- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
kızlar beni biliyorsunuz artık atama bekliyorum 25 yaşındayım. erkek arkadaşım 26 yaşında hala okulun kulübünde eğitmenlik yapmaya çalışıyor maaş filan da vermiceklermiş bu sene önceden 800 lira alıyordu orda ögrenci evinde kalıyor ihtiyaçlarını karşılıyor. ama bu yıl da ona yakın bir para gelcek bir yerden. iş güç derdinde değil hala bana yüzük aldı bankadaki parasıyla bankada 15 bin lirası var. ben herkese söyleyecekmişim evleneceğimizi bana görücü gelme durumu filan oldu e ben ne diyim sorana işi ne askerliği yaptı mı yok askerlik yapmayacağım evlenince yaparım diyor. ben tartışmaktan usandım şu an ev değiştiriyorlar ve ev parası çıksın diye benim verdiğim eşyaları satıyor ocaktı halıydı zoruma gitti ben vermiştim onları. buraya geliyor hesap ödeyeceğim diye canım çıkıyor ayrı şehirlerdeyiz bende çalışmıyorum ki zor geliyor babamdan aldığım parayla böyle yapınca. bi bakıyorum ta 12 saatlik yoldan 1 günlüğüne benim için geliyor diyorum diğer yandan da öyle hem seviyorum hem ne yapacağımı bilmiyorum artık konuş demeyin çok konuştuk bu konuyu çözümleyemiyorum.