Erkek arkadaşımın rehberinde ''Sevgilim'' iken sonrasında isime dönüşmüşüm... Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lirosa

🧚‍♀️
Pro Üye
12 Nisan 2016
2.040
8.289
158
24
Herkese Merhabalaaarrrr,
8 aydır bir ilişkim var okul gereği erkek arkadaşım yurt dışında okuyor ve 1 hafta önce fırsat bulup memleketine geldiğinde benim yanıma da geldi birlikte vakit geçirdik fakat onun telefonunda bir şeye bakarken rehberinde isim olarak kayıtlıydım buna takılmamın sebebi daha öncesinde ''SEVGİLİM'' olarak kayıtlı olmamdı. Sebebini sorduğum zaman ailem telefonuma bakmasın diye çok ama çok saçma bir bahane sundu ama çok üzerinde durmak istemedim konuyu kapattık ve o gün beni tekrar sevgilim olarak kayıt etmişti gözümün önünde.
Dün attığı bir fotoğrafta hala sevgilim olarak kayıtlı olduğumu gördüm laaakiinnn gelelim bu güne... Bu gün yani tam 1 saat önce kendisi whatsapptan bir hata almış bunun sebebini bana sormak için attığında uyarının altında benim mesajım açık ve ne göreyim :KK54: yine ismimle kayıtlanmışım... Bu sefer kendisini hiçbir şekilde dinlemeden engelledim çünkü ortada bir yalan olduğu apaçık belli diye düşünüyorum ama şu anda çok fazla sağlıklı düşünemediğim için size de sormak istedim. İyi mi yaptım dinlemeden engellemekle? İyi yapmış olsam bile neden rehberde ki ismimi değiştirir bi insan? Normalde böyle şeylere takılan bir insan değilim fakat bu 2 kez olunca benim içimi şüphe sardı. Sevgisine de oldukca güvenen bir insandım çünkü her zaman beni bebek gibi hissettirmiştir ama bu konunun ayrılmak için cok yeterli bir sebep oldugunu düşünüyorum

NOT: Kendisi dışarı çıktığı zaman sürekli arar fotoğraf atar haber verir genel olarak çok dışarı çıkan biri değil evden okula okuldan eve bu yüzden neden ismimi değiştirdiğine anlam veremiyorum çünkü wp ve ig hesaplarımızda da fotoğraflarımız mevcut bu arada

Herkese Merhabalaaarrrr,
8 aydır bir ilişkim var okul gereği erkek arkadaşım yurt dışında okuyor ve 1 hafta önce fırsat bulup memleketine geldiğinde benim yanıma da geldi birlikte vakit geçirdik fakat onun telefonunda bir şeye bakarken rehberinde isim olarak kayıtlıydım buna takılmamın sebebi daha öncesinde ''SEVGİLİM'' olarak kayıtlı olmamdı. Sebebini sorduğum zaman ailem telefonuma bakmasın diye çok ama çok saçma bir bahane sundu ama çok üzerinde durmak istemedim konuyu kapattık ve o gün beni tekrar sevgilim olarak kayıt etmişti gözümün önünde.
Dün attığı bir fotoğrafta hala sevgilim olarak kayıtlı olduğumu gördüm laaakiinnn gelelim bu güne... Bu gün yani tam 1 saat önce kendisi whatsapptan bir hata almış bunun sebebini bana sormak için attığında uyarının altında benim mesajım açık ve ne göreyim :KK54: yine ismimle kayıtlanmışım... Bu sefer kendisini hiçbir şekilde dinlemeden engelledim çünkü ortada bir yalan olduğu apaçık belli diye düşünüyorum ama şu anda çok fazla sağlıklı düşünemediğim için size de sormak istedim. İyi mi yaptım dinlemeden engellemekle? İyi yapmış olsam bile neden rehberde ki ismimi değiştirir bi insan? Normalde böyle şeylere takılan bir insan değilim fakat bu 2 kez olunca benim içimi şüphe sardı. Sevgisine de oldukca güvenen bir insandım çünkü her zaman beni bebek gibi hissettirmiştir ama bu konunun ayrılmak için cok yeterli bir sebep oldugunu düşünüyorum
Sizde adı ve soyadıyla kayıt etseydiniz onu ve sorduğunda ise aynı cevabı verseydiniz keşke ben genelde bu şekilde karşılık veririm :D Hoş ben yakın arkadaşlarımı da soyadı ile kaydediyorum pek takılmıyorum bu duruma ama sizin sevgilinizin sonradan değiştirmesi tuhaf olmuş.

