• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın eski ilişkisi beni çok yoruyor bana yardım ederseni çok sevinirim

cocochannel_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
10
0
0
34
İstanbul
Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşmnda benden önceki ayrılıp barışma ile toplam 3 sene bi ilişkisi olmş kızla ileri gitmiş briaz ama birlikte olmamış .. Hiç kimseyle birlikte olmamış .. Benimde aklma gelir çok acı çekerim ama birlikte olmadığı için hiç kimseyle içim rahattır hep .. Ama birlikte olsaydı ben de senin gibi çok acı çekerdim ve ayrılırdım .. Evet benden öncekiler ilgilendirmez beni .. Seni de senden öncekiler ilgilendirmez sonuçta senden önce ama bu senin canını her seferinde acıtacaksa .. Siz ilerde evlenirseniz eğer her birlikteliğinzde aklına gelecek ve bunları hatırlayacaksan kaldırabilir bir yapın yok demektir .. Bunları düşünerek yola çıkmalısın derim ..
Sürekli düşünmemelisin snçta senden önce olan bişey artık sen varsın ama dediğim gibi ilerdede sürekli sizin her birlikte oluşunuzda aklına geleceğine inanıyorsan bi dakika bile durma ayrıl derim .. Şahsen ben kaldıramazdm ve ayrılırdım ..
Nasıl bir erkek tertemiz hiç kimse ile beraber olmamş bir kız isterse karşsnda bir kızında bunu istmeye sonuna kadar hakkı olduğunu düşnüüyorum .. İnsanlar ne derse desinn .. birlikte olan kadınlara o.. diyolar adamlara p..ç demiyorlar ama bu insanların geri kafalıılığı ya da eşitsizliği demek daha doğru oolur . Ama Allah katında Rabbim nasıl kadınların bakire kalmasını emretmiş erkeklerinde bakir kalmasını emretmiştir .. Bu yüzden bir kadınında tertemiz bir erkeği istemeye hakkı olduğunu düşünüyorum ..
Kendim gibi temiz ( temiz dedğim daha önce kimseyle birlikte olmamş ) bir erkek bulduğum için şanslıyımm ben senin yerinde olsam kaldıramazdım ve ayrılırdım ..

Benim erkek arkadaşmnda benden önceki ayrılıp barışma ile toplam 3 sene bi ilişkisi olmş kızla ileri gitmiş briaz ama birlikte olmamış .. Hiç kimseyle birlikte olmamış .. Benimde aklma gelir çok acı çekerim ama birlikte olmadığı için hiç kimseyle içim rahattır hep .. Ama birlikte olsaydı ben de senin gibi çok acı çekerdim ve ayrılırdım .. Evet benden öncekiler ilgilendirmez beni .. Seni de senden öncekiler ilgilendirmez sonuçta senden önce ama bu senin canını her seferinde acıtacaksa .. Siz ilerde evlenirseniz eğer her birlikteliğinzde aklına gelecek ve bunları hatırlayacaksan kaldırabilir bir yapın yok demektir .. Bunları düşünerek yola çıkmalısın derim ..
Sürekli düşünmemelisin snçta senden önce olan bişey artık sen varsın ama dediğim gibi ilerdede sürekli sizin her birlikte oluşunuzda aklına geleceğine inanıyorsan bi dakika bile durma ayrıl derim .. Şahsen ben kaldıramazdm ve ayrılırdım ..
Nasıl bir erkek tertemiz hiç kimse ile beraber olmamş bir kız isterse karşsnda bir kızında bunu istmeye sonuna kadar hakkı olduğunu düşnüüyorum .. İnsanlar ne derse desinn .. birlikte olan kadınlara o.. diyolar adamlara p..ç demiyorlar ama bu insanların geri kafalıılığı ya da eşitsizliği demek daha doğru oolur . Ama Allah katında Rabbim nasıl kadınların bakire kalmasını emretmiş erkeklerinde bakir kalmasını emretmiştir .. Bu yüzden bir kadınında tertemiz bir erkeği istemeye hakkı olduğunu düşünüyorum ..
Kendim gibi temiz ( temiz dedğim daha önce kimseyle birlikte olmamş ) bir erkek bulduğum için şanslıyımm ben senin yerinde olsam kaldıramazdım ve ayrılırdım ..
Evet çok haklısın ben bununla ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum ama o kadar çok seviyorum ki erkek arkadaşımı ve o da unutmam için o kadar çırpınıyor ki çok zorlanıyorum hal böyle olunca. Bunu defalarca kez düşünsem de kurtarabilmek için çareler arıyorum :(

