• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın abisinin düğünü için elbise

DaiSY666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
471
1
46
Isparta
Selam kizlar ya sey sorcaktim erkek arkadasimin abisinin dügünü var bugün aksam bende sik güzel bir elbise giymek istiyorum arkadaşlarim genel olarak süslenmelisn abartili olmaz fln dedi ama elbise tam sik bir elbise süslenmekte istiyorum ama ailesi ile o kada ryakin degilim 2 yada 3 kere görmüslügüm var annemlere kiz arkadasimin abalasi evleniyo dedim annem flnda yakinin degil sik elbise olmaz diyo bu bnm icinde gecerli mi sonucta orda tüm akrabasi herkes görcek beni sade gitmem olmaz diye düsünüyorum sizce ??

çok abartmadığın sürece sorun olmaz.sade ve şık giyinip git.seni ilk defa görecek akrabalar olacak.ilk görüşte güzel bir izlenim bırak.

çok abartmadığın sürece sorun olmaz.sade ve şık giyinip git.seni ilk defa görecek akrabalar olacak.ilk görüşte güzel bir izlenim bırak.

Elbisem üst taraf gögüs kismi siyah pullu straplez ama üzerime sal alicam
alta tarfi acik kahverengi toprak rengi gibi biraz cok koyu degil yani
diz altinda tam
br elbise
annem buna çok sik diyo
ben onu giymek istiyorum elbisenincok sık olmasi sorun olmaz diye düsünüyorum sacimi masa ile dalgali yaptircaktm o zman düz sac ile giderim cok süslenmis gibi olmasinm diye birde topukluayakkabi giycem
çok abartili olmaz heralde böyle ?

arkadaşım anlattığın elbise gayet uygun.saçınada maşa yap bence.sen kız arkadaşının düğünü olsa ne giyerdin saçına ne şekil verirdin onları düşün ve istediğin gibi git.elbisen ve saçın da abartılı değil bence.şık olmanda gerkir ayrıca.sevgilininde şık olman çok hoşuna gider.

Erkek arkadaismada sordum böyle böyle giyinsem sorun olur mu ortam nasil olacak diye süslülermis zaten ama iste ben cok yakin olmadigim icin tereddüttteyim ama ailem öyle seylere dikkat etmz rahat ol dedi ay ne zor birsey yaa

arkadaşım anlattığın elbise gayet uygun.saçınada maşa yap bence.sen kız arkadaşının düğünü olsa ne giyerdin saçına ne şekil verirdin onları düşün ve istediğin gibi git.elbisen ve saçın da abartılı değil bence.şık olmanda gerkir ayrıca.sevgilininde şık olman çok hoşuna gider.

Cok tesekkür ederim icimi rahatlattinn :) ilk kez böyle birseye kalkistigim icin ne yapacagimi bilemedm en son aklima bura geldi o halde istediklerimi yapiyorum cikabilirim birazdan bakayim bir kaç yorum daha gelirse o fikrlere dogrultusunda :)

sevgilinin ailesi süslüymüş zaten.sende süslü gitde onların arasına katıl.için rahat olsun.iyi eğlenceler.

Çoooooook güzel gectii hicc beklemedigim kadar güzeeeldi :) Allah'im bozmasin ya bunu :) sacimi topuz yaptirdim kiyafetimi gyidimm harikaydi hicte düsündügüm gibi olmadi gercekten tam uyumluydu bencede artik :D

bence gunluk hayattada gıyılebılen sık bı elbıse gıyebırlısın abıye falan komık olabılr.. guzel roman.park bravo tarzı elbıseler

Back