Erkek arkadaşımın ayak takıntısı

Neyse ki ben 40 numara giyiyorum 😂 o yüzden hiç böyle bir derdim olmadı😂😁

Benimki de bayılır ayaklarıma. Öpüp kokluyor manyak ısırıyor bir de. Özellikle ben uyurken. Ama tabi evimizde. Ben gıdıklamadığı müddetçe rahatsız olmuyorum

Ben de tam tersi çıplak ayak gördüm mü midem bulanır, çocuklarımın bile ayaklarının ayaklarıma temas etmesinden hoşlanmam.
Ben hangi kategorideyim acaba 😅

Sizce de erkekler çok aptal değil mi 🙄
Madem kadın kılığında buraya geliyorsun ne diye ilk mesajla kendini ifşa ediyorsun ve adam!! 🙄

Ben de tam tersi çıplak ayak gördüm mü midem bulanır, çocuklarımın bile ayaklarının ayaklarıma temas etmesinden hoşlanmam.
Ben hangi kategorideyim acaba 😅
Bulursan bana da söyle 😂
Bende öyleyim kendi ayagima bile dokunamiyorum asla corapsiz dolasmam yaz kış ve çıplak ayak görünce öğürüyorum resmen ,😂😂

Bulursan bana da söyle 😂
Bende öyleyim kendi ayagima bile dokunamiyorum asla corapsiz dolasmam yaz kış ve çıplak ayak görünce öğürüyorum resmen ,😂😂
Yok benim kendi ayaklarimla sorunum yok , canim 36 numara minnoş bembeyaz ayaklarım 😍😂
Eşim artık bir kere dokundurayim diye dalga geciyor 😑
Işte ben başka ayaklarla temas edemem , başkalarının ayaklarından hep midem bulanır, başkasının terliğini giyemem vs vs.
Ayak düşmanlığı olabilir bizimki 😂

Yok benim kendi ayaklarimla sorunum yok , canim 36 numara minnoş bembeyaz ayaklarım 😍😂
Eşim artık bir kere dokundurayim diye dalga geciyor 😑
Işte ben başka ayaklarla temas edemem , başkalarının ayaklarından hep midem bulanır, başkasının terliğini giyemem vs vs.
Ayak düşmanlığı olabilir bizimki 😂
Benimde 35.5 😂😂
Benim nisanlimda su ayağımı bı kokla su corabimi bı çıkar bak yeni yıkadım bı dokun diyip duruyor 😂😂

Aman bugün bu kaç oldu ya hu?
KK selameti için tatillerde nöbetçi lise uygulaması lazım. Başka türlü durmayacak bu liseliler.

Back
X