Benim için sorun değil. Ne yapayım yani olduysa oldu. Karşımda da yaşadığım şeyleri sorun etmeyecek erkek isterim .
Hoş bişey yaşamadım da ama benim çok umrumda olmaz 20 yaşındayken sorun edebilirdim 24 yaşındayım şuan bu yaştan sonra bişey yaşamamış adam bulamam heralde erkek arkadaşımdan ayrılırsam.

Evet çok haklısın ben bununla ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum ama o kadar çok seviyorum ki erkek arkadaşımı ve o da unutmam için o kadar çırpınıyor ki çok zorlanıyorum hal böyle olunca. Bunu defalarca kez düşünsem de kurtarabilmek için çareler arıyorum :(

Bak TariElensar'ın da ayrı bi görüşü var .. Umarım sana yardımcı olabilirz burda herkesin görüşü farklı .. Nebiliym bunu kaldırabilen var kaldıramayan da var .. Birşey yaşamamş erkeği bulmak zor evet aama imkansız değil .. Bu senin canını her seferinde yakacaksa eğer ayrıl bence ama alışırım yakmaz diyorsan senin kararın tabi ki ..

Olmasaydı ama şuan onla değil sizle...

Keşke o da benimle olsaydı şimdi..

Çok yıpratmayın ilişkinizi..

Evet ayaz_07 söylediğin gibi bunu çok kaldırabilir bir yapım yok. Çok duygusalım, çok sahipleniciyim bu tür konular benim için çok kutsaldır senin söylediğini düşünüyorum günlerdir ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Bu geçer mi unutur muyum bilmiyorum eğer geçecek bişeyse ben sevgilimi gerçekten çok seviyorum ilişki tüm kadınlarda olduğu gibi bende de çok kutsal. Üstelik ben hayatımda bu kadar uzun bir ilişki yaşamadım en uzun ilişkim 16 gün sürmüştü ve 4 sene önceydi. Bu emeğime yazık etmek istemem açıkçası. Erkekler için durumlar biraz farklı oluyor maalesef ama ben bu kutsalın o kadar emeğimin hatırına sevgilimin bugüne kadar bana gösterdiği sabır sevgi sadakat hatırına geçeceğini bildiğim takdirde sabrederim. Sadece geçip geçmeyeceğini bilmek istiyorum :(

