Erkek arkadasimla 2 aydır sevgiliyiz. Yani tam olarak güvendiğim tanidigim biri değil. Bazen bazı şeylerde çok ısrar ediyor ve ben iskilleniyorum. Mesela 8 yaşında bir kız kardeşim var bende 23 yaşındayım. Geçen günlerde kardesimle aynı model saç kesimi yaptık kahkül ve küt kesim. Erkek arkadaşıma bundan bahsettim beni gördü kardeşimi de merak etti fotoğraf gönderdim süreli olarak, annem ben kız kardeşim ve ninemin olduğu toplu bir fotoğrafı. Kardeşimi görüp çok tatlı olduğunu aynı bana benzediğini söyledi. Ve kardesimin oldugu fotoyu 3-4 defadır süresiz olarak atmami söylüyor bende çok ısrar edince atmadım. Yani benim saç modelimi gördü kardeşimin de benimkiyle aynı olduğunu gördü tekrar tekrar niye istiyor olabilir bilemedim aklıma da türlü kötü dusunceler geliyor. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim bu davranisina ya da kötü düşüncelere kapılmali miyim onun hakkında bilmiyorum sizlerin tecrubelerinize güvenerek sormak istedim. Yani olay basit elbette ama işte güven problemlerim var çok fazla ve ona karşı ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bazen. Niyetini anlayamıyorum.