- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O suda çimerken de ayakkabılarını alıp kaçıyor. Çıplak ayak kalakalıyor.Dışarıda nasıl çıplak ayak bırakabiliyor? Ortam nedir yani?
Dere kenarına götürüp "hadi ayaklarımızı suya sokalım" mı diyor? Restoranda falan zor çünkü.
Ya delisiniz biliyosunuz değil mi?Ayağınızın altına karpuz çekirdeği yapıştırıp, aşkım ayağıma masaj yapar mısın deyin.
Ya delisiniz biliyosunuz değil mi?![]()
Bulursan bana da söyleBen de tam tersi çıplak ayak gördüm mü midem bulanır, çocuklarımın bile ayaklarının ayaklarıma temas etmesinden hoşlanmam.
Ben hangi kategorideyim acaba![]()
Yok benim kendi ayaklarimla sorunum yok , canim 36 numara minnoş bembeyaz ayaklarımBulursan bana da söyle
Bende öyleyim kendi ayagima bile dokunamiyorum asla corapsiz dolasmam yaz kış ve çıplak ayak görünce öğürüyorum resmen ,![]()
Benimde 35.5Yok benim kendi ayaklarimla sorunum yok , canim 36 numara minnoş bembeyaz ayaklarım
Eşim artık bir kere dokundurayim diye dalga geciyor
Işte ben başka ayaklarla temas edemem , başkalarının ayaklarından hep midem bulanır, başkasının terliğini giyemem vs vs.
Ayak düşmanlığı olabilir bizimki![]()
Sizin de ayaklar minnoşmuşBenimde 35.5
Benim nisanlimda su ayağımı bı kokla su corabimi bı çıkar bak yeni yıkadım bı dokun diyip duruyor![]()
Sizin de ayaklar minnoşmuş
Yalniz olmadığıma sevineyim bari :)
Iyi bayramlar bu arada , iyi geceler![]()