Merhaba;
Benim 1 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Geçmiş 1-2 aya kadar pek bir sorunumuz yoktu açıkçası ta ki bana geçmişteki kız arkadaşıyla her şeyi yaşadığını anlatana kadar. Biraz acımasız olabilir biliyorum ama ben bunu erkeklerin herhangi gündelik kaçamakları gibi algılamak istedim fakat ilişkileri 1 yıl kadar sürmüş. Bu çok iç acıtıcı bir his mantıklı düşünebilecek durumda değilim o cümleyi duyduğumdan beri içim yanıyor. Sonuç olarak ben onun bedenini çok tanımıyorum sadece elimi tuttu 1. senemizin sonunda yani yeni yeni 2 3 kere de öpüştük ben biraz çekingen olduğum için beni kırmaktan, onu yanlış anlayıp ayrılmamdan çok korktuğunu ve bana yaklaşamadığını söyledi buna tabi ki ben de çok seviniyorum. Ama o başka bir kadınla benden önce 1 sene böyle bir birliktelik yaşamış. O sahneleri gözümde canlandırdıkça ona yaklaştığı anlar aklıma geldikçe içimden sıcak sular geçiyor. Yani çok mantıklı bişey değil ben de farkındayım ama buna engel olamıyorum. İşte biraz acımasız davranarak aranızda duygusal bir bağ var mıydı yoksa sen sadece onunla birlikte olmak için mi birlikte oldun dedim. O da sevmiş olabilirim bilmiyorum sevdim herhalde gibi cevaplar verdi. Yıkıldım. Daha sonra ben bu konuyla alakalı içimde ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve sürekli ona bunu hissettirdim soğuk davrandım ona güzel birşeyler söylemek gelmiyordu içimden. O kadına hakaret ediyordum sürekli bana kızıyordu onu koruduğunu düşünüp bi de yediremiyorsun değil mi diye kızıyordum hayır sadece sana yakıştıramıyorum bu kelimeleri ona ne söylediğin umurumda bile değil diyordu. 100 kadınla yatsan bu kadar üzülmezdim dedim. Ona sevgililer gününde de hediye almış bu bile canımı yakıyordu. Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi . Ayrıca çok defa da günü birlik ilişkileri olmuş ama bunlar benim çok umurumda olmadı açıkçası. Biliyorum size yine çok acımasızca gelecek ama buna da sevinmiştim. Ama yine de içimden o acı geçmiyor benim sevgilime başka bir kadının bir seneden fazla bu şekilde yaklaşması yaşadıkları düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ayrıca bir erkek bir sene birlikte olduğu kadınla nasıl duygusal bir bağ kurmasın ki. Bunları düşündükçe deli gibi sevse bile sanane geçmiş sonuçta diyorum aklımla ama kalbim çok acıyor bunu atlatamıyorum sindiremiyorum geçer mi bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada erkek arkadaşım 28 yaşında.

28 yaşında bir adam hiçbişey yaşamadım dese inanırmıydınız?:26:
sevgiliniz geçmişini saygı duymak yerine diğer kadına hakaret ederek kendinizi çok alçaltmışsınız:31:
Benim içinde sürekli günü birlik ilişkiler yaşaması yerine tek kadını tercih ederim...bu benim fikrim..
Bir yıl uzun bir süre aramızda duygusal bağ yok demesi tamamen saçmalık:30:
Hatta arkadaşlarıyla yaşadığı ilişkinin muhabbetini yapması sadece iğrençlik...:19:
Ama sürekli bunu düşünmenizin bir anlamı yok...

benim için sevgilimin eskiden ilişki yaşadığı kadın hakkında "bakire olmadığını bildiğimden takıldım-yaşadıklarımı erkek arkadaşlara anlatıyodum" tarzı şeyler söylemesi kessinlikle ayrılık nedenidir.
emin ol ki mayası bu olan adam senin arkandan da buna benzer pekçok şey söyleyecek.
Gururla demişsin ya "1 sene boyunca elimi tuttu,beni incitmemek için 1sene öpüşmedik bile" diye
romantik romantik...
emin ol karı kız muhabbetini sevdiği arkadaşlarına bunu bambaşka şekillerde anlatmıştır
adım gibi eminim,çünkü karakteri bu adamın!
1 sene yaşadığı,öpe öpe sevdiği kadın için bile böyle şeyler anlatan insana güvenmemelisin
$kaaaaa.jpg
düşünce yapın çok yanlış,kıskançlık değil..çok çok daha başka birşey.
umarım değiştirirsin...

Bakir/bakire olmayan insanların bakir/bakire kılıfına uydurulmasina karşıyım. Sırf bu yüzden kızlarımız (her ne kadar yanlış bulsamda , desteklemesem de) operasyon geçiriyor. Amacınız dürüstlük ve saygı olmalı. Yalan da söyleyebilirdi, kimse olmadı da diyebilirdi. Gerçeği söylemiş onu da kabul etmemişsiniz. Bir zamanlar sevdiği kadını kötüleyene kadar devam etmişsiniz. Herkes herkesi olduğu gibi kabul etse bunlara gerek kalmaz. O kadının yerinde siz olsaydınız arkanızdan böyle konuşulması hoşunuza gider miydi? Sizden öncekiler sizi ilgilendirmez , sizden sonrakiler sizi ilgilendirmeli. Bunu kaldıramıyorsanız ; size tavsiyem işlenmemiş bir elmas bulun.

