Kız İsteme Erkek arkadaşımın ailesini ilk kez kendi evimizde görmem çok stresliyim

Aybanabihalleroluyor

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
5
0
6
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır tanıdığım yaklaşık altı aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var kendisiyle ciddi bi şeyler düşünüyoruz ben 25 o 31 yaşındayız.iki hafta sonra anne baba ve kardeşiyle bize gelecekler onları ilk kez orda göreceğim çok stresliyim ya yüzüm falan hep sivilce oldu ne giyeceğim nasıl davranacağım hiç bilemiyorum.ailenin en büyük çocuğuyum bir de önümde bi örnek de yok biraz da babamdan çekiniyorum bana biraz yardım edin sakinleştirin ayrıca sivilcelrim için ne yaparım da şu iki haftada söndürürüm

yüzüne limon sürebilirsin doğal antiseptik , hem kurutur hem pürüssüzleştirir ama gece sür , gündüz leke yapar,

kıyafetini de normal seç bence, aşırı süslenirsen hevesli derler , çok basit giyersen paspal derler son derece merak içinde olduklarından detaylı incelerler genelde, ama kendini kasma stres heyecan yapma, sende onları inceleyip değerlendireceksin , onlar kendini sana beğendirsin

hafif makyaj yakışan sade şık bi kıyafet yerinde olacaktır, sakin ol stres yapma , enerjin bozulmasın ne olduğunu da yaz kız merak ederim

Teşekkür ederim.Çok kasılıyoırum ya daha önceki erkek arkadaşlarımın anneleriyle birebir tanışmıştım ve cana yakın davranamadım hep mesafeli durdum ve soğuk olduğumu söylediler.Açıkçası önyargı oluştu ben de o yüzden ailemle birlikte tanışayım bu seferki böyle olsun dedim ama korkuyorum ya çok gülen ve tebessüm eden bi insan değilim.Ya asık surat derlerse ya soğuk derlerse.Normalde çekingenliğimden ileri geliyor hep nasıl açılacam bilmiyorum ki

zaten çok gülüp sırıtmana gerek yok tatlım, arada tebessüm et yeter, içten olsun, içinden gelmezsede çatırmadan sevdiğine bak gelir o zaman içten gülücük

aslında önce ailesiyle sonra sizinkilerle tanışsalar daha rahat olurdun sanki, senin ailende olunca belki çekinirsin , ama şu da var senden çok büyükler sohbet eder , sen getir götüre bakarsın rahat edersin , kolay gelsin canim, sevdiğin gelcek onu düşün rahatlarsın

Korkma korkma !! Hiç birşey olmuyor, ve inan gece sonunda yatağına yattığında "eee ben şimdi buna mı heyecan yaptım, ne oldu hiç anlamadım" diyeceksin.Evin kızı olarak, yapacağın şeyler genelde servis olacak zaten.Bu arada da ne olup bittiğini anlamak imkansız olacak senin için.Hatta neler konuşulmuş, sohbet iyi miymiş falan hepsini ya kendi ailenden yada erkek arkadaşından öğreneceksin, o derece yani.
Ayrıca, ne giyeceğine gelince hoş sade bir elbise diz hizasında olabilir.Saçların uzunsa toplu olmasında fayda var, servis sırasında önüne gelmez.Makyajın sade olsun, ayakkabı giy kesinlikle ama o da kıyafetinle uyumlu sadelikte ve çok yüksek topuklu olmasın. İçinden geldiği gibi davran, sana soğuk diyenler eminim kendileri de pek sevimli değillerdir.İnsan karşısında ki kişiden aldığı elektriği yansıtır genelde. Boşver kurtul bu önyargıdan, sana az gül yada çok gül falan diyemem, o anki şartlarda o anki konumda içinden nasıl geliyorsa öyle yap.

Yeni başlangıçlar için attığın bu güzel adımın devamı da güzel olur inşallah.Herşey gönlüne olsun.

Bizimkiler tanıştığında ben de çok gerilmiştim, strese girmen normal. Babalarla olan köprüyü genelde anneler kuruyor, durumu annene bir sorabilirsin. Belki korkacak bir durum yoktur. Benim babam beni vermek istemedi uzun süre, ben küçük kızlarıyım ve yıllardır da evin tek çocuğuyum. Büyük olman bu açıdan avantaj, anne-babalar da acemi oluyor ve arkandan evlendirecekleri çocukları olduğu için "yalnız kalırız" gibi bir düşünce içine girmiyorlar

Onlar geldiğinde sen çok fazla salonda oturmazsın zaten. Karşılarsın, sonra ikram, getir-götür olur. Aileler konuşur, sana çok laf düşmez, o kısma takılma. Zaten halini heyecanına verirler, onlar da yaşamıştır aynı şeyleri

Ben keten bir etek üstüne sadece bir bluz giyip hafif bir makyaj yapmıştım. Yani özenilmiş ama abartılmamış bir görüntü yakalamaya çalışmıştım. Hanımhanımcık ol ama rahibe gibi giyinme :)))

Sivilce konusuna gelince; öncelikle sebamed gibi arındırıcı temizleyiciler kullanabilirsin. Normalde sivilcen var mı bilmiyorum, sivilce tedavisi ayrıntılı bir konu çünkü. Sivilce geçiren jeller var ama doğru kullanman lazım. İmkanın varsa bir doktora uğra durumu anlat derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…