- 30 Nisan 2021
- 35
- 8
- 36
- 26
- Konu Sahibi Marionette
-
Evlenmek için karar verdik. 4 temmuzda o geldi benim ailemle tanıştı. Sonra bana mezun ol da gelelim isteyelim falan dedi. Ama çok rahat ben öok stres yapıyorum onun annesi biliyor bizi ama babası bilmiyor hala. Sorduğumda babam bilse hemen işler ciddiye biner diyor. Sanırım babasıyla arasında ki mevzu ben de o yüzden karışmak istemiyorum. Ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana akıl verin kızlar sizce ısrar etmeli miyim yoksa akışına mı bırakmalıyım.
Mezun ol da bi işine başla önce. acelen yok. Onun değil senin söylemen lazım bunuEvlenmek için karar verdik. 4 temmuzda o geldi benim ailemle tanıştı. Sonra bana mezun ol da gelelim isteyelim falan dedi. Ama çok rahat ben öok stres yapıyorum onun annesi biliyor bizi ama babası bilmiyor hala. Sorduğumda babam bilse hemen işler ciddiye biner diyor. Sanırım babasıyla arasında ki mevzu ben de o yüzden karışmak istemiyorum. Ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana akıl verin kızlar sizce ısrar etmeli miyim yoksa akışına mı bırakmalıyım.
Makine mühendisliği işim hazır zaten ekim ayında başlıyorum işimeBölümümüz ne? Umutsuz mu iş durumunuZ, hemen Yuva daha mı mantıklı
Önce mezun ol, mesleğini bi eline al da ondan sonra evliliği düşünürsün. Haa dersen ki 'ben mezun olsam nolur olmasam nolur, zaten çalışmayı düşünmüyorum' diyorsan o zaman başka. Söyle gelsin hemen istesin. Verdik gitti
Yaz okulu yapıyorum 1 dersim var eylülde mezunum ekimde işe başlıyorum aklımda hiç evlilik yoktu o soktu zaten gelip ailemle tanışması beni ciddileştirdi sadeceMezun ol da bi işine başla önce. acelen yok. Onun değil senin söylemen lazım bunu
Canım benim o zaman acelen ne senin? Biraz panik olmuşsun sadece, olur öyle merak etme ama erkek arkadaşın da rahat ve boşvermiş değil seni bekliyor ne güzel. Biraz durul yavaşla her şey yolunda ilerliyorMakine mühendisliği işim hazır zaten ekim ayında başlıyorum işime
ekim kasım isteyeceğiz demiş temmuz ayındayız nasıl bir tık istiyorsunuz mehter eşliğinde gün mü saysın ???İşte eylülde mezun oluyorum ekim kasım gibi isteme yapalım dedi ama tık yok bir de o benin ailemle tanıştı diye stres oluyordum normal mi o zaman bu
Tamam buna kapılma önce işine gir aradan biraz vakit geçsin bak bakalım istiyo musun evlenmekYaz okulu yapıyorum 1 dersim var eylülde mezunum ekimde işe başlıyorum aklımda hiç evlilik yoktu o soktu zaten gelip ailemle tanışması beni ciddileştirdi sadece
Bence acele etme derim ben. Dönüşü yok yani. Keşke 3-5 sene sonra düşünseydim evliliği deme sonra. Yinede sen bilirsinYaz okulu yapıyorum 1 dersim var eylülde mezunum ekimde işe başlıyorum aklımda hiç evlilik yoktu o soktu zaten gelip ailemle tanışması beni ciddileştirdi sadece
Amaaan sende takma o zaman o dert etsin. Onun meslek ne?Makine mühendisliği işim hazır zaten ekim ayında başlıyorum işime
Kesinlikle işe başlamadan ki aklımla sonra ki cooooooook farklı ... üniversitede ki düşüncemle sonraki dağlar gibi. İyiki calisip sonra evlendim.Mezun olup hayata atılmamış, daha kendi ayakları üzerinde durmamış bir bireysiniz asıl ben size bu ne acele demek istiyorum. Siz hayatın evrelerini atlayarak ilerliyorsunuz, umarım ben yaniliyorumdur ve çok mutlu olursunuz.
Zaten evliliği 2023 gibi düşünüyoruz panik olmamın sebebi benim tüm akrabalarımın onu bilmesi ama onun ailesinin benden haberdar bile olmamasıCanım benim o zaman acelen ne senin? Biraz panik olmuşsun sadece, olur öyle merak etme ama erkek arkadaşın da rahat ve boşvermiş değil seni bekliyor ne güzel. Biraz durul yavaşla her şey yolunda ilerliyor
O da makine mühendisi aynı sınıfta okuduk üniversitedeAmaaan sende takma o zaman o dert etsin. Onun meslek ne?
Yok düğünü bende 2 yıl sonra düşünüyorum zaten :)Bence acele etme derim ben. Dönüşü yok yani. Keşke 3-5 sene sonra düşünseydim evliliği deme sonra. Yinede sen bilirsin
2 yıldır çalışan bir insanım zaten ama teşekkür ederim :)Mezun olup hayata atılmamış, daha kendi ayakları üzerinde durmamış bir bireysiniz asıl ben size bu ne acele demek istiyorum. Siz hayatın evrelerini atlayarak ilerliyorsunuz, umarım ben yaniliyorumdur ve çok mutlu olursunuz.
Sizin yapacağınız ya da yapmanız gereken birşey yok bence.. Erkek arkadaşınız da olması gerektiği gibi davranıyor gibime geldi..Evlenmek için karar verdik. 4 temmuzda o geldi benim ailemle tanıştı. Sonra bana mezun ol da gelelim isteyelim falan dedi. Ama çok rahat ben öok stres yapıyorum onun annesi biliyor bizi ama babası bilmiyor hala. Sorduğumda babam bilse hemen işler ciddiye biner diyor. Sanırım babasıyla arasında ki mevzu ben de o yüzden karışmak istemiyorum. Ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana akıl verin kızlar sizce ısrar etmeli miyim yoksa akışına mı bırakmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?