Son düzenleme:
Evet ayaz_07 söylediğin gibi bunu çok kaldırabilir bir yapım yok. Çok duygusalım, çok sahipleniciyim bu tür konular benim için çok kutsaldır senin söylediğini düşünüyorum günlerdir ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Bu geçer mi unutur muyum bilmiyorum eğer geçecek bişeyse ben sevgilimi gerçekten çok seviyorum ilişki tüm kadınlarda olduğu gibi bende de çok kutsal. Üstelik ben hayatımda bu kadar uzun bir ilişki yaşamadım en uzun ilişkim 16 gün sürmüştü ve 4 sene önceydi. Bu emeğime yazık etmek istemem açıkçası. Erkekler için durumlar biraz farklı oluyor maalesef ama ben bu kutsalın o kadar emeğimin hatırına sevgilimin bugüne kadar bana gösterdiği sabır sevgi sadakat hatırına geçeceğini bildiğim takdirde sabrederim. Sadece geçip geçmeyeceğini bilmek istiyorum :(

Uzun ilişki dediğin 1 sene mi .. 1 sene uzun değil bunu bil bi kere ..
2.side geçip geçmemesi bunu düşünmen gerekiyor .. Yani senin geleceği biraz olsun tahmin etmen lazım .. Acaba bana bu durum zamanla azalır mı yoksa hep böyle devam mı eder onunla her birlikte oluşumda o kız aklıma gelr mi gibi soruları yönelt kendine bnların cevabına göre de geçip geçmeyeceğnii anlarsın .. Burada çoğu insan geçip gitmiş falan yazmş ama bana göre gelip geçmiş olsa da ilerde sevdiğim adamla paylaşacağım en güzel duygularda bile canm yanacaksa hiç o adamla olmayayım daha iyi ..
Her insan kaldıracak diye bir şey yok .. Ben kaldıramam arkadaş .. Kaldırmak zorunda da değilim .. Gider hiç daha önce ilişki yaşaamamış birini elbet bulurum ... Elbet vardır .. Bence bu hiç evlenmemiş birinin daha önce evlenmiş biriyle evlenmesi gibi bişey .. Kaldırma zorunluluğu hiç kimsenin yok ..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim için sevgilimin eskiden ilişki yaşadığı kadın hakkında "bakire olmadığını bildiğimden takıldım-yaşadıklarımı erkek arkadaşlara anlatıyodum" tarzı şeyler söylemesi kessinlikle ayrılık nedenidir.
emin ol ki mayası bu olan adam senin arkandan da buna benzer pekçok şey söyleyecek.
Gururla demişsin ya "1 sene boyunca elimi tuttu,beni incitmemek için 1sene öpüşmedik bile" diye
romantik romantik...
emin ol karı kız muhabbetini sevdiği arkadaşlarına bunu bambaşka şekillerde anlatmıştır
1 sene yaşadığı,öpe öpe sevdiği kadın için bile böyle şeyler anlatan insana güvenmemelisin
Eki Görüntüle 901760
umarım değiştirirsin...