Cinsiyeti de kız gibi asdfg
Şüphelenmek konusunda haklısınız. Kimse durup dururken aaa şunun adını değiştireyim demez. Muhtemelen başka biri daha var.
Sevgilim olarak görmesini istemediği biri vardır yaninda yöresinde. Aile olmadığı kesin.
Sizde adı ve soyadıyla kayıt etseydiniz onu ve sorduğunda ise aynı cevabı verseydiniz keşke ben genelde bu şekilde karşılık veririm :KK70: Hoş ben yakın arkadaşlarımı da soyadı ile kaydediyorum pek takılmıyorum bu duruma ama sizin sevgilinizin sonradan değiştirmesi tuhaf olmuş.
Mesajlarımı okumuş az önce instagram hesabıma yazdı birde SS atıyor sevgilim olarak kayıtlısın diye :D Yeşil olarak karaladığım fotoğrafta açıkca ismim yazıyor ikinci fotoğrafta onun attığı SS beyefendi bana ss atmak için üşenmemiş tekrar sevgilim yapmış komedi.

Eklentiler

• IMG_2436.webp
    IMG_2436.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 375
  • Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    1 KB · Görüntüleme: 367
Ben eşimi senelerce kaydetme iş bir insan olarak belki de gerçekten ailesidir deme hakkımı kullanmak istiyorum. Bu kadar sık değiştirmesi manasız ama.

Ben eşimi senelerce kaydetme iş bir insan olarak belki de gerçekten ailesidir deme hakkımı kullanmak istiyorum. Bu kadar sık değiştirmesi manasız ama.
Tabi ki, isim olarak kayıt etse bile benim için sorun yok fakat sevgilim diye kayıt edip sonra isimle değiştirdiği için bu ben de çok fazla şüphe yarattı 2 kez olduğu için

Mesajlarımı okumuş az önce instagram hesabıma yazdı birde SS atıyor sevgilim olarak kayıtlısın diye :KK70: Yeşil olarak karaladığım fotoğrafta açıkca ismim yazıyor ikinci fotoğrafta onun attığı SS beyefendi bana ss atmak için üşenmemiş tekrar sevgilim yapmış komedi.
Ben biraz başka sahtekarlara bakınayım de😂

Evet şu anda yurt dışında ve dün SEVGİLİM iken bugün isim olarak kayıt etmiş. Yukarı da yorumumda fotoğraf attım kontrol edersen sevinirim
Baktım 😶yani çok mantıklı hareket etmemiş memleketine geliyor aileside burada yaşıyor muhtemelen onlar yurtdışında değiller sanırım e onların yanındayken isminizi geri sevgilim yapabiliyor ailesi görmesin diye olsa suan yapamam ailemin yanındayım görmesinler derdi(bu bile saçmada neyse). E yurtdışına gidiyor ailesi yanında yokken tekrar isim yapıyor demekki var bi derdi haklısınız içiniz rahat etsin.

Ben biraz başka sahtekarlara bakınayım de😂
Baktım 😶yani çok mantıklı hareket etmemiş memleketine geliyor aileside burada yaşıyor muhtemelen onlar yurtdışında değiller sanırım e onların yanındayken isminizi geri sevgilim yapabiliyor ailesi görmesin diye olsa suan yapamam ailemin yanındayım görmesinler derdi(bu bile saçmada neyse). E yurtdışına gidiyor ailesi yanında yokken tekrar isim yapıyor demekki var bi derdi haklısınız içiniz rahat etsin.
Az önce konustuk aişsdşisada patlamaya hazır olun :D bugün cok eski bir sosyal medya hesabıma denk gelmisti onda da bi ünlünün ismi yazıyordu biyografide. Beyefendi ona sinirlendiği için rehberimde ismimi değişmiş biyografimde yazanın ünlü oldugunu sonradan fark etmiş SAİŞDWAİŞDŞAİSDŞİASDİŞSŞİDA bu neeeeeeeeee rehberinden değişiyorsun tepki olarak bile olsa ben bunu nereden göreyim isim değişmek ne ay çıldırcam

Az önce konustuk aişsdşisada patlamaya hazır olun :KK70: bugün cok eski bir sosyal medya hesabıma denk gelmisti onda da bi ünlünün ismi yazıyordu biyografide. Beyefendi ona sinirlendiği için rehberimde ismimi değişmiş biyografimde yazanın ünlü oldugunu sonradan fark etmiş SAİŞDWAİŞDŞAİSDŞİASDİŞSŞİDA bu neeeeeeeeee rehberinden değişiyorsun tepki olarak bile olsa ben bunu nereden göreyim isim değişmek ne ay çıldırcam
1. Yalan olabilir.
2. Yalan olmasa bile böyle takık biriyle hiçbir şey olmaz. Sal gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X