Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgi alanları nedir her çocuk arabayla oynamaz ki. evnideki oyuncaklarına göre alabilirsiniz. benim komşumun çocuğu hot wheels, longırt filan oyniyo 4 yaşında.
helikopterde olabilir. hala almadıysanız. çocukların ilgisini çok çekiyor![]()
Çok güzel kahraman kostümleri var. Değişik bir şey olsun istiyorsanız onlardan düşünebilirsiniz. Tabi önce çocuğun hangi çizgi film kahramanını sevdiğini öğrenmeniz gerekiyor.
Ne aldınız? :)kızlar 19 eylül de erkek arkadaşımın oğlunun doğum günü,5 yaşına girecek.Hediye almak istiyorum önerileri olan var mı? Yardımcı olur musunuz?![]()
Ne aldınız? :)
Aynısı kardeşimde de var güle güle oynasın minik :)Eki Görüntüle 1262871 Eki Görüntüle 1262870
Oyuncak çok eğlenceli. Çanta şeklinde geliyo ve açılınca arabayı yürütebileceğiniz bir platforma dönüşüyo. Arabayı kafesten çıkarıp istediğiniz yollardan geçirerek, asansörden çıkararak, roket gibi fırlatarak ya da çarkta döndürerek oynayabiliyosunuz. Köpekbalığının ağzından, içindeki sörf tahtasını kıracak şekilde geçirdiğiniz zaman köpekbalığı konuşuyo.İşte bunu aldım :)
Aynısı kardeşimde de var güle güle oynasın minik :)