imzami atarim bu yorumun altina nedemek erkek arkadaslara anlatiyordum boyle bir adamla hemen ayrilmalisin bence en tehlikeli erkek bu tur erkek kiskancligida yanlis algilamissin evet hem ustelik bu erkekler neden gecmisde yasadiklarini ovune ovune anlatirlar hic anlamam her kadin alinir :19:yasanmis bitmis ben esimle tanisdigimda ben 17 oda 21 falandi ilk gun dedim sormayacakmisin benim gecmisimi diye yooookkk neden sorayimki sen benim bugunum ve insallahda yarinim olcaksin dedi gecmisde ben yokdum hesabida bana dusmez oyle degilmi ayni sekilde benimkide sana dusmez dedi bugun dusunumdugumde esim cok guzel laf etmis o anda huzur bulmusdum ki gecmisde hic yuzumu kizartacak birsey yapmadigim halde kendime guvenimi ikiye katlamisdi bence cooookkk sacma erkegin gecmisini anlatmasi en korkuncuda kizlarla yaptiklarini erkek arkadasina anlatmisi siz birdaha dusunun bununla devam etmeyi

imzami atarim bu yorumun altina nedemek erkek arkadaslara anlatiyordum boyle bir adamla hemen ayrilmalisin bence en tehlikeli erkek bu tur erkek kiskancligida yanlis algilamissin evet hem ustelik bu erkekler neden gecmisde yasadiklarini ovune ovune anlatirlar hic anlamam her kadin alinir :19:yasanmis bitmis ben esimle tanisdigimda ben 17 oda 21 falandi ilk gun dedim sormayacakmisin benim gecmisimi diye yooookkk neden sorayimki sen benim bugunum ve insallahda yarinim olcaksin dedi gecmisde ben yokdum hesabida bana dusmez oyle degilmi ayni sekilde benimkide sana dusmez dedi bugun dusunumdugumde esim cok guzel laf etmis o anda huzur bulmusdum ki gecmisde hic yuzumu kizartacak birsey yapmadigim halde kendime guvenimi ikiye katlamisdi bence cooookkk sacma erkegin gecmisini anlatmasi en korkuncuda kizlarla yaptiklarini erkek arkadasina anlatmisi siz birdaha dusunun bununla devam etmeyi

yine hadi siz 17 yaşındaymışsınız da sormam demiş eşiniz,benim sevgilim şeriat ülkesinde yetişmiş,oranın kültürüyle harmanlanmış biri.
üstelik hayatına aldığı ilk kız benim,kii 24 yaşında:)
buna rağmen eski sevgililerimden konuyu açtığım gün "sen o zamanlar mutlu muydu?Önemli olan o.Mutluysan problem yok" deyip aradan geçen aylarda bunun imasını bile yapmamış biri.
yani ne deyim bu konu sahibine,bilemedim!

romantik romantik...
Eki Görüntüle 901760
umarım değiştirirsin...

aynen... iğrenç midem bulandı :19:

Merhaba;

Eğer geçmiş ilişkileri hazmedemezseniz şu an ve ileride mutlu olamazsınız :) Önce bunun kararını vermelisiniz bence.
''Sonra konuşa konuşa söylemeye başladı aslında duygusal bir bağının olmadığını onun daha önce başka birileriyle birlikte olduğunu bildiğini karşı tarafında zaten durumun farkında olduğunu hal böyle olunca da çok da kendini yormayıp onunla bir sene bu amaçla birlikte olduğunu sevmediğini hatta erkek arkadaşlarıyla zaman zaman muhabbetini yaptıklarını daha sonra uzamadan bitirdiğini kadının da evlenip gittiğini söyledi.'' benim erkek arkadaşım geçmiş ilişkisiyle ilgili bana böyle bir şey söyleseydi şayet ben onun adamlığını sorgular adam olmadığını anlar ve ilişkimi keserdim. Bu insanın o kadına saygısını geçtim kendi geçmişine de saygısı yok bence.
Bu zihniyette bir insanın gün gelir beni de arkadaş sohbetine meze yapacağını bilirdim.

