• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yanından ayrıldıktan sonra içimi bir huzursuzluk sarıyor. Sizce neden olabilir.

La tahzen 41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
28
10
36
Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.

Merhabalar;
Nereden başlasam bilemedim. Bir hafta önce sevgilim ile buluştuk. Masum bir buluşma. Sarıldım öptüm sadece. Fakat nezaman kendisinin yanından ayrılsam içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Kötü bir enerji mı desem bilemedim. O gün ona ne yazmak ne aramak geliyor içimden. Bir anda soğuma gerçekleşiyor. Uzaktayken onu çok özlüyorum, değer veriyorum. Buluşma gününü iple çekiyorum fakat bulustuktan sonra böyle oluyor. Ben anlam veremiyorum buna. Neden olur bu his. Sürekli buluşan insanlar da değiliz.

Başka sorunlarınız varmı bilinç altında?

Asik misin bu kisiye? Yoksa iyi biri seni seviyor deger veriyor diye mi birliktesin? Ergenlik zamanimda boyle hislere kapildigim bi kisi olmustu ve bir nedenden ayrilik karari aldigimda da hic sarsilmamistim.
Seviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil

Seviyor ve değer veriyorum. Fakat benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor sanırım. O bir adım atarken ben 5 adım atıyorum kendisine. Seni seviyorum değer veriyorum diyor ama hissettirmiyor sanki. Mesela bana hiç hediye almış biri değil
ne kadar süredir sevgilisiniz

Her güzel hissin bir düşüşü var. Kimisi çok yoğun düşer kimisi yavaş yavaş fark ettirmeden.

En uç örnek uyuşturucu kullanırken çok iyi bitince insan cehenneme gitmiş gibi kötü hisseder.

Biraz daha normali örneğin çay kahve içersiniz iyi gelir biter biraz vakit geçer hafif bi durgunluk gelir artık etkisi geçer.

Yemek yersiniz belki o an iyi gelir oh ne güzel dersiniz yarım saat sonra tadı damağınızda kalmaz gider.

Siz de yanındayken mutlusunuz ayrılırken belki size aniden yarıda kalmış gibi geliyor belki çok yükseliyorsunuz belki birden ayrılmak zor geliyor.

Vedalaşırken güzel vedalaşın, bir sonraki görüşmenizi belirtin. Eve gidince arayacağım, yarın akşam yemekte görüşürüz gibi bir şey söylemek dahi size iyi gelir.

Huzursuzluğunuz üzerine çok kafa yormak çok düşmek daha iyi olmaz. Küçük şeyleri büyütmeyin büyük şeyleri daha büyütmeyin. Hz. Süleyman'ın yüzüğünde "Bu da geçer" yazarmış. Bu da geçer deyin. Umarım çok mutlu bir birlikteliğiniz olur.

doğum günlerinde ne yapıyorsunuz? hediye konusunu?

bence dönüşte soğumanın nedeni her seferinde aynı ilgisizliği hissetmen ilişki içerisinde kendini oyaladığını düşünmen

Bana biraz mesajlasirken hayal ettiğin ve o olduğunu dusundugun kişiyle mesajlasiyorsun, yan yana gelince onun aslında düşündüğün, yerine koydugun o insan olmadığını, sana uygun olmadığını farkedip huzursuz ayrılıyorsun. Gönlünü yiprarma, onu da çok umutlandırma siz birbirinize göre değilsiniz.

2 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Ama bir senedir sevgiliyiz.
1 senedir hiç hediye almayan biriyle niye devam ediyorsunuz.
Tamam hediyenin gerçekten küçüğü büyüğü olmaz. Yine de insan bekler, karşı cinste sevdiği kişiyi mutlu görmeyi ister normalde. Eee bunu da en basit şekilde küçük hediyeler ve güzel davranışlar ile belli eder.
İçten içe sıkılmışsınız sizde.

Merhabalar;
Bu bana da olurdu ilk gençlik yıllarımda.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, 18-19 yaşlarımdayken her buluşma sonrası sevgilimden sıkılmış gibi hissederdim. Ertesi gün geçerdi bu his ve yeniden özlemeye başlardım.

Üzerinde durulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, dehb veya benzeri bir durumunuz var mı? Ben aşırı uyaran veya yoğun duygular yaşadığım her durumda bunu hala yaşıyorum. Fazla geliyor her şey, içim sıkılıyor, bıkmışım gibi. Ertesi gün hepsi geçiyor...

İnsan insanın enerjisi ile beslenir. Bir enerji uyumsuzluğu olabilir.
Kişinin hayatında kötülükleri olabilir. Dedikodu, sinirlilik, mastürbasyon yapması bile... o kişiden bize olan enerji akışımızı degistirebiliyor.
Bazen zıttında kimi insanda da yanından ayrılınca kuş gibi hissederiz.

Benim inancım var ama onun pek yok gibi. Sorguluyor hep. Aleviler bu arada. Yani neden yanında mutlu değilim. İçime sıkıntı giriyor

Mezhep diye bir şey yoktur tarihte. Dini konular yasak çok yazamayacağım ama...

Şunu demek isterim. Vücutta bir elektrik akışı var. Eğer gusülsüz geliyorsa. Sizde akisla ondaki akış birbirine zıt olduğu için ondan size negatif yüklenir..
Çünkü su negatifi alan bir şey. Ve bazen erkekler dikkat etmezler. Temizliğe.
tanimlayamadiginiz his bu da olabilir. Umarım banlanmam....

Ama yardımcı olmak istedim.

1 senedir hiç hediye almayan biriyle niye devam ediyorsunuz.
Tamam hediyenin gerçekten küçüğü büyüğü olmaz. Yine de insan bekler, karşı cinste sevdiği kişiyi mutlu görmeyi ister normalde. Eee bunu da en basit şekilde küçük hediyeler ve güzel davranışlar ile belli eder.
İçten içe sıkılmışsınız sizde.

++++++
+++++++

Bunları düşünerek vazgeçmek mi istiyorsun acaba bilinç altında

Back