• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın düşündüğü şey gerçekten ihanet mi

Benim anladigim, senden ayrilmak icin bahane aradigi

Oyle olmasa 15 ay gectikten sonra bunu sorun etmezdi buna takacaksa ilk basta takardi iliski baslamazdi zaten

Anlamadigim, ortada iliski yokken neyin ihaneti diye sormadin da geldin niye konu actin

Benim anladigim, senden ayrilmak icin bahane aradigi

Oyle olmasa 15 ay gectikten sonra bunu sorun etmezdi buna takacaksa ilk basta takardi iliski baslamazdi zaten

Anlamadigim, ortada iliski yokken neyin ihaneti diye sormadin da geldin niye konu actin
Aaa sormaz olur muyum bana kalırsa en pısırık kız bile bu itham karşısında adeta bir kaplan kesilir. Konu açmamın nedeni yüzeysel olarak kapanmasına rağmen sinirlenince yüzeye çıkıyor olması. Bundan dolayı farklı bakış açılarını değerlendirmek istedim bu yüzden açtım

Ne alaka ya aranızda birşey yokken nasıl aldatmış oluyorsun.
Erkekler kaç yıllık sevgilileriyle ayrılıyorlar bi kaç gün o ara her moku yiyorlar ama biz ayrıydık diyorlar böyle bir şey olsa sorun ama siz hiç çıkmamışsınız ki

Ne alaka ya aranızda birşey yokken nasıl aldatmış oluyorsun.
Erkekler kaç yıllık sevgilileriyle ayrılıyorlar bi kaç gün o ara her moku yiyorlar ama biz ayrıydık diyorlar böyle bir şey olsa sorun ama siz hiç çıkmamışsınız ki
Değil mi ya aynen öyle bizim vicdanımızla oynamaya çalışıyorlar

Başkasından hele de hemcinsten aynı düşündüğüm şeyleri duymak iyi geliyor Canım haklısın bencede ne yapmalıyım bilmiyorum ama :KK43:
Şimdi iki sonuç çıkıyor. Ya ayrılmak için bahane arıyor. Ya çok seviyor kıskançlığından yapıyor. Kavga sırasında haklı çıkmak ve seni bastırmak için de konuyu açıyor olabilir. Bence ciddi ve net bir şekilde konuş. Geçmişte olup biten bir durum için bir şey yapamayacağını seni istiyorsa Eğer o konuyu acmamsi gerektiğini söyle. Sen suçlu gibi alttan alırsan da bastırmaya devam eder

Back