ERKEK ARKADAŞIMI BABAMLA TANIŞTIRMA :O

ERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN... :KK42:
Babanızın yanında oldukça çekingen ve utangaç olsun derim babalar saygılı ve utangaç damatları sever :KK70:

ERKEK ARKADAŞIMLA 4 SENEDİR ÇIKIYORUZ AİLEME ANLATTIM BUNDAN 1.5 SENE ÖNCE AMA 2 SENEDİR KONUŞUYORUZ DEDİM 4 SENE DİYEMEDİM AYNI MEMLEKETLİYİZ BABAM BABASINI TANIYOMUŞ PEK SEVMEZMİŞ NEYSE İKNA ETTİM ASKERLİK PROBLEM OLDU BEDELLİ YAPCAKTI YAŞI TUTMADI ASKERE GİTMEK İSTEMİYOR PARAM HAZIR DİYO NEYSE BUNU DA Bİ ŞEKİLDE BABAMA KABUL ETTİRDİM ŞUBAT AYINDA BABAMA YAZA EVLENMEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİ GEÇENLERDE ETRAFLICA KONUŞTUK OLUMLU BAKIO ANNEM RESMEN HAZIRLIĞA BAŞLADI GİBİ ŞUNU ŞÖYLE YAPARIZ BUNU BÖYLE YAPARIZ DİYO AMA BABAMDAN KORKUYORUM TANIŞMASI NASIL OLUR ORTAM NASIL OLUR NE KONUŞULUR STRESS SIKINTI İÇİNDEYİM VE BEN TAM Bİ PANİK ATAĞIM NAPCAMMM BUNLARI YAŞAYANLAR YARDIM ETSİN LÜTFEN... :KK42:

Canim biraz rahat ol panik yapma :) bende senin gibiydim hic duramiyodum aklimda 100 tane soru nasil olcak ne olcak ne dicekler birde düsün benim esim abimin ennn iyi arkadasii bizim eve birtek onu getirirdi erkek arkadaslarindan annemlerinde 25 senelik komsularii:) simdi o zamanlara gülüyoruz en güzel zamanlarin canim tadini cikar sen rahat olki erkek arkadasinda rahat olsun :)

ben tanıştırmaya getirdiğim de babamle ikisinin arasında ki konuşmalar çok gülmüştüm :KK70::KK70:

Ben de çok heyecanlıydım tanışma olacağı zaman. Yakın akrabalarıyla bize gelmişlerdi. Çabuk kaynaştılar. Kadınlar erkekler ayrı odada oturmuşlardı. Bir hafta sonrada söz yapılmasına karar verilmişti. Dayım patavatsızlık yapmış, erkek kardeşim kız istemeye giderken onu asla çağırmam diyor :)
İki taraftan da çok konuşkan birilerinin olması avantajlı olur.
Daha ailesi ile değil onunla tanisio ama bence bu da önemli çocuk iyiyse ailesi bi şekilde razi edilir diye düşünüyorum :p :p :p

Aileler tanışmaya gelmeden babana nasıl evlenmek istiyoruz diyebildin ben olsam utanırdım bizde ben hep anneme söylerdim aileler tanışmaya geldi evlilik programını aileler konuştu siz zaten herşeyi kabul ettirmişsiniz ki
Babamla olan iletişimimden herhalde bi kaç kişide boyle bi tepki verdi ki babamla herşeyi konusurum herseyimi bilir söylerken çok cekinmedim tabi heyecanlandim ama utanmadim sonuçta kotu birşey yapmıyorum onunlada etraflıca konuştuk kaç kere hatta dediğin gibi anne ben sana söyleyin sen babamla konuş sonra bana şöyle dedim ama her seferinde babam özellikle benimle konuşmayı tercih etti birebir konuştuk hep

Canim biraz rahat ol panik yapma :) bende senin gibiydim hic duramiyodum aklimda 100 tane soru nasil olcak ne olcak ne dicekler birde düsün benim esim abimin ennn iyi arkadasii bizim eve birtek onu getirirdi erkek arkadaslarindan annemlerinde 25 senelik komsularii:) simdi o zamanlara gülüyoruz en güzel zamanlarin canim tadini cikar sen rahat olki erkek arkadasinda rahat olsun :)
Evet evet aynen kafamdaki sorular dönüyor dönüyor dönüyor pazar bi geçse:p

Konyada akrabamizin nişanı var ona gelecek bu arada da tanışacak ayrıca dediğim gibi bekar evim var 4 kızız bencede onun o eve gelmesi uygun düşmez dışarısı en iyisi gibi
Hmm o durumu bilmiyordum o zaman ayrı bir durum
hayırlı olsun inşallah

X