Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Aslında bazı üyelerin masumiyeti, kardeşlik kavramına verdikleri değer hoşuma gitmiyor değil

Ama dünya öyle bir dünya değil.

Sağlık sektöründe çalışıyorum
Bu gözler neler gördü bir bilseniz...

Konu sahibinin erkek arkadaşı konusunda kesin kanaat oluşturamam. Ama kimse için de asla diyemem.
Bir kısmınız annesiniz, bir kısmınız anne adayı.
Lütfen, lütfen gözünüzü açın.

Yok saydığınız şeyler bazı insanların gerçekleri ne yazık ki..

sana ne kadar abes gelse de bu onların seçimi birbirlerine nasıl davranacaklarına sen karar veremezsin. tepki göstermen bu aşamada erkek arkadaşının sana öfkelenmesine sebep olur başka işe yaramaz. ama sende 19 yaşındasın ve erkek arkadaşının evinde kalıyorsun.evlenmeyi düşünmüyorsun heralde bu yaşta bence gereksiz bi davranış olmuş ailesiyle tanışmaya gitmen. tasvip etmiyorsan ilişkini bitir ama erkek arkadaşınla bu konuda konuşmaya kalkma bence...

Bazı aileler rahattır, bazı aileler çok katı.
Bazı ailelerde baba yanında bile şortla-badyle gezilir, bazı ailelerde baba yanında oturulmaz bile. Kardeşler arasında (çırılçıplak olunmadığı dışında) böyle şeyler anormal değil ki, Kaldı ki elle tutulur bişi yok.
Ayrıca kız kardeşinin henüz yaşı çok küçük, bir iki yıl yıl sonra zaten kız kendi vücudunun farkına vardığından, utanmaları başlayacak ve abisiyle o kadar samimiyete ulaşamayacak.
Bunu çok takmamalısın.

Bende gayri ihtiyari çok rahat büyüdüm.
Erkek kardeşimin sevgilisi, kardeşimle olan samimiyet boyutunu bu denli tutsa, düşman olurdum fesatlığından

Böyle yetismisler demek ki.. ben 7/8 yasindayken abimin önünden havluyla gecmistim dusa girecektim, abim tfu (tükürük isareti) yapmisti, ayip kiz demisti, bende cok utanmistim hic unutmam, birdaha da asla tekrarlamadim hep dikkat ettim.
Yani böyle bir ailede yetistigim icin ilerde cocuklarim oldugu zaman, bu sekilde yetismelerini isterim.

Böyle bir yetistirilme tarzinin, cocularin büyüdükleri zaman, genel anlamdaki tavirlarinida etkileyecegini düsünüyorum. Utanmasini bilmek, güzel seydir.

Sevgilinin kiz kardesiyle olan samimiyeti ise, onlarin genel olarak biraz genis oldugunu gösteriyor bence.
Aile cok önemli evliliklerde, sonucta eger evlenirseniz beraber cocuk yetistireceksiniz, ve bu tür konularda hemfikir olmaniz cok önemli.
Bu kadar farklilik bir iliskiyi sadece zorlastirir, iyi düsünmek gerek.

Herkes kendi yetiştirilme tarzı üzerinden yorum yapacağı için anormal bulan da olacak normal bulan da. Ki sevgilinizin kültürel konteksini bizden daha çok iyi bilip o açıdan sizin bakıp değerlendirmeniz lazım.

Derken konunun 2 buçuk yıl öncesine ait olduğunu gördüm, belki şimdi ayrılmıştır sevgilisiyle ve başka biriyle çoktan evlenip eltiye görümceye karışmıştır konu sahibi. Hayırlısı.

4 yaşında bir oğlum ve 3 aylık bir kızım var. bu 3 ayda bile aralarında özel bir bağ oluştu. bunlar 20 30 sene aynı evde yaşayacaklar ve bir gün bir yabancı gelip oğlumu kızımdan kıskanacak. kulağa hiç hoş gelmiyor.
Kültürleriniz çok farklıysa mutlu olamazsınız, o yönden de bakın olaya.

kiskanclikta sınır daha nereye çıkacak merak ediyorum. Hİç aklıma bile gelmez dusunemem aklım almiyor..

Benim iki abim var ikiside evli.birbirimizi öperiz sariliriz ama dozunda.bana bu anlattiklarin tuhaf geldi mezhebi genis bi aile demekki bende sortla askiyla otururum abimler varken ama gelip kucagina oturmak banyodayken resim cekmek igrenc seyler bunlar.5 yasinda degil kiz kardesi 17 yasinda ve fazla simartilmis.asla o aileye alisamazsin yapamazsin.surekli rahatsiz olursun batar sana.ben okurken bile rahatsiz oldum sahsen.tabi herkes farkli düsünebilir herkesin yetisme tarzi farkli ben ailemden boyle gordum onlarda oyle gormus demekki.bence siz buna alisamazsiniz cok zor.bisey de diyemezsiniz agir tepki alir psikopat fesat ilan edilirsiniz hemen.allah yardimciniz olsun.

Kardesi yaa abartmayin lutfen kiskanmanbile cok ayip sakin erkek arkadasina boyle bisey soyleme.

Canm bence bunlar hiç normal şeyler değil. Normal diyenlere de anlam veremiyorum. Bizim çevremizde Böyle şey yok. Yani aynı odada uyumalarina birşey demiyorum tabii başka secenek yoksa normal birsey. Fakat kucağına oturması poposuyla.. belirli bir yaştan sonra bi ayıp olur. Heleki o şekilde sudyeni görülecek şey giymesi aile içerisinde bile bence ayıp. Kardeş olabilir ama ayıp yani. Sen o ailenin aklına yetişemezsin. O senin dikkat ettiğin şeyleri asla anlayamaz. Sana hak ettigin değeri de bazi konularda veremez diye düşünüyorum... haya duygusu kalkmış artık o kiz kardeşinde onun. Ama senin sevgilimde bu hayasizliga laf almadığına göre doğal. Sonucta sevgilin ne kadarına izin verirse kardeşi de okadarini yapabilir.

Bana çok garip ve ırenc geldi o anlattığın aile ortamı.

Ya bi banami garip geldi??
Tamam anlarim bizim aile tutucu, abarta bilirim dusunce tarzimda.
Ama popoya saplak atmak?? Boxerla pozlar?

Yanlis demiyorum ben, fesatta dusunmuyorun. Onlar abi kardes. Ama ben boyle biriyle evli oldgumu dusunemiyorum.
Benim ailem muhafazakarken, onlarin boyle hal ve haraketlerine sahit olmak ve helede benim ailemin ilerde sahit olmasi. Dusunemiyorum hayir.

Ben erkek kardesimin yaninda öyle gezmem yada nisanlim ile kiz kardesi varsa o sekilde dolasmaz evin icinde. Ama dokunurken rahatizdir birbirimize.
Karsi komsumuz mesela denize gittiklerinde zaten bikini ile ailecek dolasiyor evde de dolassa garipsemezler. Ki balkona bile bazen rahatca cikiverir boxerle vs..
Cok abartmamak lazim bu yasam tarzi ile ilgili bence

Gayet modern bir ailede büyüdüm, abim var.
Kucağa oturmak hadi diyelim 17 yasında belki olmustur ama birlikte yatmak!!!!! İç çamaşırı meselesi hakikaten çok vahim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…