• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme erkek arkadaşımı evliliğe ikna edemiyorum

Esra Avci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
3
0
1
28
merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz :(

merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz :KK43:
İstemiyorsa yapacak bişey yok.

merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz :KK43:
Kaç yasindasiniz? Askere gitti mi? İşi gücü, parası var mı birikmiş? Yanlış anlamayın evlilik gün geçtikçe zor bir kurum. Dugunuydu, eviydi esyasiydi erkekler kadınlardan daha çok dusunuyor bunlari

İstemiyorsa neden zorluyorsunuz. Ayrılalım mı demişsiniz evlenmek istemedi diye mi ayrılacaksınız garip yani. Hazır hissetmiyordur kendini maddi manevi

Biz tanıştığımız 2-3 ayda evlenmeye karar verdik. Evlenmek için gerekli maddi olgunluğa ulaşmamız 5 seneyi buldu. Belki de maddi olarak hazır değildir.

Ayrıl, ayrılma diyemem. İlişkinizin atmosferi ne bilmiyorum. Erkek arkadaşınızın mantıklı sebepleri varsa bekleyin derim. Yani ekonomik sebepleri olabilir başka sebepleri de olabilir. Ama ilişkinize güvenmiyorsa o başka bi durum işte. Nedenini siz bileceksiniz.

İstemiyorsa neden zorluyorsunuz. Ayrılalım mı demişsiniz evlenmek istemedi diye mi ayrılacaksınız garip yani. Hazır hissetmiyordur kendini maddi maneviama but
Biz tanıştığımız 2-3 ayda evlenmeye karar verdik. Evlenmek için gerekli maddi olgunluğa ulaşmamız 5 seneyi buldu. Belki de maddi olarak hazır değildir.
ama en azından benimle konuşup anlatsa daha iyi olmaz mı durumunu

Eşim tanıştığımızda 26 yaşına kadar asla evlenmem evlilik düşünmüyorum bekarlık sultanlık diyordu hiç üstelemedim bende evlenmeyi düşünmüyorum diyip kenara çekiliyordum şuan 25 yaşında 1 yılllık evli ve baba olmaya hazırlanıyor… Yani demem o ki bazı insanlara bazı şeyleri zorla yaptıramazsınız akışına bırakın olağan davranın ben onunla evlenmek için görüşmedim gayet dostane yaklaştık birbirimize fakat zaman herşeyi değiştirdi 🤌🏻

merhaba arkadaşlar benim 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var ama erkek arkadaşım evliliğe bir türlü ikna olmuyor. ikimizde ailelerle tanıştık çok da iyi anlaşıyoruz fakat sevgilim sürekli daha erken zamanı var diyor. acele etme diyor. evlenmeyi istiyorum diyo ama hiç bi adım atmıyor. oyaladığını düşünmüyorum ama yardıma ihtiyacım var. taktik verir misiniz :(
Demekki o kendini hazır hissetmiyor olabilir maddi açıdan mi öyle diyor acaba

Kendisini hazır hissetmeyen birisini nasıl ikna edebilirsin ki olacağı varsa da olmaz. Akışına bırakın

Back