Bak canım konunun yorumlarını okudum arkadaşlar gerçekten haklılar eğer bi erkek geçmiş ilişkisinde kızla yaşadığı şeyleri erkekler arasında malzeme yapıp muhabbetini yapıyorsa böyle bir insan iğrenç bir kişiliğe sahip demektir ..
Bu 1 .si ..
2.si böyle olmasaydı bile eğer onun daha önceden başkasıyla birlikte olduğu senin ileride sürekli aklına gelecekse ( bunu düşünerek kendine sorular sorarak anlayabilirsin ) seni mutlu edecek anlar senin canını yakar .. Sürekli aklına gelir ve hep mutsuz olursun .. Ddediğim gibi eğer ilerde unuturum hazmederim diyorsan sen bilrsin ama hazmedemem katlanamam diyorsan ayrıl .. Ki 1. şık gerçekten olmuş birşey , kesinlikle ayrıl ..
1.şık olmasa bile kendini katlanmak zorunda hazmetmek zrunda hissetme .. İlerde illha mutlu olmak istiyosan karşındkainin geçmişini hazmetmek zorunda değilsinn .. Hazmetmek zorunda olmadığın canını geçmişi ile yakmayacak birini az bi ihtimalde olsa elbet bulursun ..

bu güne kadar hayatıma giren kimseye geçmişte ne kadara ileriye gittin gibi bi sorum ve merakım olmadı..
bence erkek dediğin bişeyleri yaşamış doymuş olmalı ben yokken yapmışsa yapmıştır dert değil..
eşime bile sormadım merak etmiyorum..

buna inandığını söyleme bana !!!!!!!!!!!

bişey çok sinirimi bozdu istisna kızları bilmem ama hangi kız 1 yıl birine kendini kullandırır normal bi ilişki gibi 1 sene beraber olarak sevilmediğini bilerek sürdürür böyle bişeyi. erkek arkadaşın ben onu kullanmak için çıktım ama kız farkında değildi sevdiğimi sanıyodu diyemiyo tabiki. kesin kızı sevdiğine inandırmak için neler yapmıştır erkek arkadaşının dediği gibi kız durumu bilerek çıksaydı onla hediyeler almazdı erkek arkadaşın hangi erkek sadece yatak ilişkisi yaşadığı birine hediye alır almaz canım demekki amacına ulaşmak için seviyo gibi davranmış kıza yazık, erkek arkadaşından nefret ettim şuan

bu güne kadar hayatıma giren kimseye geçmişte ne kadara ileriye gittin gibi bi sorum ve merakım olmadı..
bence erkek dediğin bişeyleri yaşamış doymuş olmalı ben yokken yapmışsa yapmıştır dert değil..
eşime bile sormadım merak etmiyorum..

Erkek dediğin bişeylere doymuş olmalı mı :26: çok şaşırdım bu düşünce fikrine ..
Allah erkeklerin de bakir olmasını emretmiş evlenene kadar .. İlla birşeyler yaşamaları gerekmez ..
Çok değişik bi düşünce ama birliktelik yaşamamş bir kişinin daha önce birlikte olmamış bir insan istemeye hakkının sonuna kadar olduğuna inanıyorum .. İlla bir erkeğin daha önce birşeyleri yaşamış doymuş olmasına gerek yok .. Nasıl ki kadınlar ( hepsi olmasada )
evlendikleri kişiyle birlikt oluyorlar bütün doyumu eşleriyle yaşıyorlarsa erkekler de ( ne kadar bizim ülkedeki zihniyet eşitsizliğinden dolayı böyle düşünülmese de ) böyle olmalı .. Bu durumu hazmeden var hazmedemeyen var hiç kimsede hazmetmeye zorunlu değil ..
Ki bence zaten erkek dediğin evlilik düşünmediği bir kızla cinsel ilişkiye girmemeli çünkü erkek dediğin karşındaki bayanın geleceğini düşünmeli onu koruma iç güdüsü olmalı içinde .. Bu yüzden de yaşamamalı .. Genel eve gidenleri de hiç yazmıyorum onlara başlı başına erkek denmez zaten .. Beyni bacak arasında olan kişiliksiz iğrenç yaratıklar bence bundan öteye gidemezler öyleleri ..
ama konu sahibesinin erkek arkadşı zaten geçmişiyle kişiliksizliğini ortaya koymuş ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back