akşam ne giyip neresini gösterdi töbe yarabbim yaa Allah akıl fikir versin böylelerinee

İlerisini düşündüğüme emin değilim zaten. Onu elbette seviyorum ondan ayrılmak düşününce bile zor geliyor ama biliyorum ki kabul edersem hasta ruhlu bir kadınla onunla karısı arasında kalan karısını annesine annesini bana ezdiren bir adamla olacağım bunu da kabul edemem. Ama kararsızım, araftayım. Bıraktım gitsin o istersen gitmem dedi hatta benim zorumla gitti bile diyebilirim Ama benim derdim bu değil. Ya düşünsenize ya bu kız dayısının kızı ya. Ve bunlar öpüşmüşler çocukken hadi çocuktuk falan dedi o da ilk çıktığımızda anlatmıştı 7 8 yaşındalarmış falan filan. Önce kalktı benim kuzenim naaptı bişe yapmadı ki dedi bende öleyse ben yokum git onla ol diyince terbiyesizlik yaptı falan dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya amaaaannn yılbaşı gecesi asabımı bozmak da istemiyorum hiç. Yazıklar olsun ya insan kocasının sevgilisinin kuzenine de güvenmeyecekse pehh

canım insan en yakınına bile güvenemezken sevdiginin kuzenine nasıl güveniceksinki tamam güvenirsin ama bi sınırı olur herşeyin..
ilerisini düşünmüyosan zaten bunları konuşmana bile değmez hatta neden o kişiyle berabersinki ayrıl gitsin o zaman kuzeniyle ne halt yiyosa yesin.. ama ben sırf sevdigimin annesi öyle kuzeni böyle diye ayrılmayı düşünmem hiç onca yılımı verdim derim senin gibiii. kuzeni kim yani biz evlenince bi yuva kurunca o bizim ailemizin neresinde olabilir eger görüşmeyi istemezseniz tabii.. benim sevdigimin annesi babasıda ilgilenmez arayıp sormaz hatta iş ciddiye binince bana nasıl davrancaklarınıda bilmiyorum ama annesi yada bi başkası sevgilime başkasını bulur yada asılmaya kalkarsa ben ayrılmam tabiki sevdigimin adamlıgına ve beni sahiplenecegine inanıyosam.. seninde içinde bunca şüphe varken neden hala düşünüyosun 7 yılını vermiştin galiba yanlışmı okudum bilmiyorum ama 7 yılımı verdim çöpe atamam onca seneyi derken koca bi hayatın mahvolucak..

Senden ricam diğer açtığım konuyu okuyup cevap verir misin? Hala aynı fikirde olacak mısın acaba? Bende aradayım.

Diğer konunuzda bu ilişkiyi kafanızda bitirdiğinizi ancak sorun çıkmaması ve sizi etkilememesi için doğru zamanı beklediğinizi yazmışsınız, ne değişti o zamandan bu yana sizce?

diğer konunu okudum canım ben en son yazdıgım yazıyı halada tekrarlıyorum ama ondada söyledim eger sevgilin seni koruyo kolluyosa dedim.. ama diğer konunda bunun yanından bile geçmedigini görüyorum.. her kadının isteyeceği şeyleri istiyosun en doğal hakkın bu senin.. seni ezdirmemesi gerek.. peki 7 yıldır hepmi böyleydi hiç seni sahiplenmedimi kimseye karşı sonradanmı değişti ??

Kuzeni ayrı stres, annesi ayrı.

Cocuğun annesi kaprisli ve müdahaleci bir kayınvalide olacağı kesin. Bu stres de cepte.

Cocuk desen koruma ve kollama konularında son derece pasif. Önceki konunu da okudum canım.

Akademik anlamda güzel bir gelecegin var ve şimdiden tebrik ederim seni.

Diyorum ki neden? Bu adam ve mikser ailesi senin hayatında olmamalı.

7 sene değil 9 seneden sonra ayrıldım benzer sebeplerden. İyi ki ayrılmışim diyorum şimdi. Çünkü esimle tanıştım.

Yolun başındakin daha. Ayrica Senin işinde başarılı olman için huzurlu bir aile ortamına ihtiyacın var.

Ablan olarak bunları söylüyorum şimdilik.

Alışkanlık falan deme o unutuluyor. Değil yani.

Yaşayacağın stres sevgini de silip supuruyor zaten..

Ne güzel özetlemişsiniz olanları. Durumum bu. Blusis diye bir arkadaş vardı oda sizin gibi demişti. Kimler bekliyor seni ilerde demişti çok güç vermişti o mesajı bana. Görüyorum ki sizde böyle söylüyorsunuz. Umarım bende sizin gibi eşim diyebileceğim insanları bulurum.

Arkadaş sormuş ne değişti diye, orda konunun sonuna da yazmışsım bazı şeylerin zamanı var diye. Beni anlamayacağınızı görüyorum ama şu an ayrılırsam iyi biliyorum başıma bela olacak. Ağlayacak ailesini araya sokacak taciz edecek mesela gider arabalarımın fren balatalarını bozar kalkar bana yardım edeyim sen bensiz zor başarırsın bak yapma ayrılmayalım bilmem ne çok sorun çıkartır bana. Bu şehirde tanıdığım bir Allahın kulu yokki. Ayrıca benim okul derslerim çok çok iyi. Bu başarımı sürdürmek istiyrum ancak maalesef karakter anlamında zayıf olduğum yönler var çabuk yılıyorum kafama takıyorm hayatımda bir defa bile birşeye boşver diyemedim. O da bunu bildiği için yılmayacaktır beynimi didikleyip duracaktır.

Ha ama bunların yanında onu seviyorumda değer veriyorum birlikte birşeyler yapmak hoşuma gidiyor falan filan ama evliliğe kadar değil işte. Yani arkadaşlık mı dersiniz flört mü dersiniz bilemiyorum. Benim 1 senem kaldı burdan çıkıp ailemin yanına gidebilmek için. O zaman ayrılmayı düşünüyorum ama bu gizli birşey değil bunu kendisi de ailemde biliyor ama o değişeceğimizi bırakamayacağımı düşünüyor.

Sadece sorun evliliği düşünmesemde verdiğim 7 sene emek var ve sonuçta ailesi bu kararsızlıkalrımı bilmeden mutlu mutlu beraber olduğumuzu düşünüyor bu durum içinde bu yapılanlar nedir? Ben bana yapılan saygısızlığa kızıyorum. Ama nasıl davranacğımı çözemedim. Dün hiç umursamadım dün erkek arkadaşım telefonda diyor ki yılbaşı geldiğinde tokalaşmışlar efendim sarılmamışlar bile. Onun bu küçük yalanları da beni öldürüyor halbuki tanıyorum herzaman yolda görseler sarılırlar birbirlerine yılbaşı akşamı mı tokalaşacaklar?

Ayrıca ceydacım sormuşsun söyleyeyim, ben 15 yaşımdan beri beraberim onunla. Yani çok küçüktük göremedim 2 senedir farkındaydım emin olamadım. Şimdi şimdi emin oluyorum kararımı verdim.Hayırlısı ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…