• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın doğum günü?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese merhaba,
Belki dert değil benimkisi ama güzel fikirlerinize ihtiyacım var..:halay:
Muavinden hoşlanmak konumda buradaki insanlardan çok yarar gördüm, iyi ki sizinlede paylaşmışım hem:KK200: O yüzden şimdide fikirlerinize ihtiyacım var :eek:

Eylül'ün 29unda doğum günü, ve biz çok yeniyiz daha ne yapılır, ne almalıyım bilmiyorum hiç ilk defa bir sevgilimin doğum günüsünü kutlayacağım da :oops:

Doğum günü olduğu hafta izinli, o yüzden görüşerek de birşey yapabilirim ama ne?? :KK35:

Şimdiden yorum için teşekkürler..:KK36:

Yaşadığınız şehrin güzel bir yerinde kahvaltı ile başlayabilirsiniz,

Aslında aklıma geldi, kahvaltıyı çok seviyor zaten. Piknik yerlerinde kendi elimle kahvaltı hazırlasam çok mu basit kaçar? Yanında ufak bir pasta ile.

• Beğen
Reactions: KV_
Aslında aklıma geldi, kahvaltıyı çok seviyor zaten. Piknik yerlerinde kendi elimle kahvaltı hazırlasam çok mu basit kaçar? Yanında ufak bir pasta ile.

bence hiçte basit olmaz. doğum günlerinde pahalı hediyeler bana gereksiz gelir.
illa doğum günü kutlanıcaksa biri beni mutlu etsin isterim :)

Hiç basit olmaz aksine daha kıymetli olur.
Bu sene doğum günümde o kadar yalın bir doğum günü idi, bir o kadar samimi idi.. Havalı bir restorandaki yemekten çok daha kıymetli olacaktır başbaşa olacağınız sade bir kahvaltı..:)

bence hiçte basit olmaz. doğum günlerinde pahalı hediyeler bana gereksiz gelir.
illa doğum günü kutlanıcaksa biri beni mutlu etsin isterim :)

Dimii, ben de öyle bişey istiyorum hep.. :)
Biraz el ile ne yapılabilir onu araştırayım o zaman :))

• Beğen
Reactions: KV_
Hiç basit olmaz aksine daha kıymetli olur.
Bu sene doğum günümde o kadar yalın bir doğum günü idi, bir o kadar samimi idi.. Havalı bir restorandaki yemekten çok daha kıymetli olacaktır başbaşa olacağınız sade bir kahvaltı..:)

Benimde isteddiğim o sade ama samimi olsun.. Sonuçta daha çok yeni sevgiliyiz öyle abartı birşey de istemiyorum :) çok teşekkürler :)

Back
X