- Konu Sahibi Fotosentez
-
İlerisini düşündüğüme emin değilim zaten. Onu elbette seviyorum ondan ayrılmak düşününce bile zor geliyor ama biliyorum ki kabul edersem hasta ruhlu bir kadınla onunla karısı arasında kalan karısını annesine annesini bana ezdiren bir adamla olacağım bunu da kabul edemem. Ama kararsızım, araftayım. Bıraktım gitsin o istersen gitmem dedi hatta benim zorumla gitti bile diyebilirim Ama benim derdim bu değil. Ya düşünsenize ya bu kız dayısının kızı ya. Ve bunlar öpüşmüşler çocukken hadi çocuktuk falan dedi o da ilk çıktığımızda anlatmıştı 7 8 yaşındalarmış falan filan. Önce kalktı benim kuzenim naaptı bişe yapmadı ki dedi bende öleyse ben yokum git onla ol diyince terbiyesizlik yaptı falan dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya amaaaannn yılbaşı gecesi asabımı bozmak da istemiyorum hiç. Yazıklar olsun ya insan kocasının sevgilisinin kuzenine de güvenmeyecekse pehh
Kuzeni ayrı stres, annesi ayrı.
Cocuğun annesi kaprisli ve müdahaleci bir kayınvalide olacağı kesin. Bu stres de cepte.
Cocuk desen koruma ve kollama konularında son derece pasif. Önceki konunu da okudum canım.
Akademik anlamda güzel bir gelecegin var ve şimdiden tebrik ederim seni.
Diyorum ki neden? Bu adam ve mikser ailesi senin hayatında olmamalı.
7 sene değil 9 seneden sonra ayrıldım benzer sebeplerden. İyi ki ayrılmışim diyorum şimdi. Çünkü esimle tanıştım.
Yolun başındakin daha. Ayrica Senin işinde başarılı olman için huzurlu bir aile ortamına ihtiyacın var.
Ablan olarak bunları söylüyorum şimdilik.
Alışkanlık falan deme o unutuluyor. Değil yani.
Yaşayacağın stres sevgini de silip supuruyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?